Güncellemeler
+1 yıl
Saf dediginden emin degilim ama, bi cocuk var saf iste sanada onu ayarlariz falan demisti dalga gecer gibi yani cocugun saf olup olmamasi sorun degil benim icin ama boyle dalga gecercesine konusurdu hep hic anlamazdim. Kafaya takiorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O zaman bunun seni kemirmesine değil güçlendirmesine izin ver. Dik dur, kendini geliştir değiştir. Yasin kaç bilmiyorum ama, çalışıyorsan yüksel okuyorsan yüksel, veya kendini geliştir. Sosyal mecra kullanıyorsanız bu alanlarda gezin tozun, ve mutluluğunuzu gösterin. Bence en büyük intikam başarı. Ben gözümle gördüm ve yaşadım bunu yani. Sizin hakkınızda 10 dakika konuşup dalga geçen çoluk çocuk yüzünden saniyelerinizi onlari düşünerek geçirmek ne kadar mantıklı? Buna zihniniz cevap verir zaten.
👍👍👍👍 cok doğru ve cok güzel yazmışsın. Biraz kolay peseden biriyim biri kıskandığı zaman sanki bu benim sorunummuşumm gibi kendimi suclu hisseder o başarıyı yarida birakıyorum. Bence önemli olan hem başarı hemde pes etmemek.
Tabii ki. İnsanlar hakkımızda topu topu 15 dakika konuşuyor. Biz onu zaten ortalama yaşadığımız 60 sene boyunca neden sırtımızda taşıyıp, aklımızda agirlayalim? İnsanlar ne derse desinler. Sizde kendinize anlayış gösterin. Çok insan gördüm, başarılı olmayan çekemeyen karşındakine saldırır. Eğer sizde hata olsa, ve onlar doğru insan olsa sizi dışlamak yerine doğrusu şu , bunu yapsan daha iyi olur derler. Burdan anlarsınız hatanın sizde olmadığını. Ben en sevdiğim insan tarafından dislanmistim. Sonra baktım ki iyiki olmuş şu an başarınin peşindeyim. Ve tek bildiğim mutluluğum onu çok üzüyor. Sizde kafanızdaki düşünceleri ugurlayip, hayatıma bakacagim. Zaten bu onları kudurtmaya yeter deyin. Gidip sayıp sövmek, sadece sizi daha çok üzer. Ve onlarda ya beni hala umursuyor başardım düşüncesi yaratır. Bosverim🙂
Sorun ne anlamadım 🤷♀️
Cocukluk arkadaslarim hep dalga geciyordu simdi kafama takiorum eskiden takmazdim. Surekli bi ofke besliorum o kisilere karsi ofkelenmek istemiorum ama yuzlerinede soyleyemiorum soyoersem rahat birakmaz beni asiri uste cikan bi tip
Bence bu dönem evdeyiz ya sardın sen, film izle, kitap oku bırak geçmişi
Çok takma kafaya