Peki siz birinden bu denli nefret ettiniz mi?

Okulumda çok zorba insan vardı. Her eline tesbih alan kendisini okulun sahibi gibi hissediyordu. Eskiden Deli Yürek izleyip okula yüzüklerle, tesbihlerle gelenler gibi şimdikiler de Çukur izleyip okula yüzüklerle, tesbihlerle geliyor ve insanların huzurunu kaçırıyorlar. Okulda bir tane zorba, ilk defa birisinin varlığından bile nefret etmemi sağladı. Kendisi o kadar rahatsızlık veren biriydi ki, tüm okul ondan nefret ediyordu.
Oluyor öyle ruh hastaları maalesef.
Genel olarak çok sakin bir yapım vardır ve sabırlı biriyimdir. Fakat iyi niyetimin suistimal edildiğini hissedersem çileden çıkabiliyorum. Karşımdaki kişiye iyi niyetimi göstermeme rağmen hala kötülük görüyorsam o kişiyi silmekte tereddüt etmem. Sorunun cevabına gelince evet iyi niyetimi defalarca suistimal eden babamı en sonunda hayatımdan sildim. Artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum.
Ne tesadüf aynı
Baba meselesi yani bende yıllardır kestim ilişkimi
Kesinlikle 👍boşveer takma ne halleri varsa görsünler
Aman aman Allah korusun
😝şu an bana ihtiyacı yok seninki öyle sanırım aman allahta muhtaç etmesin istemem dilemem kimse için ben sadece küser uzaklaşırım
İyi bari gururlular😂şanslıyız bak
Biriyle aynı ortamda bile olmak istememek ondan çok nefret etmek demek değil ki. Bazıları çok gıcık oluyor yan yana olmak istemiyorsun ama uzak durunca aklına bile gelmiyor o kişi.
Sana göre öyle ama. 🤷🏻♀️
Hayır şunu demek istedim her aynı ortamda bulunmak istemediğin kişiden nefret etmiyorsun ama nefret ettiğin hicbir insanla da aynı ortamda bulunmak istemezsin. Bu böyle.
Her kedi hayvandır her hayvan kedi değildir demek istedim yani
Tabii ki :D 2. sınıfa giderken yaşadığım bir olaydan sonra birinin ölmesini istemiştim ama hâlâ yaşıyor işte sadece istemiştim, arada içimdeki katil ortaya çıkıyor onu öldürme planları falan yapıyorum da öyle olmuyor işte bu işler
O kadar olmasın. 🙊
Cevap
27Cevap
o kadar umursamıyorum insanları..
Nefret söylemleri ya da bunu hissetmek bana uymuyor.
Olsa olsa siler geçerim, varlığından dahi şüphe eder. Nefret bile duygudur, bunca hissizliğimin içinde.
Niye nefret edeyim yokmuş gibi takılırım o s*tirsin gitsin değer mi kendimi üzmeye hiç yani :D.
Bunu yapanlar var, o yüzden sordum. 🤷🏻♀️
O kadar çok nefret etmem için o kişiyi o kadar çok yakınıma almam lazım.
Şimdiye kadar birini bu kadar yakınıma almadığım için bu kadar çok nefret etmedim.
Evet patronun haset o... pu karısıı ıyyy nefret ediyorum çok şükür kurtuldum canım kompleksli karıdan
Ettim etmez olurmuyum hiç?
Hatta derisini diri diri yüzmek istedim ama maalesef vicdanım daha ağır bastı.
Ettim sonra fark ettim ki asıl nefret ettiğim benim
Varlığından rahatsız olunca siliyorum ayıp olmasın diye umursuyormuş gibi yapıyorum
Yok ya o denli nefret etmem kimseden o nefrette bana zarar sonuçta
Aynen haftada bir televizyona çıkıp anıran bi eleman var ondan.
Evet ettim kine büründü sonra..
Hayır, hiç o derece birinden nefret etmedim.
Nefret denemez ona O kadar değer vermedim ama çok rahatsız oldum onun varlığından
Mesela ickici ayyaşlar uyuşturucu bağımlıları insan ticareti yapan şerefsizler vs vs
Ettimmm hatta öldürmek istedim
Allah korusun.
iliklerime kadar nefret ettim, iğrenç bir durum. d
Ettim ama çok haketmişti.
Öldüresim geliyo bazılarını...
Bazılarının nefes alıyor olması bile terörizimdir.
Evet bazı insanların varlığı sıkıntı
Etmedim nefret çok güçlü bir Duygu
Evet ettim etimle kemigimle hem de
Öyle görünmesemde daha fazla kin ve nefret doluyum
ettim hayatımda artık yok
Nefret etmem görmezden gelirim
Evet, etmem sanıyordum, ettim.
Yani çok çeşitli say say bitmez.
O kadar umrumda olmaz
Kimseden nefret etmedim 😌
Hayır olmadım
Hayır etmedim.