AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
BENIM COK IHTIYACIM VAR SU GUNLERDE
Paylaşabilirsin istersen
UZUN HIKAYE SIKMAK ISTEMEM
neden sıkılayım ki. Asıl anlatırsan mutlu olurum
bız bır sene aşk yasadık ve sevgılım bı sure sonra ayrılmak ıstedıgını soledı evlenmemıze ımkan yok falan vs. bahanelerle terk ettı benı. bende evlendım ve oda evlendı 1 senedır evlı ama sımdı bana yaklasmaya calısıo arıo facen faln ılgılenıo. kıskanıo, bu adam evlı sımdı bu ne yapmaya calışıo mutsuz mu ne? capkınlık mı? kafam karısık
Bir zamandan sonra insanlar eskiye dönmek isteyebilir. Bu seana dönmek istediği veya arkadaşça konuşmak isttediği için de olabilir. İyisi mi şu an ikinizin de bir yuvanız var. Sakın ona inanıp yuvandan filan olma. Eşin görürse yalnış anlayabilir. O yüzden boşver senle ilgilenmesine izin verme
öfke problemi için var benim.
Peki nelere en fazla öfkelenirsin ve öfkelendiğinde ne yaparsın
Dengesizim. Kaşımdaki kişinin ukalalığı, hal ve hareketleri batarsa uyarmam bunun onlarca defa yapınca patlarım. eşya kırarım. Arabadaysam hız yaparım. Telefon fırlattığım oldu. Bardak kırdığım oldu. Elimde bardak kırdım bir seferinde izi hala durur parmağımda. :) zarar veriyorum ve cidden tedavi gerek ama ilaç saçma. uyuşturucu kullanıyormuşum gibi oluyorum.
Peki arkadaş ortamının mu bunda etkisi var yoksa ailenin mi
arkadaş ortamı. çeşit çeşit cins cins insanlarla tanıştım. para veripte almıyorum petshop ya da hayvanat bahçesinden kaçıyorlar sanki. beni buluyorlar. :/ çok insan tanıyıp çok insanı sildim ama bu sorun farklı bence.
Bnce sorun şu : Sen çok insanlarla karşılaştığın için herkese pek kolay kolay güvenemiyorsun. Sana yamuk yaptıklarında direk siliyorsun. Artık sen kendini kullandırtmak ve ezilmek istemiyorsun başkalarına otoriter olmak istiyorsun tek sorun bu. Bence hemen arkadaş ortamını değiştir ve yeni aktiviteler bul. Mesela spora gidebilirisin bir işte çalışabilirsin :) Ve her şeyi içinde saklamaya çalışmamalısın. Mesela atıyorum fatmanın davranışını beğenmedin onu O ANDA söyle. Yoksa bir faydası olmaz. Öfkene gelince daha sakin ve sağlıklı düşünürsen mutlu olursan öfken kendiliğinden dinecektir inan bana :)
çok teşekkürler. beni tanımıyorsun değil mi? :D valla beni anlattın bir kaç cümlede :D
Dertlerimi anlatabileceğim birini istiyorum
Tabii.. Alatabilirsin
obsesyon gitmeyi düşünmüyorum ama :)
Peki en çok neyi takıntı ediyorsun. Biraz hayatından bahset bana :)
kız arkadaşımı, bu hastalığımın sebebi olarak da onu görüyorum zaten. Beni düşündüğü için söylediği küçük bir yalan dünyamın içine sıçtı resmen :)
Hmm. Ne yalan söyledi peki :)
Eski sevgilisi mesaj atmış, mesajı görünce eski sevgilisinin mesaj atıp atmadığını sordum hayır demişti. Nedeni de beni üzmemek içinmiş daha öncede yılışık eski sevgilisi yüzünden rest çekmiştim.
Kız seni üzmemek ve tatsızlık çıkmaması için doğru olanı yapmış. Bazı kızlar eski sevgilisini ballandıra ballandıra anlatma ve kıskandırma taraftarılar o iyi ki böyle değil :)
Ama sorduğum zaman belliki görmüşüm de soruyorum niye söylemez insan panik yaptım diyor. Söylediği o saçma sapan yalan şu an benim resmen psikolojimi bozmuş durumda 2 saat mesaj atıp haber vermese düşünmeye saçma sapan şeylere kafamı yormaya başlıyorum. Keşke olmasaydı ama aşmaya çalışıyorum bakalim kendi başıma
Kötü düşüncenin temeli huzursuzluktur. Sen kızarkadaşına güvenmelisin. Biraz empati kur. Mesela senin eski sevgilin mesaj atsa bunu diğer sevgiline söyler misin? Elbette onu üzmek istemezsin. o seni sevdiği için de böyle yapmış olabilir :)
Yardımcı mı olacaksın?
Bilmem orasına sen karar verirsin
E o zaman ne diye soru açmışsın. Bir sonuca ulaşmayacaksa, bir amacı gaye etmiyorsa bu soru niteliğine girmiyor. Dolayısıyla bu başlığın burada durması gereksiz.
Hmm ne olduda böyle birden bunu söyledin ki
Sinirlerim bozuk. İnsanlara çözüm olamayacaksan boşuna dertlerini, sıkıntılarını hatırlatman gereksiz.
Sıkıntısı unuttuysan sorun yok. Burada sıkıntıları olanlar içlerini rahatlatmak istiyor. Bazen tüm sıkıntılar ağır gelebiliyor tek başına. Onu paylaştığın zaman az da olsa rahatlıyorsun. Ama senin şu an sorunun yok söylediğin kadarıyla. Geçmişte olduysa önemli değil çünkü kimin geçmişi toz pembe ki..
Bir kaç dakika, bir kaç saat unutmak için bu tür forum sitelerinde takılıyorum fakat burada bile rahat yok. Sıkıntıyı anlatmakla emin ol hiç bir şey değişmiyor. Belli bir süre sonra insan anlıyor sıkıntıyı ne kadar anlatırsan anlat bir şeyin değişmediğini.
Yani çözüm olmayacaksan böyle sorular sorman saçmalıktan ibaret. Derdime hiç bir şekilde bir çare bulamıyorum. Yapı olarak çok takıntılı bir insanım ve depresif bir ruh halim var. Farklı olduğum için acı çekiyorum. Asıl üzücü olan taraf ise artık o kadar acı çekmeye alıştım ki acı çekmeyince kendimi garip hissediyorum. Kafayı yemek üzeriyim kısacası.
Ayna karşısında konuşurken rahatlıyorum birazda olsa sadece. Beni en iyi anlayan aynada ki suretim. Bazen çok kötü durumdayken bildiğin aynada ki ben bana öğüt veriyor.
Uzun zaman önce kendimden korktuğumdan beri aynaya çok fazla bakmıyorum. Gerçek hayatta ağlarken aynada ki ben pis pis gülüyordu. Hareketlerimiz aynıydı ama ben ağlıyordum o gülüyordu. Gözlerinde ki kötülük her haliyle belli oluyordu. O günden sonra fazla bakmadım aynaya falan.
Bir danışmana ihtiyacım var
Anlat istersen?
Buradamı anatıyoruz saatliği kaç buçuk bunun
İstersen gizli kullanıcı olabilirsin.
Herşey ortada olduktan sonramı hanımefendicim :)
Ya kim gördü beyefendicim :)
Olmaz dedikodu olur :///
ahaahh :D
Pfft alışverişe çıkmak varken ne lüzumu var.
niye sen doktor musun?
Hayır değilim
peki
aşırı sinirli ve sabırsız. agresifim
Neden peki sinirlisin ve nelere çoğunlukla sinirleniyorsun
siz kızlara aşırı derece kılım artık sebepsiz yere benden nefret etmeniz artık bunalttı ulan bir sebep söyleyin be melek olan bir kız bile benden durup dururken nefret ediyor görür görmez sapık diyor. hiç kötü bir niyetim olmadı hiç bir kızın yanında kötü söz söylemedim. davranış desen efendi davranıyorum siz yineden nefret etmekte ısrar ediyosunuz naptım l*n ben şimdi size heee kezbanlar!!! :@
Sen amacını biliyorsun fakat bunu yansıtamıyorsun ya da diğer insanlar bunu yalnış anlıyor. Sen de biraz fazla samimi olmadan ciddi bir şekilde konuş. Sadece onlara arkadaş gibi olduğunu hissettirebilirsin mesela :) Genelde erkekler kızlara bazen başka niyetlerle bakabiliyor. Bu yüzden kızlarda da bir önyargı olabiliyor. Lütfen biraz daha önyargısız davranmalarını sağla kızların ve ciiddi bir şekilde fazla samimi olmadan önce arkadaş gibi konuş. Seni tanıyınca 2 hafta sonra filan daha rahat konuşabilirsiniz.
ya kardeşim siz şekilci olduktan sonra ben nasıl yaklaşiyim size ya kız daha beni 2 m'den görüp önyargılı davranıyo daha ağzımı açmadan ben bişi yapmadan kızlar benden nefret ediyo sen de gelmişsin ciddi konuş arkadaş gibi hissettir. ya kızlar izin vermiyo diyorum ya istemiyolar hatta ölüp gitmemi bile istediler. SEBEP YOK KARDEŞİM SEBEP YOOOKKKK.
Peki dışarıdan nasıl bir insan gibi görünüyorsun? Tarzın filan nasıl
tipsiz, itici (bu kızların görüşü özellikle) kısa boylu
Bence kendine güven sorunun var. Kendine güvenmelisin önce. Sen kendini güzel ve iyi hissedersen herkes öyle hissetmeye başlar. Bir süre kızlarla takılma arkadaşlarını erkeklerden seç daha sonra yavaş yavaş kızlarla iletişime geçersin. Yani aslında amacın kızlarla konuşmak olmasın. Amacın kız erkek farketmeden arkadaşlara sahip olmak olsun
böyle yazıcağınızı biliyodum özgüven özgüven özgüven peehh. ya kardeşim benim kendime güvenim var onlar bana güvenmiyo tipsiz olduğumu itici olduğumu sürekli onlar dile getiriyo ben değil daha tanımadan etmeden sapık abaza diyolar ve yaşım 22 bugüne kadar benim hiç mi hiç kız çevrem olmadı sevgilim de olmadı onların yüzünden gay damgası yedim. bana burada özgüven demeyin özgüvenle alakası yok selam vermek bile onlara harammış yüzüme bakar suratlarını buruşturuyolar merhaba dedimmi de oflayıp pufluyolar bu olanlardan sonra hala sorun bende mi yani? bir kez daha düşün DOKTOOOORRR!!!
şimdi sen bile benim fotoğrafıma baksan sende o diğer kızlar gibi düşünürsün. aynı fikirde olursun onlar gibi
Ben doktor değilim. Bence sen sinirlisin ve güler yüzlü değilsin bu yüzden de olabilir.. Lütfen biraz daha sakin konuşur musun ben ne yaptım sana :(
Ben asla insanları tipi için ayırmam. Ayrıca bence sen abartıyorsun tipini.
ztn oraya sinirli olduğumu yazdım ve bunun sebebi sizlersiniz. sizin yüzünüzden bu hale geldim ben evet güler yüzlü de değilim çok sert bakarak dolaşırım. ben önceden böyle değildim gayet sakin sevgi dolu biriydim ama bunları yaşadıkça artık yetti sizin bu şekilciliğiniz yüzünden yapacak bişeyim kaldı istiyosunuz ki piç serserilerle arkadaş oliyim tip ayırma olayın da da inkar etme ben kendi tipimi de abartmıyorum. siz bana gelip sürekli tipime bakar aşağılarsanız ben de size aşırı fevri davranırım. ne yapiyim yani pis yedili deki orço mu oliyim hayret bişi yaaa
bir psikoloğa görünebilirisn
buyur psikologmuş ya bu yazdıklarımdan sonra hala sorunu bende görmen nasıl bir kafadır yaa psikoloğa görünüp napıcam aynı şeyleri söylicem o senin yazdıklarını söylicek olay kısır döngüden ibaret olacak. kızlar diyorum benden sebepsiz yere nefret ediyolar diyorum istemiyolar beni diyorum sen gelmişsin bir psikoloğa görün vallahi güldürdün haa
Peki hiçbir kzın arkasından kötü bir söz söyledin mi dürüst ol?
söyledim çünkü bana acılar çektirdi amacı beni kullanmakmış gerçekte o da benden nefret ediyomuş durup dururken kazığın kralını attı bana bende arkasında o* diye bağırdım.
benden nefret ettiğini benim görünüşümü beğenmediğini söyledi aşırı itici geliyomuş dış görünüşüm. bunu bana kazığı atarken söyledi
Bak. Sen sinirlerine hakim olamayıp kötü düşüncelere kapılıp karşındakini kırabiliyorsun. Aslında sen sevmek sevilmek istiyorsun ama şuana kadar karşına çıkan kişiler bunu tatmin edememiş. İnsanları sevemiyorsun kolay kolay artık. Çünkü bir kere güvenin sarsıldı senin için. Ayrıca özeleştiriye açık değilsin. Kişiliğin bu mu? Buysa tavsiyelerim olucak. Ya da eklemek istediğin bişeyler var mı
BÜTÜN KIZLARIN ALLAH BİN BELASINI VERSİN NOKTAAAA
İNSANLARI HELE SİZ KIZLARI ARTIK SEVMİYORUM AŞIRI KIL OLUYORUM AYRICA KALP KIRMAK BENİM İÇİN BİR ZEVKTİR VE BU ZEVKİMDEN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMİCEM
eskiden de böylemiydin peki?
kardeşim ben oraya ne yazdım eskiden böyle değildim sakin sevgi dolu biriydim yazdım sen yorumlarımı okumuyo musun yaa? bu hale gelmemin nedeni SİZLERSİNİİİZZZZ. anladın?
Peki şimdi bana çıktığın veya sana kötü davranan kızları yazıyorsun ve sebeplerini de yazıyorsun. Ama bu noktada tarafsız olmanı ve özeleştiriye açık olmanı istiyorum anlaştık mı?
Çıktığım mı ya benim hiç kız çevrem olmadı diyorum allah allah. Bana kötü davranan kızlar belli kızlar değil hepsi aynı. melek gibi bir kız bile bana kötü davranıyo görünüşüme laf ediyo benden nefret ediyo bütün kızlar. belli bişey yok bunda hepsi öyle ve bunun çözümü de yok
Çözümsüz bir sorun olamaz. Peki sen başkasının yerinde olsaydın ve çocuk yani sen yanına gelip senin gibi davransaydı ne düşünürdün.
Arkasında olur bende destek çıkardım haklı bulurdum
Noldu doktor pes mi ettin dünyanın en iyi psikoloğu da olsa bunu çözmen imkansız sorunları sırf bende araman ztn saçmalık bir insan 7 sinde nefret ediliyosa 70 inde de nefret edilir ben umudumu kestim hiç bir kız bana ne saygı ne de sevgi göstericek sen bile benim fotoğrafımı görsen sen bile nefret edersin hatta hakaret bile edersin siz kızlar böylesiniz işte iğrenç mahluklar
Yaşadığımı hissetmiyorum ölü gibiyims
Ne yaşadık peki bunu hissettirecek. Anlat istersen
Anlatirsam 1ay sürer burasida anlatabilecegim bur yer değil su an profilim gizli gorunuomu özel olarak beni dinlemek istersem yazabilirim
Burada kimse kimseyi dikkat etmiyor. Ama istersen daha sonra gizli kullanıcı olarak göründüğünde yazarsın. Yine de cevap verebilirim..
Meelden konuşalım yanlış anlama mesaj at bu konumu paylascamsaj at özelden konuşalım yanlış anlama bu konu hakkında ben sticam xperim düşük veya atamilyo engelli
Gerek yok zaten psikolok dalındayım :D
Sevindim. Hangi dalı seçiceksin :)
sevgilimden ayrıldım+üniversiteye yerleşemedim :'(
Hmm biraz daha açabilirsen sevinirim :) yani sevgilinden ayrılman gayet normal. Herkese olabilir. Üniversiteye yerleşememek yine herkese olan şey. Tekrar hazırlanabilirsin.
üniversite kazanamadığım için sevgilim bnden ayrıldı :(
O onun kaltesini gösterir. Demek ki her şeyi üniye bağlıyor. İyiki bunu erkenden gördün. Kızsın eminim güzelsin elini sallasan ellisi. Eminim peşinden koşacak erkekler mutlaka vardır. Sen kendini yeter ki güçlü hisset ve ona ihtiyacın olmadığını göster. Bırak böyle yalandan sevgiyi aşkı :) Ne güzel tekrar hazırlanıcaksın istediğin yeri inşallah kazanırsın. Bazı insanlara ailesi izin vermiyor tekrar hazırlanmasına ya da istekli olmuyor. Seb istedikten sonra olmaz diye bir şey göremiyorum ben :)
sanırım haklısın çok saol :)
çok ihtiyacım var cünkü psikoloji okuyorum
çok ciddi terapiye ihtiyacım var
Neden peki. Anlat istersen..
böyle yazmakla olmaz. ayrıca profesyonel olman lazım
Peki. O zaman bir psikoloğa gitmelisin
Aile tartışmalarından dolayı var
Neden ailenle tartışıyorsun anlaşamadığınız konular ne?
Anlaşabildiğimiz konu yok genellikle annemle
Annen nasıl bir insan? hangi huylarını sevmiyorsun
Hiçbir huyunu desem yeri
Herlesin vardır tedaviyi reddediyorum
ne peki
Gerek yok gayet huzurluyum
var baba her eve lazım bır psıkolok ;)
Kanka nabıyon :D Çapulcu Mert'ten selamlar :D
kardeşim takılıyoruz sen :)
nickimden belli var ^^
Neden peki. Bahsetmek istersen dinlerim:?
çok sebebi var mesela abimin vefatı okadar anti depresan kullandım ama hiç bir halta yaramadı
Antidepresanlar sadece insanı uyutmak hayata daha kayıtsız ve bulanık bakmayı sağlar. Bazı kişilerde etkili olabiliyor evet ama bu kesin sonuç değildir mesela sende olduğu gibi.. Ölmek her insanın mutlaka başına gelebilecek bir şeydir. Her canlı mutlaka ölecektir. Buna hep böyle alıştık böyle dedik. Ama aslında her insan sonsuzluğa gidecektir dersek daha mantıklı olur. Çünkü abinin sadece bedeni yok yanında.. Ruhu her zaman seninle sen farkında olamasan bile. O iyi birisiydi bunu sen de biliyorsun. Onu da çok seviyordun bunu da biliyorsun fakat onun şu an yanında olmadığı senin üzülmeni gerektirecek bir sebep değil çünkü sen de onun yanında olacaksın. Eğer ki sonsuzluk diye bir şey olmasaydı o zaman üzülmeni söylerdim. şu an sen hayattasın hala nefes alabiliyorsun arkadaşların var.. Daha ne istiyorsun ki? O kadar insanlar var açlıktan anasını babasını kaybediyor hayata küsüyor tacize uğruyor nice felaketler kötülükler görüyor. Çok şükür sen bunları yaşamadın.
Sen mutlu ol eminim o da bunu isterdi.. :)
hayırlısı
ben warım kanka herkez bana deli diyor o yüzden :S
Cenazede Bile Gülüyorum Bu Yüzden
susadım ben kalkıp bana su getircek kızla evlencem
ne bu senin bitirme ödevinmi :)
Nedenini bilmiyorum ama ihtiyacm var sanrm
kendıle aynada bir konuş...
herkesin biraz psikolağa ihtiyacı vardır
Ders calismak kilo vermek istikrarli olmak icin
sevdiğim kızdan ayrıldım benim ihtiyacım var
Tamam anlat istersen. Neden ayrıldın nasıl ayrıldınız ne zaman ayrıldınız ayrıntısıyla belirtisen sevinirim
özelden anlatabilirim
Zaten gizlisin burdan anlatabilirsin istersen
gizliyim ama tanıyanlar olur
peki sen bilirsin
var artık yaşamak ağır geliyor
neden? Bunu sana düşündüren ne
var evde kaldım psikoljim bouluyo gitgide
Evde kaldım derken biraz daha aç :) neden böyle düşünüyorsun ki
sanırım bayan psikolgusunuz
yas geciyo cevremde kız kyok arkadasım yok cogu evli ortam yok ailem baksa onlarında aynı kendimi pek begenmem hiç de olmadı zaten :((
Bence tek sorun kendini beğenmemen? Neden kendini beğenmiyorsun ki. Tüm canlılar sana hayranlıkla bakarken senin gibi olmak için gözünün görmesi elinin tutması ayaklarının koşması için neler vermezler ki.. bir kendine bak eşsiz bir vücuda harika bir donanıma sahipsin. Bu hangi canlıda var ki? Bir kargaya kılıç kullanmayı 100 yıl bile geçse öğretebilir misin? Veya bir yılan ayakları olmadan yerde sürünerek geziyor. Bütün canlılar sana insanlara hizmet ederken sen nie kendini önemsemiyorsun? Sırf yüzünde birkaç kusurun olduğu için mi? Bence bu tarz düşünceler gerçekten çok yanlış. En iyi sen kendini tanırsın ve sen özelsin. Böyle düşün. Kendine gerçekten güven. Çünkü sen bile kendine güvenmezken başka insanlar sana neden güvenip sevgili olsun ki :) Her insan yakışıklı ve değer görmeye layıktır :)
haklısın ama karsımızda kız dene bir varlık var içim ii olsada tanımadıgı için veya dış görünşten red edicek maksat kızlarla iletişim kurmak cunku öyle bir imkanım olmadı hiç
İmkanı yaratacak olan da zamanı ayarlayacak olan da o kişiyi seçecek olan da sensin ! Ben senden değerli bir şey göremiyorum kendi açından bakarsan. Kaderin ne getireceği belli olamaz belki o seni bulur. Sen sadece güleryüzlülüğünü ve iyiniyetliliğini kendine güvenini koru gerisi tamamdır. Bugünden itibaren yeni bir insan ol. Yeni insanlarla tanış ve yeni yerlere git. Sadece deniz kıyısında tek başına uzan veya bir ormanın derinliklerini keşfet. Orada mutlaka konuşacağın insanlar olacaktır. Sen kendine güven ben güvensizlikten başka engel göremiyorum ! :)
yaşadıgım yerde cok zor birini bulmak benim bu yasta gidebileceğim bir yer yok iş haricinde artık kendimi bozucam bu gidisle iyi niyetimi kimse göremez tanımadan
Sen böyle nie huzursuzluğa düşüyorsun? Senin birine ihtiyacın yok. Senin sadece kendine güvene ve kendini sevmeye ihtiyacın var.
şu anda var ama yalnız basıma kaldım herkes evlendi gitti
gerek yok çözümü biliyorum
sosyal ol cevre edin bir kurslara vs yerlere git annen bulsun vs vs
kendimiz psikolog olduk
Bunlardan en önemlisi kendinle barışık ol :)
barışık olmam bunların olcagı anlamına gelmez
merhaba bana da yardımcı olurmusun
var çok fazla kafamda fadimenin düğünleri çalıyo
Çok sinirliyim ve agreisfim
Neden peki sinirlisin? nelere tahammül edemiyorsun
psikologmusun:)
Hayır henüz değilim :) Ama yardımcı olmaya çalışırım istersen. d
:) çok tatlısın. okudum neredeyse tüm yazılanları. ama buradan anlatamam özelimi.
insanlara fikir vermen güzel ama.. mayk bunu beğendi :p
Ahahah :D Teşekkür ederim gizli kullanıcı olup yazabilirsin.. gizli bunu beğendi:p
gizli gizli yazamam bana ters :) sen niye gizleniyorsun bakiim:) gizlipsikolog :)
Sosyal fobi, takıntı
Neden sosyal korkun var ve takıntıların neler
tedavi edeceksen yazalım :)
Tedavi değil de tavsiye diyelim ona :)
yok canm ya bana tedavi lazım :D
Tamam tavsiyeleri kendine tedaviye dönüştürecek sensin :) Rahatlamak istersen anlatabilirsin.. Seni zorlamayacağım :)
burdamı anlatayım :D
Özelden değil. Eğer istersen burada anlatabilirsin senin için sorun olmazsa..
tskler :)
manyagım bu yuzden lazımdoktor musun
Olma adayıyım. Buyur dinliyorum :)
dr hasta gizliliğine ne oldu olaya adaysın dr adayı ama bunu bilmiyon ne iş
Sen önce şu okulunu bitir üzerine klinik yüksek lisans yap , böyle özenme işlere girişme en iyisi...
sen beni tedavi edemezsin
var manyagım
Sosyal fobi
Hmm. Herkesin belli dönemlerde karşılaşabileceği bir sorun. Sence neden sosyallikten korkuyorsun?
Elimde olan birşey olsa zaten korkmam istemsiz birşey bu
Evet var
seansı ne kadar :D
aşırı sinir
en sinirlendiğin şeyler ne
çok kolay sinirlenirim
ama en çok biri saçıma dokunduğunda sinirlenirim
Anladım. Bu bir huy sadece senin de özelliğin bu. Tek sorunun bu mu
yok insanlar ters bir şey söylediğinde de çok kolay sinirlenen bir yapıya sahibim
ben dişlerden aldırdım cok acıdı
Yok gereksiz bence
Var kuşum otmuyo:)
Arkadan ötturelim belki etkiye tepki yapar ;)
Kalbin bozukbe bilader okuşta sorunyok fışkırtımmı tavana yapıştırıyorum evdeki muabet kuştan bahsttik :)
sosyal fobim var :((
yardım etmicekmisin banaa
neden sence? Bunun sebebi ne