Eski çıktığım beni tehdit ediyor yaşadıklarımızı anlatıyor

keşke tanımaz olaydım . bi çocukla cktim ve her ilişkide olduğu gbi aramızda yakınlaşmalar oldu ... Sonra bunun ne kdr sapık olduğunu ve hasta ruhlu olduğunu fark edince ayrılmaya kalkıştım , kavga ettiğimizde önüme bckları dizip beni korkutmaya çalıştı , ayrılmk istedim rahat bırakmadı annem onunla konuştu ve kurtuldum ondan . ama şmdi herkese onunla şöyle yaptık böyle yaptık diye anlatıyor . ev telefonumuda biliyor ve arkdslarıma , " ev telini biliyorum istesem arayıp ailesine herşeyi anlatırım ama ailesine yazık " diyormuş . ne yapıcam ben kurtulamıyorum bir türlü bundan . cep telimi değiştirdim ama evimi biliyor buaya gelip hakkımda laf yapar önüme çıkar evi arar diye çok korkuyorum . ne yapsam blmiyorum nolur bna akıl verin . aşağılık sapığın tekiymiş . ailemin kulağına giderse diye çok korkuyorum 1e 1000 ekleyipte anlatıyor benden snrada kuzenimi iş çıkışı sıkıştırmış ve asılmış düşünün artık ...
Güncellemeler
+1 yıl
ve evı az once bır numara aradı sanırım oydu . Onun ev numarasına benzıyor ben ne yapıcam ...
Eski çıktığım beni tehdit ediyor yaşadıklarımızı anlatıyor