Bu soruyu okuyan herkes cevaplasın:D
sizce başak kadınları nasıl? veya başak kadınlarından veya erkeklerınden cekenler varmı?:))
sizce başak kadınları nasıl? veya başak kadınlarından veya erkeklerınden cekenler varmı?:))
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başak kadını neşeli, iyi niyetli, okumaya, bilgiye, edebiyata meraklı bir tiptir. Bu yüzden de kişilikli, güçlü erkeklerden hoşlanırlar. Belki de kendilerini tamamlayacak birine ihtiyaç duydukları için... Aşırı titiz ve ayrıntıcı oldukları için onlarla yaşamak kimi zaman zor olabilir. Birçok işi hızla planlayıp en kusursuz biçimde başarmalarına rağmen özel hayatta bu özellikleri bazı zorluklara yol açabilir. Kendilerinden çok şey talep edildiği hissine kapılabilirler çünkü. Başak kadınları mükemmel erkek isterler ama siz de bilirsiniz, kimse mükemmel değildir. Onlara âşık olan çoktur genellikle ama onlar kolay seçebilen tipler değillerdir. Ancak seçimlerini yaptıklarında buna sadık kalır ve o erkeği her bakımdan mutlu etmeye çalışırlar. Başak kadını dürüst ve açık sözlüdür, bu yüzden karşısındaki erkekten de aynı türden bir davranış bekler, kendinden bir şeyler gizlendiği hissine kapıldığında da o erkeğe artık bir daha güvenmez. Yani onun güvenini geri kazanmak imkânsız değilse bile hakikaten çok zordur.Başak kadını her şeyi planlar, önceden tasarlar demiştir. Tabii ona âşık bir erkek için bu hayatı zorlaştıran bir şeydir. Başak kadını âşık olduğunda son derece idealist olur.O kalbini ve bedenini teslim edeceği kişinin herhangi biri olmasını istememiştir çünkü.çabucak darılıp küsmeleridir.söylediğiniz ufacık bir acı söz onun aylarca kendi kendini yemesine ve tabii içine kapanmasına sebep olabilir. cilt bakımına da büyük önem verirler ne biliym böyle işte. henüz 2 yıla yakınız . Onu kaybetmemek için elimdne geleni yapsamda bıktırdığı oluyor doğrusu. Ama karım olmasını istediğim insandır o :)
bende bı basak kadınıyım yazılanları okudmda hepsııı gecerlııı zorduz ama basaklar ııdır buna ınan:D en sadık burc
oyyy ne guzel inşş :D
Senin burcun ne
@Deyisikhatun Başak, bu yorumu yaptığımda yıl 2013 tü sanırım. Şimdi boşanma kararı aldık bir derdimi paylaaşayım dedim burada
Yaww dedim ne acaba girip bakayım gerekirse cevaplayayım. Hiç bana göre değil yaa ne bu başak-yelkovan-akrep hiç anlamam hiç sevmem ve inanmam. Bence hepsi bir tane yawşağın uydurması günümüze kadar gelmişş bulunmakta :D Bu arada Burcum KOVA :D
kuranda gecıooo burclar ınan bnce :D kova burcları dahi burctur:D hümanisttırler ck
gazetedekılere bakma sen onlar çakma astrolgların yorumlarıı .benım takıp ettgm 2-3 kısı war sadece onlar harbı bılıolarr:D
bu arad ben kova burcu olduğum için hümanisttim yanii. Hiçde değil hiç insancıl değilim. Sevmiyom ben insanları hayvan severim daha iyi en azından seviliyorlar :) Kötü bişe yapsada hayvandır diyip geçebiliyorum. Bak şimdi kötü oldum hee. yaa kıyamet kopsada topyekün gitsek yaww.
allah korusun dme ole benım daha bu haytala ısım bıtmedı .neden sewmıosan ınsanlrı aslnda bnde sewmıorm şu sıralr
aynenn
Titiz, detaycı, kararsız, karar verdiğinde ise asla dönmeyen, plansız hareket etmeyen, ama aynı özeni konuşurken göstermeyen, konuşurken "karsımdaki kırılır mı? darılır mı?" düşünmeyen gereğinden fazla açık sözlü, bunun yanısıra, karsısındaki insana açık sözlü olması için ısrar eden ve karsısındaki açık sözlü olduğunda kırılan, partneri yönlendirmeyi becerebilirse yatakta eline su dökülemeyen, fazla seçici olan, "insanlara güvenmem" deyip kolayca güvenebilen, çok akıllı olup, çok iyi saf rolu yapabilen, iyi bir anne, iyi bir eş, iyi bir aşçı olabilen bir burçtur.Kardeşler arasında başak varsa tüm yükü sırtlanan da başaktır, başak doğduğu andan beri sorumluluk sahibiymiş gibi davranır, bu burçlar genelde çocukluğunu doyasya yaşayamazlar çünkü hep üstüne düşen görevden fazlasını yapmaya çalışıp herseyi mükemmelleştirmek için uğraşır, başak kadınlarının yüz hatları genelde bir çok kişi tarafından beğenilebilecek kadar çok düzgündür, cildi parlak ve bakımlıdır, tipik başaklar zayıf olsalar da kilolu olsalar da iri kemikli ve yuvarlak hatlıdır, şimdilik aklıma gelen özellikler bunlar
Hiç sevmiyorum
Acayip sinsiler ne zaman güvensem... Neyse.
Cevap
9Cevap
başak kızıyım hıç kendımı ovemem.kım benı tanıdıysa allahım ben sana ne yaptım dıyo:)cunku asırı arıza bırıyım
basaklar dobra dobra solerler laflarını adaletszlıktende asla hoslanmzlr kndılernı we sewdgı kısılerıde sonuna kadar savunurlar bende bı basagım gozum karadır allahtan baska kımseden korkum yyokk.
ya cok ınce eleyıp sık dokuoz demı :D ama benım basıma gelen bı felaketten snra ben bu huyumu yendım hıc bıseye taklmıorum yukselenımde akrep :D
aferın sen bozma terbıyenı belayı gorursun ondan snra
kız
yorumlar yanlıs yere yazlms sorry
iki başak aynı ortamda olursa oradan koşarak uzaklaşmak lazım.
bu kadar mı illallah getırdı bu başak burcları yaaa :D
şaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaa :)))
oglak ve boga ıle bı ılıskısı olmamalı basak burcunun tamam ıı anlasırlar hemde cok ıı ama ask hayatı cok monoton gecerr.basaga balık yakısırr ::D erkek arkadasım balık burcu mesala nötr degılız daha cok atraksıyon oluoo
balık benım zıt burcum ama zıtlık her zmn ııdır haha
Ben başak burcuyum yorumları okudumda kızlara katılıyorum başak tehlike.
bende basak burcuyummm:D:D burda yazılanlara koptummm resmenn
e eee kızları delırtmıslerr snra ısyanlardalr:D
Kardeşim başak burcu bir kız. Zeka seviyesi bir kanepeyle aynı seviyede.
eeee :D
aaa olmaz ama:D
senden zekidir kesin..
bana uzak olsunlar mümkün olduğunca...çok takıntılı oluyorlar.
neden naptılar sana sıtemlerdesn:D
hepsı aynı degıl ya erkegı cok tuhafff ama gercektennn basak erkeklerınden aşk dıe bısey goremezsınz
Burçlara göre insan tanıyan cahil insanlara gülüyorum
Ben.
Söyleyeceklerim bu kadar kısa ve derin.
eee anlatttt ama:D
qahahhahaahha:D nıe be
delısın sen:D
nıe:D
mutı sen kımsn yaa:D
Çok detaycı ve cok kırılgan oluyorlar
ewet detaycılar cokkta akıllılarr ama
sevgılınmı basak burcu yoksa:D ama cokta merhametlılerr beee ama bı yanıda kıncıdır vde kımseyı yarı yolda bırakmazlar
Başak kızı candır canandır:)
sendemı başaksın meletem .sana burda her gun denk gelıorumm he :)) sabah aksam:D
evet canım bende başak kızıyım;)aynen takıldım kaldım buraya önceden ilk iş faceydi şimdi faceyi unuttum paso ks da takılıyorum hoşuma giden soruları cevaplıyorum nabalım can sıkıntısı:)
bende ole face e bakmıorum bıle artık burası eglencelı cok ılgınc sorular gelıoo:D
aynen valla bazen ağzım açık kalıyo sorulan sorulara verilen cevaplara neler varmış be diyo insan şaşkınlıktan:)
aynenn aynen ..wlla bende ıcımden gelen her soruyuu soruorummm gızlıyım zaten:D
olm bak git gcıkmısıniz nesiniz
cok sınırlı alıngan kırılgan
bilmiyorum böyle saçma şeylerle ilgilenmiyorum...
yazmak zorunda da degılsın ben fıkrı olanlara sordm
akıllı olan bırıde anlardı o kadar deytaya gıremedım kb.genelde ılgısını ceken fıkrı olan cevaplar ılgılenmeyenler ugrasmaz sen kendını burda bellı etmek ıstıosun sadece hadı yazma lutfen
sende mal olma bu kadar lafa soruma cevap werme hala
Yatakta pasif, mutfakta kötü, sosyal hayatta ezik.
bence cok aktıfler .yukselenede bakmak lazım:D
tırttt.
Sosyal hayatta ezik mi? biraz destekli sallasaydın bari allahin hazımsızı tanıdığım bütün başak kadinlari sosyal hayatta kök söktürür hepsi de saygı görür sen bizi kendin gibi bi ezikle karıştırdın herhalde allahin eziği..
adini soran olmadı allahin tırtı..
iyi micmisiz senin ağzına bu kadar havladigina göre..🤣🤣🤣🤣🤣
Çok alıngan, bencil ve gıcık olurlar.
çok kötüdür başak kadınları
ne gıbı mesla ?naptılarkı
basak kadınlarıı waryaa erkeklrı e ustunde tutarlr eger gercekten sewıorlarsaaa cok saıdıktırlr ama onun damarına basmıcaksınz kıncı degıldır ama yapılanı asla unutmaz
anlamam
pehh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar