Bilmem genelde bana ilgi duyanlar senin yanında çok rahatsız filan diyorlar çünkü ben bir şey demiyorum hani istedikleri gibi konuşuyorlar istedikleri gibi küfür ediyorlar ben bir şeyleri sınır koymuyorum böyle aşırı Kıskanmıyorum sıkmıyorum genelde bağlanan bu yüzden bağlanıyor yani idealsin diyorlar ama işte bana bağlana ben baglanamiyorum o ayrı mesele djfjfjjd
Kendimi övmek istemiyorum.. Bana kalırsa şöyle bir durum var.. Karşımızdaki insan her kimse bizde sevdiği ve beğendiği şey de başka bir boyut kazanır.. Kimse tekdüze sevmez bence karşı tarafı.. Herkesin hoşlandığı özellik başka olabilir.. Beni ben yapan özelliklerin her birine ayrı ayrı aşık olsun ister elbette gönül.. Çünkü zaten aşk bu değil midir, birinin olumlu ya da olumsuz her özelliğine tutulmak demek.. Keyifli günler..
Cesaretim olabilir çünkü bunu gerçekten kendimi övmek için söylemiyorum ama cesurumdur. Onun dışında karanlık bir tarafım var orada yağ karanlıkta boğulur ilişki biter ya da beni biraz çözer belki sever bilemiyorum ya.
Yani genelde sakin ve dinlendirici bir havam var. İlişkilerde insanları yormam ve yıpratmam. Tabii her insan kadar bende de bazen sert duygu geçişleri olabiliyor. Fakat genel olarak sakin bir liman gibiyim. Bu özelliğim oldukça fazla seviliyor.
Aşık olunacak birisi olmadım hic. Olanlar oldu ama ne gerek var diyorum. Hiç mükemmel bir insan olmadım. Umursamaz, vurdumduymaz bir insanım. Cidden garip 🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
cilveli bir beybi oluşuma 😄 anlayışlı, sempatik, esprili taraflarıma da olabilir🙃