Kişilik & Karakter Kendinizi eksik hissettiğiniz oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eksik kaldığınız, kendinizi yetersiz hissettiğiniz durumlar oldu mu? Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe. Kendinizi eksik hissettiğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet çok oluyor ama ne olursa olsun kendimi seviyorum ve kendimin yanındayım yani bana başaramaszın diyenlere inat başarırım her zaman ya da en azından denerim. bir şey kaybetmem denemekten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun sana aynen dewam kee
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Oluyor tabi, her zaman.. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Nolcak böyleee yarım yamalak 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Olduğu kadar Yorumla Soran +1 yıl Olmadığı da kader mi Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Olmuyor sa hallederiz kdkdjd yaparız... oldururuz 😜 seversin Yorumla Soran +1 yıl Tabi canım yaa ne demezsin yaparız hallederiz severizzz 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hepsine teşekkür ederim yazayim mi jwjsjs Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Bir yanım hep yarım, hep eksik bilmem nedendir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Zor çok zor.. Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Evet çünkü yalnızım, yarim yok! 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah kavuştursun aminnn. Yorumla Kim-Bilir-Belkidee +1 yıl Amin inşaAllah canım benim Yorumla