- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla övmek için söylemiyorum, ancak fiziksel olarak; yüzüm güzel, fiziğim güzel. Tabii bunlardan daha önemlisi kalbim, ahlakım güzel. Sevince tam seviyorum, sonsuz sadakatle bağlanıyorum, yalan söylemiyorum. Bekliyorum, türlü türlü fedakarlıklar yapıyorum.
Amann gerçi bu devirde bu özelliklerin hiçbir kıymeti de yok ki canım, maalesef iyi olanlar hep üzülüyor.
21 Yorumla- +1 yıl
maalesef..
En İyi Cevaplar
+1 yılIhımmm şöyle bir düşündüm de erkek olsam neyime aşık olurdum diye, cevabını bulamayıp babişkoma koştum. Başa aşık mısın? Diye sordum. Bana sırılsıklam aşık olduğunu öğrendim. Peki hangi özelliğine aşıksın dedim. Fiziksel olarak gözlerime aşıkmış kendileri ama annemden aldığımı söylemeden de geçmiyor tabii ki (herkese mavi boncuk diyor galiba). Kişilik olarak da sevdiğim insnaları üzgün görünce onları mutlu etmek için her türlü şaklabanlığı yapacak kadar sevgi dolu oluşuma aşıkmış. E yani şimdi ben de düşünüyorum da masmavi delici bakışlara sahip gözlere ve her daim kahkaha atma garantili bir hayata kim aşık olmaz ki dimi ama 😄
27 Yorumla- +1 yıl
Gel bana aşık ol diyor karşı cinse :D
- +1 yıl
Ay dememe ne gerek var ayollll delici bakışlarında şöööyle bi baksam yitmez mi hıııı 😂
- +1 yıl
Bak "delici bakışlarımla" yazıcaktım klavye "delici bakışlarında" diye düzeltti. Ben de diyorum elim neden k harfine gitti. Delici bakışlarında yazınca bir de kendimi bulduğum deyip senin bakışlarını övmemi istedi doğasal güçlerr 😂
- +1 yıl
Klavyen alıştı bu duruma dünden beri :D
- +1 yıl
Napsın o da hayatında ilk defa yeryüzüne inen bi peri kızı görüyor garibimm 😄🌹 bi yerde çok güzel kız görünce dayanamayan bi klavyem var 😂
- +1 yıl
Bu işte bir yanlışlık bir terslik var :D yakışıklı görünce alev alsın klavye
- +1 yıl
Ay biz bu alemin en yakışıklı erkeğini bir akşam güneşinde iki kadeh şarapla tarihe gömdük be babyy 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olanlar anlatsın ben kendimi anlatmaktan yoruldum 🤣🤣🤣
Sahi neden bana aşık olunur ki?
Lanet olası cazibem güzelliğim kişiliğim ayy daha ne olsun? Tabii ya güzel mi güzel gözlerim bakışlarım gülüşüm 🤣🤣🤣
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGenel olarak karakterim diyebilirim yani sevdiğim zaman gerçekten kalpten seviyorum ve sadakatliyim. yani güzellik ya da fizik çekiciliği gibi konulara bakmıyorum hiç bir şekilde. bunun dışında oldukça güzel seviyorum, yani sevgilimin ya da eşimin mutluluğu için her şeyi yaparım.
kendimden önce onu düşünürüm onun mutluluğu benim için en önemli şeylerden birisidir. bu yüzden hayatımın merkezine sevgilimin mutluluğunu yerleştirirdim. yani genel olarak fiziksel ya da maddi yönlerim değil daha çok aşkı ve sevgiyi gerçekten bilmek diyebilirim. bu yüzden de benim aşık olunası özelliklerim bunlar daha çok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşımdan çok daha olgun düşünüyorum ve davranıyorum bu olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSamimeyetim, ince düşünceli olmam, pozitif enerjim vsvs olabilir...
10 Yorumla Ben de sevilmeyecek adam değilim. Güzel adamım bi kere, maaşım var, emekliliğim var, sigortam var.
411 Yorumla- +1 yıl
Sigorta önemli 🤣
- +1 yıl
Bu yaşta eyt vurmasin yahuuu 🤣
- +1 yıl
Eskiden büyüklerimiz 2 3 iste birden çalışırdı 😅 onu dene istersen diyeceğim ama vaktin yoktur.🤣
- +1 yıl
Zaman çok. iz az maaş olmuş, yapacak bir şey yok.
Çalış çalış bitmez hayatın içindeki zorluk ve istekleri... - +1 yıl
Repliğe gülmeden edemedim kusura bakmayın
- +1 yıl
@Illecebrous ne kusuru canım bende yazarken ve okurken güldüm 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadde madde liste liste cevap vermekte çok zorlanıyorum şu tarz sorulara. Kâlplere hükmetmek özelliklerimizle mümkün değil çünkü. Aşk işlerine aklım ermiyor, meraklı bi konu o kesin. Yaşayıp görmekten yanayım ben.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bütün özelliklerimi yazıp ilan verdim, aşk arkadaşi arıyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Ya sus be djdk
- +1 yıl
Niye korkayım :D aşk arkadaşı bulursun bu şartlar olmadan da, biliyoruz jsjs
- +1 yıl
sjdksk perla çok haklısın
Maşallah herkes mükemmelmiş. Ee bu sevilmiyorum diye ağlayanlar kim ahshjs.
En aşık olunacak özelliğim şu diyemiyorum, düz bi insanım.
10 Yorumlaİyi kalpli biri olmam ama iyileri hep üzerler 😑 severiz reddediliriz bu kızlar tercih yapmasını iyi bilmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfiziksel olarak ex su topu oyuncusu olarak mükemmel bir fiziğim var. ama aşık olsaydım kendime muhtemelen elini taşın altına sokan, sorumluluk alan, hırslı, istikrarlı, düzenli, huzur veren, güven veren karakterime derdim.
25 Yorumla- +1 yıl
😌 güzel özellikler
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yıldahası da var:)
- +1 yıl
Bi saniye sen niye gizlendin
Cevap sahibi+1 yıleklersen sohbet etmek isterim.
Dürüst, sadık, ilgisini ve sevgisini gösteren on numara fiziğe sahip olan bi kadın olarak bana aşık olmayan utansın😂😂😂
118 Yorumla- +1 yıl
Utansın be shsj
- +1 yıl
Bizimkilerin fizik iyi
Maşallah
Fizik dersi çokmu görüyorlar acaba - +1 yıl
Herkesin fizik 10 üzerinde 10 çok ilginç
- +1 yıl
Pardon!!! bizimkiler derken
Ortak yaşadığımız coğrafyadaki fiziği hep mükemmel olan kadınları kast ettim - +1 yıl
Evet Türkçe yazdım kadınları kast ettiğimi
Anladım
Muhtemelen Balkan göçmeni vb etnik bir gurubu kast ediyorsun
Sonuçta boyun 1.70 ise evet bu guruba girmiyorsun - +1 yıl
İyiymiş Hay Maşallah dersem umarım kabalık olmaz
Bu özgüvenin nerden geldiğinide anladık
Kapakta yaptık
Hadi sen yat uyu diyorsundur muhtemelen
- +1 yıl
1.75 ile çok iyi açıkladın
Bir rakam bir virgül iki rakam
Çok şey anladım sayende : ) - +1 yıl
Şahsen benim için sorun yok
Affedersin tabirimi ama
G…t olmam dışında - +1 yıl
Evet!!! Saçmalamamalı
Sen şimdi güzelsindirde? 😅😅
1,75 kazulet gibi değilsindir dimi? - +1 yıl
Anladım
Saygı duyuyoruz ne diyim
Bir gün belki insan oğludur beşer şaşar da 😅 bana aşık olursun temennisiyle
Gerçi bende çok seçiciyimdir!!!
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAlfa erkeğiyim:malum kurtlar sürü halinde yaşarlar, yiyecek su gibi ihtiyaçlara hakim olmak, doğal düşmanlarına karşı savunma hattı kurmak gibi bir sürü özellikleri vardır ve ben de buna bağlı olarak kendime Alfa diyorum
10 Yorumla Samimiyim sempatiğim , anlayışlıyim , zekiyim , güzel yüzlüyüm, güzel bakarım güzel Gülerim ☺️ tamamıyla aşık olunasi biriyim ama bunu aşık olan kişi deseydi daha iyi olurdu 😂 ben kendimi övmüş oldum yaa
10 YorumlaHiçbir fikrim yok 😃 aşık olunası değilim hiç...
13 Yorumla- +1 yıl
Sen göremiyorsundur 😃
- +1 yıl
Vardır vardır ya
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hayat doluyum, olaylara farklı bakış açıları sunarım. Birlikte sıkılmaktan bile keyif alır.
13 Yorumla- +1 yıl
Hsjs birlikte sıkılmaktan keyif alınacaksa müq
- +1 yıl
Öyle diyorsan Ouzi 😃
+1 yılhiç aklıma gelmedi neyim var acaba ki 😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Meraklı oluşun sjsj
- +1 yıl
meraklı değilim kız ben 🥺
- +1 yıl
Kullanıcı adın öyle ben bilmem djsj
- +1 yıl
gerçekten artık tabela asıcam nickimin yanında meraklı olduğumdan almadım bu nicki diye 😂
- +1 yıl
Neden aldın jsjs
Yakışıklılığım
20 Yorumla
+1 yılÖyle özelliklerim yok. Aksine görenin amaan diyip gideceği özelliklerim var 🥳 En sevilmeyesi özellikler bende desem yalan olmaz ¿
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgililerim hep tanıdığım en karakterli kadınsın falan diyorlar. İyi bir şey mi bilmiyorum 😅😅😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılMüzik aleti çalıyorum fitness yapıyorum kitap okuyorum samimiyim eğlenceliyik farkındalığım iyi duzeyde sevgi besliyorum herseye karşı daha ne olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSes tonum diksiyonum güzel şarkı söylemeyi çok seviyorum duygusal bir yapım var aynı zamanda. İtaatkar bir yapım da var sevdiğime taparım ☺️
10 Yorumla
+1 yılTamamen sevilecek biriyim ama kötü huylarım var beni itici kılan. Onları görünce yanıma yanaşacaklarını sanmam😀
10 Yorumla
+1 yıl
...
10 YorumlaDüşündüm düşündüm bulamadım 😄
Normal hayatımda çok fazla pozitif ve eğlenceli biriyimdir belki bu olabilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim öyle bir özelliğim yok ama herkese aradığı kriterlerdeki kişiyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılTutkularım romantizmim ve samimiyetim doğalımdır yapmacık olamam yani ben böyle düşünüyorum
10 Yorumla Dürüst olmak gerekirse aşık olunacak bir özelliğim yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Hiç bana aşık olunmadığı için neyime aşık olunur bilmiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜniversite bitirme gibi bir planım var okumuş insan olacağım yeterde artar bence. d
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle aldatmaya karşı olmam, yani sadakatim.
10 YorumlaOlayların akışını değiştirebilme özelliğim ve yufka yüreğim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılfarklı bi bakış açım var bilmiyorum kimsede anlamıyor kolay kolay anlaşamıyoruz o yüzden aşık olunası değil galiba
10 Yorumla
+1 yılKısa ve zayıfım öyle baya düz tahta gibiyim ama nasıl oluyor bilmiyorum kiminle konuşsam buluşsam bi şekilde etkiliyorum sanırım sürekli gülmem ve sohbet edebilmem biraz da cilvem yetiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şeyime
Kendim bile beğenmiyorum kendimi 😂
Yapacak bir şey yok yaşamaya devam10 Yorumla
+1 yılask boyle bır sey degıl kı... ask bambaska bir sey insanların özellikleri sevilir sevgi baska ask baska..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir özelliğim yok ki...
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz açayım sosyete güzeli... Ailem, arkadaşlarım, komşularım beni sever. Maruz kaldığım haksızlıklara zamanında çeşitli nedenlerle ses çıkaramamış olsam da, kimsenin maddi manevi hakkını yiyemeyecek biriyim... Sevginin iyileştirici gücüne inanırım. Küçük şeylerle mutlu olabilirim, büyük hırslarım yok... Maddiyata, insanın cismine düşkünlüğüm yok. Ancak, bir kadında "aşk" dediğin duygu karmaşasını, duygu yoğunluğunu hissettirecek biri değilim... Ya da, kendimi öyle görmüyorum. Belki çevremde kendimi hafife aldığımı düşünenler vardır, bilmiyorum.
- +1 yıl
:) anladım.
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir :)
15 Yorumla- +1 yıl
Kişiye göre şekil mi alıyor
- +1 yıl
Aynı haller değil mi bunlar 😃
- +1 yıl
Peki madem 😃
+1 yılnaif ve zeki olması
12 Yorumla- +1 yıl
aaa pardon ahhaha ben karşımdaki için söylemiştim yoksa benim pek bir numaram yok ki :)
- +1 yıl
😌 vardır sen farkında değilsindir
+1 yılKimse aşık olmadığına göre yok galiba 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Yok o öyle değil artık kimse aşık olamıyor :D ondan sebep
- +1 yıl
Normalim dimi, bende bir sorun yok dimi 😄
- +1 yıl
Kesinlikle sorun sende değil sjsk
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemem aşık olurlar sonra
12 Yorumla- +1 yıl
Ay nolur söyle djdk
- +1 yıl
Merhametim
+1 yılgören göz inanan kalp güvenen yürek varsa. asik olmasına gerek yok saygılı olsun yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldürüstlük sadakat
10 Yorumla
+1 yılAh men lanet olsun çok yakışıklıyım
11 Yorumla- +1 yıl
Şaka tabii aşlkjsdlkşasd Yani mesaj dalgasına, yakışıklıyım tabii :)
Bence anlayışıma ve içimdeki insan sevgisine aşık oluyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Bir zekam var, başka da bir özelliğim yok…
10 Yorumla
+1 yılAnaçlığıma:)) tabi ihtiyacı varsa :p
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAptal işte, bir bilse nasıl mutlu olacağını neyse.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. bağlayıcı duygu sömürücü bakışlarım.
10 YorumlaAzimli olmami belkide
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir özelliğim yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha ne olsun elhamdulillah boga burcuyum😜
10 Yorumla
+1 yılNeşeli ve istekli oluşum 🤭
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılVahşi yaşamıma 😂😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılNeşeli cilveli yanım Yeter
10 Yorumla
+1 yılMantıkçı ve açık fikirliyim
10 YorumlaMümkünse kimse aşık olmasın.
10 Yorumla
+1 yıl3-4 kalem özelliğim piyasada serbest geziyor 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılBen bile bilmiyorum 😄
10 Yorumla
+1 yılTemiz Yüzlü Olmam İyimser biri olmam
10 Yorumla
+1 yılPek yok kimse sevmiyor beni
10 Yorumla
+1 yılPek öyle bir özelliğim yok
10 Yorumla
+1 yılKendisi görmüyorsa onun sorunudur
10 YorumlaÖyle bir özelliğim yok.
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi