Küçük kız kardeşim 16sına yeni girdi geçen hafta ilk defa psikoloğa gitti iki hafta sonra yeniden randevusu var
psikolog bize onun söylediği şeyleri söyledi not tuttuğu kağıdı kopyalayıp bize verdi
konulma sırasında çok tedirgin olmuş ruh hali değişiklikleri yaşamış
var olmayan şeylere inanıyormuş kendisi her şeyi söylemiş
neden söyledin dediğinde Bilmem belki diğer yarım bir plan hazırlıyordur diye gülümseyip cevap vermiş
psikolog kesinlikle bir sorunu olduğunu ama tanı koymak için zaman gerektiğini söyledi
ama anlamıyoruz normalde iyi sevecen çocuksu biri odasında gizli kamera var ve kayıtları izlediğimizde ağlayarak gülerek aynada kendisiyle konuşuyor bunu da söyledik psikoloğa
bazen ise sadece yere uzanıyor yerde yatıyor anlamıyoruz doktora arkadaşım yakında geri gelecek o zaman asıl beni tanıyacaksınız diyip yine gülümsemiş sonra cebindeki oyuncağı alıp psikoloğa göstermiş
psikolog bakışlarının tuhaf olduğunu söyledi
arkadaşlar yardım edin kardeşimin nesi var? Lütfen durumu ciddi mi hiç böyle bir şey yaşamamıştık biz ne yapacağımızı bilmiyoruz normalde aşırı normal bir kız çocuğunun iç dünyası nasıl böyle tuhaf oluyor
biz yurt dışında doğup büyüdük Türkçemde hatalar varsa özür diliyorum şimdiden
psikolog bize onun söylediği şeyleri söyledi not tuttuğu kağıdı kopyalayıp bize verdi
konulma sırasında çok tedirgin olmuş ruh hali değişiklikleri yaşamış
var olmayan şeylere inanıyormuş kendisi her şeyi söylemiş
neden söyledin dediğinde Bilmem belki diğer yarım bir plan hazırlıyordur diye gülümseyip cevap vermiş
psikolog kesinlikle bir sorunu olduğunu ama tanı koymak için zaman gerektiğini söyledi
ama anlamıyoruz normalde iyi sevecen çocuksu biri odasında gizli kamera var ve kayıtları izlediğimizde ağlayarak gülerek aynada kendisiyle konuşuyor bunu da söyledik psikoloğa
bazen ise sadece yere uzanıyor yerde yatıyor anlamıyoruz doktora arkadaşım yakında geri gelecek o zaman asıl beni tanıyacaksınız diyip yine gülümsemiş sonra cebindeki oyuncağı alıp psikoloğa göstermiş
psikolog bakışlarının tuhaf olduğunu söyledi
arkadaşlar yardım edin kardeşimin nesi var? Lütfen durumu ciddi mi hiç böyle bir şey yaşamamıştık biz ne yapacağımızı bilmiyoruz normalde aşırı normal bir kız çocuğunun iç dünyası nasıl böyle tuhaf oluyor
biz yurt dışında doğup büyüdük Türkçemde hatalar varsa özür diliyorum şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir hocaya gitmek gerek ama piyasadaki hocaların çoğu sahtekar. İstanbul'da olsaydın bir yer söylerdim
Psikiyatri ile olacak iş değil daha derin gibi mevzu
Kardeşim allah razı olsun senden ve iyi kalbinden ama biz götürdük Türkiye ye geldiğimiz zamanlarda hiçbir şeyi yokmuş dediler hep
Salih Memişoğlu. Bu ismi araştır
Tamam havanlara da söyleyeyim ama anlamıyoruz eğer Cinni bir vakaysa nasıl bu kadar normal davranabiliyor kamera koymasak o yaptıklarından da haberimiz olmayacak
Farkedilmeyebiliyor çoğu zaman bu gibi durumlar
Yaz tatilinde Türkiye de oluruz dediğiniz kişiyle irtibata geçmeye çalışırız
İnşallah kardeşim tez vakitte sağlığına kavuşur kardeşin
Cinni vakaya benziyor, sürekli ruh hali değişken konuşan o değil.
Götürdük birkaç hocaya götürdük ama sorun yok dediler hep
Bilimin cozumsuz kaldigi psikolojik sorunlar, aslinda farkli sebeplere bagli olabilir. Bunlar inandirici gelir ga da gelmez ama bircok psikyatr metafiziksel varliklarin var oldugunu kabul eder
Biz müslümanız ama kardeşim asla Müslümanlığı kabul etmedi hocalara götürdük ama hiç sorun yok dediler her defasında ne yapacağız bilmiyorz
Hoca dediklerin kim ama
Bu konular hic basit degil ve ortalikta bir suru sarlatan dolaniyor. Soylediklerinden 2 ihtimal cikarabilirim
1. Dedigim ihtimal
2. Zihinsel hasar vb geri donusu zor ya da imkansiz bir sorun
Ben 1. inci ihtimali hic kucumsemiyorum
Tayanç Karaduman ın youtube kanali var. Orada numarasi da var. Bu isin aslini, her seyi bildigine inaniyorum. Wp tan yazdiginda mutlaka o gun icinde donus yapar. Bu cocugun sorunu sizofrenik olamaz, sjzofrenide beyinde geri donusu olmayan hasarlar olur ama bu kizin normal oldugunu soyluyorsun. Cogu doktor, tani koyamadigi her seye sizofren uydurmasi yapar, burDa oldugu gibi
Gittiginiz hoca tarzi kisiler musluman olmayan cinlerle isbirlikci oldugu icin size dogru bilgiyi vermeme olasiliklari cok yuksek. Ayrica kardesim inancsiz diyorsun. Bunlarin vardigi yer belli
Bi kızın odasına kamera koymak ne lann? Özel hayat denen birşey var kaldırın o kamerayı.
Ablacım konumuz bu mu Allah için bi dur
Onun için endişeleniyoruz intihar girişimlerinde bulundu
Kardeş dediğim gibi psikiyatri ile olcak iş değil en kötü bir cami hocasına götürün o sizi yöndendirsin bu işte ehil insanlar var
Şizofreni belirtileri sanki
Hiç bilgim yok nasıl normal davranıyor o zaman
Olmadı
pskiyatriye götürün çocuğu.
Tövbe estağfurullah
?
Hocaya götürün
Gittik ama sonuç yok hep temiz çıkıyor