Aile & Toplum 2 ay Irkçı mısınızdır? ysecaan_0 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Irkçılık yaptığınız konular oluyor mu? Irkçı mısınız? Güncellemeler2 ay Irkçı değilim diyemeyeceğim ama ırkçı da sayılmam sanırım. Sadece sınırlarım var o kadar :) Irkçı mısınızdır? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dionysosjaiFenomen Takip Et Guru Yaş: 18 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Irkçı değilim mülteci sevmiyorum. 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 105 , eic 100% 2 ay Hayır sadece beyazlara beyazi diyorum. Gerçi çok esmer insanlara da siyahi deniyor. Aynı şey olduğu için ırkçılık sayılmaz herhalde ‽ 1 0 Yorumla
pofidikli Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 91% 2 ay Irkçı değilim ama Araplar ve Kürtler neden sevilmiyor😏 2 0 Yorumla
Güzelimözelimm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% 2 ay Hic degilim hepimiz ölecegiz dunya kime kalacak? Irkcilik zehirdir 1 0 Yorumla
YılmazkartalX Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% 2 ay Burdan ırkçıların awk bütün bedenim ile onlara gireyim 1 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 32% 2 ay Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. Bazen kendimi ırkçı hissediyorum 1 0 Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kültürel ırkçıyım genetik değil. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 29 , eic 89% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Değilim 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Araplara irkciyim 1 0 Yorumla
u Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 105 , eic 31% 2 ay Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Irkçıyım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Irkçı değilim mülteci sevmiyorum.
Hayır sadece beyazlara beyazi diyorum. Gerçi çok esmer insanlara da siyahi deniyor. Aynı şey olduğu için ırkçılık sayılmaz herhalde ‽
Irkçı değilim ama Araplar ve Kürtler neden sevilmiyor😏
Hic degilim hepimiz ölecegiz dunya kime kalacak? Irkcilik zehirdir
Burdan ırkçıların awk bütün bedenim ile onlara gireyim
Değilim ve utanç verici bir şey
Bazen kendimi ırkçı hissediyorum
Kültürel ırkçıyım genetik değil.
Değilim.
Değilim
Araplara irkciyim
hayır karşıyım
Irkçıyım.
Irkçı değilim asla ama bazı sınırlarım yok değil