Bu insandan insana değişir. Herkes farklı bakar.. Kimi dinlenilmek ve anlaşılmak ister karşısında dinleticiyimdir. Kimi sadece yanında olduğumu bilsin ister, yanındayımdır. Kimi sadece bir bardak çay içmek ister, afiyetle içeriz.. Göreceli bir durumdur.. Belki merhametli.. Belki sadece yüreğine dokunmayı bildiğim için sevilirim.
verilen sırrı ona buna söylemem mesela insanları görünüşleri eksiklikleri yapamadıkları şeylerle yargılamam alay etmem asla gülmem hatta öyle ki önümde biri düşse arkadaşlarım kahkalarla boğulurken ben elini tutup kaldıran bir yerine bişey oldu mu diyen o kişiyim doğru düsürtçe tavsiye veririm bu yüzden ki çevremde kim var ise çıkamadığı bir durum olsa morali bozulsa beni arar eşim dostum görüşmek ister ne yapmalıyım sence denilen o kişiyim kolay kolay kalp kırmam birisi ben şu şeyi asla beceremiyorum şunu bunu yapamıyorum dediğinde aa nasıl yapamazsın ya demek yerine hepimizin yapamadığı şeyler var insanız netice de bence kafana takma diyen o kişiyim işte birine yardım edeceksem karşılık beklemem yaptığımı yüzüne vurmam kavga etmem ama eğer edersem o kişinin en bel altı yerinden bam telinden yaralamam kaldıramayacağı şeyler asla söylemem en önemlisi ki kimseyi kıskanmam haset etmem başına kötü bişey gelsin ya da neden onun iyi şu şu şeyi var demem düşünmem bile kolay kolay söz vermem verdiysem tutabilmek için elimden geleni yaparım yalan söylemem ne söylüyorsam o doğrudur işte ben kendim olmasam bende beni severdim sanırım 😁 neyse hiç övmediğim kadar övdüm kendimi yarın kesin düşerim 😂
Samimiyetimi seviyor olabilirler. Birkaç kişi dile getirmişti bunu. Yapmacık tavırlara, düşüncelere, konuşmalara sahip olduğumu düşünmez etrafımdaki insanlar. Samimiyetime güvenirler, şüpheye düşmezler. Bu beni onların gözünde sevilesi biri yapıyor...
Patavatsızlık ile dobralık arasındaki ince çizgiyi koruyabilmem. Bir şeylerin peşinden yılmadan gitmem. Çok konuşmam ve konuştuklarım ile insanları kendime çekmem. Bunlar sadece kendi görüşüm değil. Çevremdeki insanların beni betimlerken kullandığı cümleler.
Eğlenceliyim, mesleğimin etkisiyle de ağzım iyi laf yapar, sohbetim hoştur. Sevdiğim kadınsa yüceltirim, şımartırım. Hayvan sever sayılırım kedi köpek bakıyorum. Kendimi de herkese sevdirmem ama 😀.
Çok ciddi bir zihniyetim varken çok çocuksu olmam herhalde, yaniii hayatın katı kurallarıyla yaşarken bile hayattan zevk almak 🤪Kaliteli bir dengesizliği , denge içinde tutarak😅 valla ben çok güzel anlattım da bilmiyorum size ne geçti 😅😅
Hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı olarak gören bir insanim Şeffaf bir insanim İçim dışım bir Vicdan merhamet sahibi Dününü aslını neslini Unutmayan Kabugundan cikip kabuguna ihanet etmeyen bir insanim
Sevgilime sorduğumda şu cevabı aldım: Narinsin, merhametlisin, vicdan sahibisin, ince düşüncelisin, komiksin, kafa dengisin. Seni herşeyinle seviyorum dedi. Ona göre mükemmelim sanırım.
Bence benim sevilesi bir özelliğim yok, çünkü hiç hissettirebilen olmadı. Ben daha çok sevgisizlik hissediyorum, nefret hissediyorum başkaları tarafından.
10 tane kedi beslemem , estetik olmayan ama kadınların kıskandığı burnum upuzun türkan şoray kirpiklerim. ve de zekam asdajsfa Ulan hayatımda ki en egolu konuşmama için özür dilerm bana içinden söven varsa hak veriyorum :D asfdjhgpasğfas
Hayvansever olduğum için ve cesurluk çünkü bir kez mangal yapıyorduk ve ben köpeklere benim bütün yemeklerini verdim ayranımı bile sonra bana kalmadı ama bir daha olsa tekrar yaparım Size cesur luk gibi gelmez ama babam nasıl katı anlatamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes efendi olarak bilir ondan sever ama tip olarak yaşım 23 ama kafamda saç kalmadı bu hayatta hiç iltifat almadan öleceğim galiba
Yerine göre sakin biriyim, değer ve sevgi görmesini hakettiğini düşündüğüm birine değer veririm haketmiyorsa umrumda olmaz o yüzden çok insan hayatımda yoktur :)
Genelde konuştuğum kişiler iyi niyetli ve saygılı olduğumu söylerler. Bide sesim güzelmiş ama bi ben sevemedim sesimi. Hatta her konuda nedense güven veren bir yapıya sahibim safmıyım neyim bilemedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimse sevmiyor beni. Önüne gelen eziyor beni kullanıyor sonrada buruşturup atıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok masum ve çok iyi niyetli olmamı sever insanlar için dışın bir senin bizi yanıltmadın derler