Eşim le aramızda olan tej bir tartışma sebebimiz var son da aynı konu üzerine tartışırken kırıcı oldu ve aileme bir kaç geceliğine gitme kararı aldım 1 gece kaldım ertesi gün alicaginı soyledi sizce akillanmismidir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
adim atan o olsun pesinden hatalarinida tekrarlamayacaginin sozunu al
Biraz daha kal skli basina iyice gelsin
Bi kaç gün sonra tekrar eskisine döner
konusun anlasın myke uzaklaşma her kavgada
Konuştum senelerdir konuştum anlamadı
Kadın kıza adını yazıp bakar sürekli bir halt yemeğinden değil bakmaya kalır ama sınırımı bozuyor 2 senedir kabul etmiyor bu hatasını yapma dediğim halde hesap ortak görüyorum dediğim halde yapıyor
2 senedir düzelmeyince bende uzaklaşma kararı aldım
Bana sen cahilsin vs dedi kadına kıza bakıyorsun dedim mevzuyu nerden nasıl bagliycagini bilemedi senin yaşın 24 küçüksün sen dedi kendisi 32 yaşında yasitin la madem dedim niye aldın hatanı yaşıma vurma dedim alakası yok dedim
Ne oldu ki
2 aydur evliyiz evlendiğim den beri kadın kıza sosyal medyada adını soyadını yazar bakar her baktığımda farklı kişiler bazıları evli ve çocuklu ben artık hesap ortak görüyorum dedim hata yapmıyorum vs diyip senin yaşın küçük 24 sun sen 27 olunca olcan cahilsin daha dedi kendi 32 33 yaşında bana sen cocuksun cahilsin dedi karı kıza bakma hatasını bana bu şekilde çevirdi konuyu nerden nasıl bagliycagini bilemedi almasaydın yasitini alsaydın madem dedim olgun bulsaydın ben çocuk cahilim yaşım küçük ya dedim senin karı kıza bakman ile yasimin hic bir alakası yok dedim ve evden uzaklaşma kararı aldım beni gelip alıcağını söyledi
Bu adam akillanmismidir bir süre daha gelse de gitmemelimiyim?
Sana bişey diyim mi konu oysa sıkıntılı
Akıllanmaz diyorsun yane
Burdan mı yazim uzun uzun
yok sessizce bekle
Daha gitmeyim biraz daha kalayım mi gelip alcam seni demis bir hafta kalayım ya filan dedim geri geri adımlar attim
o seni arayincaya kadar bir dur xene bakalim bisey deme
O arıyor zaten mesaj atıyor sürekli 1 gece kaldım gelip alcam seni yarın dedi
Is cikisinda dedu
yeni evlimisiniz. sana cinsellige duskunse gelir o zaman.
2 aylık evliyiz ama tartistigimiz konu onun 1 hatası üzerine artı kabul etmiyor bende 2 ayda defalar ca tartışıp o laf anlamayınca uzaklaşma kararı aldım
daha cok yenisiniz. cicim bal aylari ne zaman bitti
2yillik sevgili olunca
2 aydur evliyiz evlendiğim den beri kadın kıza sosyal medyada adını soyadını yazar bakar her baktığımda farklı kişiler bazıları evli ve çocuklu ben artık hesap ortak görüyorum dedim hata yapmıyorum vs diyip senin yaşın küçük 24 sun sen 27 olunca olcan cahilsin daha dedi kendi 32 33 yaşında bana sen cocuksun cahilsin dedi karı kıza bakma hatasını bana bu şekilde çevirdi konuyu nerden nasıl bagliycagini bilemedi almasaydın yasitini alsaydın madem dedim olgun bulsaydın ben çocuk cahilim yaşım küçük ya dedim senin karı kıza bakman ile yasimin hic bir alakası yok dedim ve evden uzaklaşma kararı aldım beni gelip alıcağını söyledi
hmm bende yenisiniz sevisme aylari senle sevismek icin herseyin eevet der kafasindaydim
iyide senin canımsın kocan citir bir kizla evlenmis daha ne istiyor
Erken boşalıyor 5 dka bile sürmüyor 2 3 u yapamiyo
Geciktirici kullan dedim ilişki başlarında hayır dedi erjen bosalcak diye yalamama bile izin vermedi sexs inden de hiç bi halt anlamıyorum
senin neyini begenmiyor da kari kiz pesindd. fiizigine mi dikkat etmiyiosun bakimsi misin.. cinsel isteksizlik mi var
ee boyleyse baska kadina neden bakiyo.. daha seni tatmin edememis ki. seni yapamadigi icin mi gerliyor bu
Hayır tam tersi evde gecelik sabahlık la gezerim evlendiğim den beri saçlarım uzun belime geliyor yeşil göz beyaz ten kilom da öyle sarkan yerim filan da yok kendisi böyle biri daha önce de sözlenmiş sonradan duydum ve bu huyu yüzünden ayrılmışlar herkese karşı böyle konunun güzellik ya da isteksizlik ile alakası yok tam tersi kendi hormonları sorunlu 2 aydır 1 defa beni rahatlatamadi
Bakmaktan kaçınmıyor zaten bir halt yapıcağı yok bakmak ile duruyor bana yapamıyor yüzüne vurduğum halde ben şikayetçiyim durumundan zaten kendisi normalde temas bağımlısı sürekli öper sarılır sexs sırasında sevişme yapmaz bosalcak diye hemen otur bosalcam yoksa diyor
ya sen bilmiyomuydun boyle oldugunu bunun sevgiliyken
Belli etmedi
seni rahatlamadigi icin gergin misin birazda ustune bide karii kiza bakmaya kalkmasi da tuz biber olmus
mesajdan yazarmisin?
Üstüne bu kadar 5dja sürmeden boşalıyor ya hergun istiyor kuru girdiği için vajina da yanma oluyor tabiki babasına söyledim bunun huylarını tej bu hayatta babası var başka kimsesi yok babası dedi sen beni yoneticeksin annesini 18 yaşında kaybetmiş biraz psikojik olduğunu düşünüyorum mesela evden eşyalarım kayboluyor 2 oldu yeni aldığım 1 2 defa kullandigim çanta ve bir şey daha kayıp kendi kendine yastığa ben yerine öptüğünü filan laf söylediğini gördüm ben uyucam dedi bende tv izlicem dedim tamam dedi uyanık ayık yani sonra 15 20 dka sonra yanıma geldi sen burdamısın sen diye biriyle konuştum diye dedi uyumuş uyurken konuşmuş böyle seyide var bende korktum o korktu böyle olunca odaya önden beni soktu sonra a kimse yokmuş odada dedi kendi arkamdan geldi çocuk gibi omuzlarını tutup arkamdan geldi yani psikojik sorunu oldugunuda düşünüyorum
Bu kayıp olan eşyaları mi sorduğumda sen kaybettin işte diyor mesela alışveriş için eve para bırakmış pazara 400 lira geçende sana600 verdim diyor böyle bilinçsiz hareketleri var
Nasıl yazicam ki
hmmm kaygili biri
ciktim yazabilirsin
naptiginida mi unutuyo..
Aynen unutuyor böyle değişik yastıkla konuşan ben yerine biriyle konuşan ben sanan evden eşyalarım kayboluyor gördüğünü söyledi cantami gördüysen nerde dedim bilmiyor sen kaybetmisin iste diyor
yazan sen misin meaajdan