Çevrende her ortamda aranan, eksikliği her zaman hissedilen bir yapıya sahip misin? 

Bulunduğum ortamlarda dikkatleri üstüme çektiğimi çok iyi biliyorum.
Ama eksikliğim hissedilir mi hiç bilmem.
Nerdesin diyen olmadı kaç zamandır, sanırım herkes benden emin.
Yanındayım demekten oluyor bunlar 🤭
Çoğu ortamda evet. Çünkü içim kan ağlasa bile ben hep gülüyorum insanlar beni çok neşeli deli dolu sanıyorlar. Bir de sürekli güldüğüm için yüzüne iki gülücük gösterdiğim erkekler kendilerinden hoşlandığımi falan düşünüyorlar başa bela
Cevap
15Cevap
Ömrüm işyerinde geçiyor ve öyle biri olduğumu söylerler, çünkü oraya pozitif ve neşe saçan tek benim. :-)
Her ortamda aranan biri değilim ve olmak istemem. Eksikliğim, eksikliğini hissedeceğim insanlar tarafından hissedilir.
Deli dolu biri olduğum için farketsinler bir zahmet 😂
Çok enerjik ve bulunduğu ortama pozitif enerji yayan biriyimdir yokluğum çabuk fark edilir.
İyi anlamda da kötü anlamda da hissediliyor:
Sevenler özlemle hatırlayıp yokluğumu hisseder
Sevmeyenler "Oh be! Burada değil." diye rahat bir nefesle...
Evet ama ne oldugunu bir turlu anlayamazlar. Hani begendigin bir yemekte bir sey eksiktir ve ne oldugunu cikaramazsin oysa dilinin ucundadır o olunca her sey tamam olur ya
Hissedilir ☺️ normal halim soğuk ve depresif görünse de bir ortama ısındım mı o ortamdan eğlencelisi yoktur
ölsem belki hissederler 😃
Bu kadar emın olmaya gerek yok bence... herkesin yeri doldurula bilir ama sevilen ve sayılan biriyim tabi sadece kendi ortamımda bu genel olcak değil
Benim eksikliğimi çok yakın olduğum insanlar hisseder. Çünkü benim verdiğim değeri onlara kimse veremez.
Akıl danışmak lazım olunca kaçsam kurtulamam başkada aranmam, rahat bırakılmayı severim sağolsunlar darlamıyolar da
Enerjik ve anlayışlı biriyimdir heralde fark ediliyordur
Çok sevdik kankamızın hesabını kapattı bundan sonra fazlalıqları hayatımızdan çıkarırız #freemelo
Yok varlığımla yokluğum bir bi annem arar oda yemek falan yapim diye.
Varlığım hissediliyor mu ki eksikliğim hissedilsin.
Şehir dışında bıraktığım arkadaşlarım tarafından çok aranıyorum evetndjdjd
Evet bulunamadiğim ortamlarda sensin olmuyor ece diye yığınla mesaj aliyorum😄
Ölsem kimsenin haberi olmayacak şekilde eksikliğim hissedilmez. Ha varım ha yokum fark etmiyor.
Eksikligin hissedilir evet renkli ve cozulemez kisiligimle sahalarin aranan yuzuyum ahahahhahaha
Değilim sıradan biriyim. Sadece yakın olduğum insanlar hisseder.
Çok eylenceli enerjikli ve pozitif olduğum için hemen eksikliğim hissediliyor 😁😊
Bilemiyorum açıkcası, bazen evet bazen de hayır bence.
Sadece ailem hisseder eksikliğimi zaten şu dünyada tek gerçek sevgi aileden gelen sevgidir.
Sanmıyorum ya sadece yorgunluğu hissedilen bir insanım
Hayır. Varlığım da yokluğum da eşdeğer.
Genelde enerjisi yüksek biri olduğum için ortamı hareketlendiririm o yüzden önce beni ararlar :)
Evet malesef. Malesef diyorum cunku yalnızlığı severim ve yalniz birakmiyorlar boyle olunca😀
Varlığımla yokluğum birbir :) 'Bir varmış bir yokmuşum' oynamayı severim. Genelde arkadaş edinmem, pek bana göre değil..
varlığım hissedilmiyor ama yokluğum herkeze koyuyor
Annem bile ha varlığı ha yokluğu der 😂 ama arkadaş grubunda ortamı neşelendiren tarafım
arkadaşlarıma sorun ben bilmem fdslnfdvl
Olsun zamanla alışırlar..
Hayır, eksikliği hissedilen biri değilim.
eksikliğim ailem tarafınsan hissesiliyor
Minnoşluğumla yüzlerini güldürdüğüm için evet
Enerjimle neşemle illaki hissedilir yokluğum
Şu sıralar öyle birisi değilim
Çok yakınlarım hisseder
Oo Hem de nasıl valla bak ciddiyim 😂😂
Bunu egom cevapliycakti ama onun hammina kodum
Bilmiyorum ama umrumda da değil 🤣🤣
Kısmen, evet.
Böyle biri hiç olmadım
Bilmem belki evet belki hayır
Değilim olmakta istemem
Hayır bence
Öyle olduğumu söylüyorlar
Evet bir sıkıntı olduğunda hemen ararlar
Sanırım hayır
Hiç sanmıyorum öğle olsa hissederdim
Herkes, herkesin yerini bi şekilde dolduruyor.
Öyle olduğumu düşünüyorum
Bazen
Ortamlara cagrilmayan bir insanim hep unutlurum
Sanmam
Değilim
Evet
Bağımlılık yaparım
Değilim kimsenin de eksikliğini hissetmem
Evde Ölsem 5 gün sonra anlarlar yokluğumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?