Güncellemeler
+1 yıl
Kaygılarım öfkelenmemde çok büyük rol alıyor bazen. Öfkelendiğimde gözüm kimseyi görmüyor, karşıdaki kişiye şiddet uygulayıp ağzıma gelen herşeyi söyliyebiliyorum. Sonra ise pişman oluyorum ya da neden böyle davrandığımı anlamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Öfkelerim sonucunda çevremi sürekli kırıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanların verdiği tepkilerden korkma. Bu tepkiler insan yaşamının çok önemli bir parçası. Tepkiler sadece kötü olmaz. Kötü olsa bile bu seni kötü biri yapmaz. Hiçbir insanın bir yaşama garantisi yok. Fakat her an biri ölecekmiş gibi tedirgin olursan yaşamından zevk alamazsın. Bence kendini bu yaptıklarından biraz uzak tutman gerekiyor. Kendini yaptığın tüm şeylerden alıkoyacak bir hobi edin. Hayatını çok zorlaştırıyorsun.
Uzak tutsam bile günün sonunda gine içimde bir kaygı oluşuyor
Hayır. Uzak tuttuğunda zamanla alışacaksın. Hiçbir his sonsuza dek insanda kalmaz. Her insan çok şekilde değişebilir. Değişebileceğine inanman ve değişmeyi istemen gerekiyor.
Ama hatam elinde sonunda öğrenilecek
Her insan hata yapar. Hata yapmışsan öğrenilmesi o hatayı daha kötü bir hata yapmayacak. Yaptıysan yaptın yani. Geçti gitti. Hatandan ders almaya bak sen. İnsanlar hata yaparak doğruyu öğrenirler.
Anladım, dediklerini deniyeceğim teşekkür ederim.
bir an önce psikologa gitmelisin. durum anlattıgın gibiyse o zaten seni psikaytriye de yönlendriecektir anksiyete için
Teşekkürler