Başak kadınları nasıldır iyi anlaşır mısınız iyi ya da kötü yanları nelerdir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Burçlarla aram yoktur insan olan herkesle anlaşabilirim
aa başaklar iyidir ama eylül doğumlular genelde etrafından eylülde doğan yok mu
Az daha ben olacaktım ekim 4 😂😂
aa olsun terazi de iyidir benim yukselen terazi :D
Anlaşırmıyız 🤗
teraziler herkesle anlasıyor zateeeen
Gizli sin anlaşamadık 😂😂
?
Ben eylülde doğdum 😊
Fazla elestireller ve iki yuzluler sevemiyorum herseyi ben bilirimci halleride itici (yay burcuyum)
yaaa iki yüzlü değiliz asla :( ama eleştirellik doğru biraz sivridilliyiz
yaylarla da iyi anlasırım halbuki
Yukselenin farklidir belki asko
o da terazi
Teraziyle yay anlasirr terazi iyidirr
ben de başaklık da var terazilik de var ikisi birbiriyle savaşıyor içimde hahah başaktan kaygılı olmayı ve eleştirelliği çok net almışım bir sey olunca icimde tutamıyorum tak diye soylemem lazım benim mantıgıma uymayan her dusunceyi eger karsımdaki kisiye deger veriyorsam yaparım yoksa umursamam bırakırım ne hali varsa gorsun derim :D teraziden de adaleti cok net hissediyorum guzellik ve estetik algısı da öyle insanlarla iyi anlaşmaya çalışma biraz kararsızlık ani gelen dengesizlikler ya da kavgaya gelememem gerekirse alttan almam falan tam bir ortaya karısıgım :D
Terazi dengeler basagi keske benim yukselende terazi olsaydi ay burcun ne peki
yay da guzel rahat burctur senin yükselen ne peki? ayım kova o ne oluyor bilmiyorum pek ama
Ay burcu ic dunyani yansitiyor benim yukselenim ikizler ay burcum koc
iç dünyam nasıl şimdi benim kova nasıldır :D
ikizler se cok iyi eglenceli bir burctur :D
Kovada eglenceli bir burc
iyi bari sevindim :D
Başak burcu olarak 10 numara bence shhsjjs
bence deee :D
Başak kadını diye bir şeyin olmadığını düşünüyorum
nasıl olmadığı derken haha
İnsanların 12 tane burca sığmayacak kadar farklı olduğunu düşünüyorum
her sey etkiler insanı cevresi ailesi dogup buyudugu ortam yasadıgı seyler ama bunların icinde bakıs acısına katkıda olan burç ya da enerji her ne olarak adlandırıyorsan bunların oldugunu dusunuyorum son 5 seneye kadar inanmazdım yukselenimi de bilmezdim ama butun burc grupları aynı konu hakkında aynı goruse aynı izlenime sahip oluyorlar ya da benzer tavırlar sergiliyorlar
Olabilir çünkü aykırı şeyler yazmıyorlar, günlük hayatta olabilecek şeyler yazıyorlar. Burcunun özelliklerine tamamen uyuyor musun ve ya başka burçtaki özelliklerin hiç birini almıyor musun? Yani eğer burçların bir doğruluk payı varsa bile bugünkü gibi olmadığını düşünüyorum yine de size kalmış
Ben burcuma cidden çok uyuyorum hatta burcumun yetersiz kaldıgı seyler var onu da sonradan kesfettim yukselen burc ve o tamamen tamamlıyor o da terazi. Adalete inanılmaz önem veren ve sanatsal estetik algısı yuksek bir burc zaten mesleğim de bu yönde. Çok uyuyorum bunlara. Öte yandan bir koç aslan akrep ya da başlık yengeç bunları biliyorum mesela ve benle uzaktan yakından ilgisi olmayan kişiler bir tek akrep bazı uyumlar var ama o da başakla ortak konular zaten yani önümüzden doğru buluyorum
Hiç sevmiyorum. Kötü yanları çok
yaaaa neyimiz kotu kiiiiiiii
Aşiri eleştirici, samimiyetsiz, iki yüzlü tipler. Sevilecek yanları yok
Ay herkes iki yüzlü diyor ya ama hiç öyle değiliz ki eleştirel olduğumuz doğru. Ve çok samimiyizdir sadece yakın olana kadar soğuk duruyoruz alışana kadar😕
Başak dediler mi bende anında bir soğuma oluyor. O derece. Aşiri detaycı, hep en iyisini ben bilirim yapilari ile kendine kor bakipta başkasının herşeyini eleştirir ve beğenmez. Genellikle kıskançlık ve ortaklık kariştirmada vardır. Sen istisna olabilirsin ama mümkünse benden uzak olsunlar 🤣
Ya ama yok bu dediğin bir kısmı doğru bir kısmı yanlış bu anlattığın daha çok aslan burcu gibi😅 detay konusunda inanılmaz detaycıyım mesela bu doğru ve bu şekilde olmak çok yorucu her şeyi düşün kaygılan falan bunu elimde olmadan yapıyorum. Ama en iyisini ben bilirim diye bir durumumuz yok sadece kesin emin olduğumuz şeylerde çok iddia ediyoruz o da karşımızdaki kişiyi doğruya yönlendirmek için olabilir yani o kadar iddia ediyorsak karşımızdaki kişi bizim için önemlidir ondan o kadar keskin ve iddialı konusuruz ki yanlıs yapmasın diye elestiririz yani yoksa umrumda olmayan bir kisi icin caba sarfetmeyiz pek bir kere deriz en fazla yaptı yaptı yapmadı kendi bilir gibi😂 kıskançlık konusunda da başak en sonlarda ya aksine başak tam bir hizmetkardır yani nasıl desem etrafı için ya da sevdikleri için sürekli bir şeyler yapar onlar mutlu olunca mutlu olur öyle beslenir bilemedim çok kötü anlattın sen🤦🏻♀️
detayci takintili titiz
evet hemde cok fena
severim ama uzaktan yasamasi zor tipler 😁
neden ya uzaktan iyiyiz biz neremiz zor ki :/
biraz elesitiririz o kadar
rahat vermezsiniz ya
neden ya kim seni korkuttu boyle
eski kiz arakadasim yoksa nerden bilcem basagi filan. temizlik manyagiydi
temizlik kotu degil ki ne guzel işte :D ne yapıyordu ki bu kadar sogudun
temizlik kotu degil ki aynen. ama bunla sevisince ikinciye gecmeden carsafi degistirir o anin tadini bozardi. herseye illa once bir kontrok eder anin buyusunu kacirirdi
ama o da oyle rahat ediyor belki de. sen ne burcusun
yay im ben
burada yorumda da bi yay burcu kız o da basakla anlasamadıgını soyledi yani ben yaylarla anlasıyorum ama yaylar basagı tuhaf buluyorlar demek ki
anlasamamak degilde ozgurluk alanimi kisitlamaya calisan kisilerle olmam. hangi burc oldugu onemli degil. basak sin demi sen
Aynen ben de basagım yani ben kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyorum diye düşünü kendimce ama etrafım ne düşünüyor bilmiyorum onlar da rahat biri olduğumu soyler mesela ben kendi kendime kaygılıyımdır ya da bir şey oldu mu sivri dille söyleyebiliyorum bazen eleştiri olarak o kadar yoksa delilik derecesinde titiz degilim ama temizlige önem veririm o ayrı pislik icinde de yasamayalım bi zahmet😂
ya ben pislik icinde olalim mi dedim. 🤪🤪
Hahaha ama temizligi sevmiyorsan pislik icinde yasamıs olursun😅😂
ben sevmiyorum mu dedim? sen sevismenin ortasinda birakip ortaligi toplar misin?
Yok da bitikten sonra toplamasında bi salınca yok🙄
bitince yapsin. kendini vucudunu opturmez di bazen temiz degilim diyordu sanane ben opucem sorun degil diyodum.😁😁🤣 sende oyle misjn
Yok o daha farklı bir tipmiş bence onun o an temas edesi yokmuş öyle bir şey demiş olabilirr
temas edei degilde. her turlu ufak seyde bile duş istiyor biktirmisti ayrildim zatende. dalga geciyodum. sen istiyor dujj verecek 100 dolar
Soğuksunuz
NAsil yani ornek verir misin
Libdosuzlar
neden öyle düşündün ki
Karşılaştıklarım öyle. Yalan mı?
Senin libidon yüksek midir
aslında kısmen dogru kısmen yanlıs :D bu sadece kişisine göre değişiyor. zaten başağın simgesi bakir/bakirelik ama bu masumlugun ya da dogrulugun simgesi aslında ama cinselliğini de kapsıyor. nasıl kapsıyor dersen dediğim gibi kişiye göre değişiyor hisleri. Karşısındaki kişiye çok güven duyacak ve ypğun hisler besleyecek karşısındaki kişiden de o yoğun hisleri hissedecek eğer bu durumlar gerçekleşirse bence bütün burç grubundaki kadınlardan daha istekli bir kadın profili çıkar ama sıradan bir sevgili hoşlantı varsa karşısında hisleri tam oturmamışsa güven konusunda içten içe bir problemi varsa o kişiye o zaman dediğin gibi olur hatta dediğin az bile kalır buz gibi olur o konuda.
Mesaj atar mısın bişey sorcam
burdan da sorabilirsin özel mi
Evet. Lütfen
Atmıycak mısın