Peki içinizden Şöyle bir şey Geçiyormu Tedavi Sırasında Sonuçta Teknikleri Biliyorsunuz Diye Soruyorum "Benim Bildiklerimi Bana Anlatıyor" gibi bir düşünce oluşur yani ben olsam pek etkili olmaz gibi ama sempozyum gerçekten etkili olabilir 👍👍👍
Benim için tecrübe oluyor aslında. Daha çok içimdekileri dökmek ve hasta-psikolog ilişkisine dair incelemeyi yapabilmek için gidiyorum. Bilsem de anlatılanları terzi kendi söküğünü dikemezmiş sonuçta?
Haklısınız Doğru Mesleki Defermasyona Uğruyorsunuz Peki Bunun İçin Devletin Yıpranma Payı Vs Tarzı Sizlere Özel Bir Şeyi Var Mıdır Atıyorum Şu Zamanda Emekli Olma Tazminat Alırken Vesaire Vesaire Bu Mr Teknisyenlerine Mesela Böyle Bir Hak Veriliyor Radyasyona Maruz Kaldıkları İçin Sizde Kalıyorsunuz Aslında Birçok Soruna Maruz Sizler İçin De Düşünülmesi Gereken Bir Şey Bu.
Belki psikolojik yıpranma payını ispat ederek emekliliği birkaç yıl önce alabiliriz ama bu çok çok düşük bir ihtimal. Onun dışında herhangi bir yıpranma payı yok açıkçası. Pek üzerine düşülmüş bir konu değil.
Psikoloğum ve bir internet sitesi (Psikoway) üzerinden seans alıyorum, bu bir gereklilik değil fakat her insan gibi bizimde desteğe ihtiyacımız olabiliyor.
Devlet Hastanelerinde psikiyatrist ya da psikolog olanlar zaten düzenli bir şekilde eğitimler alıyorlar ama özel sektörde mesleğini icra edenleri bilmiyorum
Eğitim değil psikolojik destek yani insanlara fayda sağlarken birsürü dert ve olumsuz duruma maruz kaldıkları için psiklojik olarak olumsuz etkileniyorlar onun için bir denetim gibi yüksek psikiyatrı Doçent ya da Bir Profesöre Gözüküyorlarmıdır diye Düşündüm
En İyi Cevaplar