Aşk İlişkileri Başak kadınları hakkında ne düşünüyorsunuz? Tmrsmls Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ve sizce başak ve yay anlaşabilir mi Güncellemeler+1 yıl Güncel Başak kadınları hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Bence anlaşırlar 0 3 Yorumla Tmrsmls +1 yıl Evet garip ama anlasabilen iki burç ama yinede kararsizim u Barış_LonelyForever +1 yıl Bence sevgi olduktan sonra sorun olmaz. küçük farklar olur tabi ki Tmrsmls +1 yıl Ikiside akılcı bi o kadar zıt bi o kadar uyumlu gibi
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sınırdan girer 3 tane kaçak Karı alacaksan başak 0 1 Yorumla Tmrsmls +1 yıl Neymiş bu başak jfjddj Yorumla
KUMARBAZBARON Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Başak kadınları biraz maymun iştahlı ne istediğini bilmiyor çok elitmiş gibi çok entelektüelmiş gibi görünüyor ama çok yobaz düşünceleri var 0 1 Yorumla Tmrsmls +1 yıl Yobaz mi djdj Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Benden uzak Allah'a yakın olsunlar.. 0 8 Yorumla Tmrsmls +1 yıl Burcun neee djdkd Yorumla Need4Read +1 yıl Kova jfjshfh Yorumla Tmrsmls +1 yıl Iyyy hiç sevmem aşırı dengesizler bencede siz sevmeyin yaa valla bak çok iyi olur djdj Yorumla Need4Read +1 yıl Biz kova burçları olarak mı sevmeyelim yani? Tam anlamadım. Yorumla Tmrsmls +1 yıl Başakları sevmeyin anlamında sjsj Yorumla Need4Read +1 yıl Haa evet , çok haklısın. Ben bıraktım zaten. 😅😂 Yorumla Tmrsmls +1 yıl Çok iyi yapmışsın cidden dndn Yorumla Need4Read +1 yıl Sağol dkdk Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl @bafiabi başşak kadını başkadır 0 20 Yorumla Tmrsmls +1 yıl Hangi özelliklerinden dolayı böyle diyosun peki Yorumla zimbateli34 +1 yıl Başşaklarindan dolayı Yorumla bafiabi +1 yıl Sevsen sevemezsinŞöyle ağız dolusu içten bir başşaağaammmm diyemezsin Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi ne alaka ne alaka djdj Yorumla zimbateli34 +1 yıl @bafiabi başşagın sağ olsun Yorumla bafiabi +1 yıl Mesela sen şimdi sevgilimsin metrobüste gidiyoruz birden aşka gelip sana başşaağaammm deyip sarıldım rahatsız olmaz msn Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi bi gülerim sonra manyakmisin derim jffk Yorumla bafiabi +1 yıl Ne güzel bu yaklaşımınBenim alçalan başak olduğu için 100 kişi arasından tek selam verdiğim başak çıkar Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi daha yeni sevsen sevemezsin derken selam vermeye nasıl getirdin jddj Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi alcalanini bilen erkek sübhanallah ilk defa görenler djdj Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi benim alçalan ikizler mesela napcagim belli olmuyo Yorumla bafiabi +1 yıl Güneş terazi yükselen ve ay balık alçalan başakKad yengeçGad oğlak Yorumla bafiabi +1 yıl Yok o öyle değil. Alçalan ikizler olunca ne yapcağın belli olmuyor yorumu yanlış. İkizler veya hava grubuyla iyi anlaşırsın doğal uyum ve çekim olur demek Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi alçalan ilişkide nasıl oldgunu belirleyen şey oluyo eminmisin djdjd Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi vaay güneş munes herşeyi biliyoruz helal lan yusufi djkddk Yorumla bafiabi +1 yıl Bana yetecek kadar öğrendimAstroloji sonsuz ilim okyanusuBen bir damla bile bilmiyorum Yorumla Tmrsmls +1 yıl @bafiabi e tabi orası öyle ama yine iyisin Yorumla bafiabi +1 yıl Sağol Yorumla zimbateli34 +1 yıl @bafiabi vay alçaklar Yorumla bafiabi +1 yıl Alçaklara kar yağıyor Yorumla
rockrokrok Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yay kadınları best 0 2 Yorumla Tmrsmls +1 yıl Erkekleri? Yorumla rockrokrok +1 yıl Bilmiyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence anlaşırlar
Evet garip ama anlasabilen iki burç ama yinede kararsizim
Bence sevgi olduktan sonra sorun olmaz. küçük farklar olur tabi ki
Ikiside akılcı bi o kadar zıt bi o kadar uyumlu gibi
Sınırdan girer 3 tane kaçak
Karı alacaksan başak
Neymiş bu başak jfjddj
Başak kadınları biraz maymun iştahlı ne istediğini bilmiyor çok elitmiş gibi çok entelektüelmiş gibi görünüyor ama çok yobaz düşünceleri var
Yobaz mi djdj
Benden uzak Allah'a yakın olsunlar..
Burcun neee djdkd
Kova jfjshfh
Iyyy hiç sevmem aşırı dengesizler bencede siz sevmeyin yaa valla bak çok iyi olur djdj
Biz kova burçları olarak mı sevmeyelim yani? Tam anlamadım.
Başakları sevmeyin anlamında sjsj
Haa evet , çok haklısın. Ben bıraktım zaten. 😅😂
Çok iyi yapmışsın cidden dndn
Sağol dkdk
@bafiabi başşak kadını başkadır
Hangi özelliklerinden dolayı böyle diyosun peki
Başşaklarindan dolayı
Sevsen sevemezsin
Şöyle ağız dolusu içten bir başşaağaammmm diyemezsin
@bafiabi ne alaka ne alaka djdj
@bafiabi başşagın sağ olsun
Mesela sen şimdi sevgilimsin metrobüste gidiyoruz birden aşka gelip sana başşaağaammm deyip sarıldım rahatsız olmaz msn
@bafiabi bi gülerim sonra manyakmisin derim jffk
Ne güzel bu yaklaşımın
Benim alçalan başak olduğu için 100 kişi arasından tek selam verdiğim başak çıkar
@bafiabi daha yeni sevsen sevemezsin derken selam vermeye nasıl getirdin jddj
@bafiabi alcalanini bilen erkek sübhanallah ilk defa görenler djdj
@bafiabi benim alçalan ikizler mesela napcagim belli olmuyo
Güneş terazi yükselen ve ay balık alçalan başak
Kad yengeç
Gad oğlak
Yok o öyle değil. Alçalan ikizler olunca ne yapcağın belli olmuyor yorumu yanlış. İkizler veya hava grubuyla iyi anlaşırsın doğal uyum ve çekim olur demek
@bafiabi alçalan ilişkide nasıl oldgunu belirleyen şey oluyo eminmisin djdjd
@bafiabi vaay güneş munes herşeyi biliyoruz helal lan yusufi djkddk
Bana yetecek kadar öğrendim
Astroloji sonsuz ilim okyanusu
Ben bir damla bile bilmiyorum
@bafiabi e tabi orası öyle ama yine iyisin
Sağol
@bafiabi vay alçaklar
Alçaklara kar yağıyor
Yay kadınları best
Erkekleri?
Bilmiyom