Çevremdeki çoğu kişi benimle dalga geçiyor. Boyumla ve kilomla. 1.60 ım 53 kiloyum. Ama artık gerçekten bu şehri terketmeyi düşünüyorum. Önceden daha kötü şeyler düşünüyordum. Psikolojik şiddet gördüm resmen hem de herkesten. Kardeşim bana cüce dedi. Kuzenim sadece sen böyle bastı bacak kaldın dedi. Benimle aynı boyda olan kuzenim ben senden uzunum dedi. Herkes bir bahane buldu benimle dalga geçmek için ama hiç sevmediler. Keşke dalga geçmek yerine sevselerdi. Çok isterdim bunu gerçekten. Bazen keşke ölseydim dedim. Bunu bile gözlerim dolu dolu yazdım. Kaç kez ağladım hatırlamıyorum bile. Artık çok canım yanıyor gitmek istiyorum. Nefret ediyorum bedenimden.
İnsanların sana olumsuz eleştiri yöneltmeleri fiziksel özelliklerinden çok duygusal dayanıklılığının düşük olmasından sanırım. Kendine haksızlık yapmayı bırakıp zihnini bu olumsuzluklar da tutmayı bırakmalısın. En büyük kötülüğü onlar değil sen kendine bu şekilde davranarak yaparsın.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya ne güzel ufak tefeksin minyonsun bunu sana dert ettirmişler ay anasını ya :D Ben 175 Boyundayım inan bana keşke daha kısa olsam diye kaç kere düşündüm. Sevgilin olsa genelde senden kısa oluyor , uzun erkeklerde minyon kadın istiyor. Üstelik 160 normal yani , Takma kafana bu kadar uzun oluncada sıkıntısı çok ben biliyorum iri kalıyorum devamlı. Kıskançlıktan yaparlar canım hiç dert etme.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keşke her uzun senin gibi anlayışlı olsaydı. Yüzüme kaç kez vurdular bir bilsen. Ağlamak istedim kaç kez ben onlara kısa değilim dedim bana sen cücesin dediler.
Soran
+1 yıl
Cücelik bir hastalıktır. Ve boyları daha kısa oluyor. Ben anlamıyorum ya artık ağlamaktan başka yol yok.
Cevap sahibi
+1 yıl
Canım benim 160 boya cüce demek için ap ayrı bir kafa lazım :D 1.27 cm veya 1.30 cm olsan haditaş çatlasa 1.40 olsan cüce denebilirdi. 155 Boyunda ünlüler var bir sürü , cüce değilsin tabiki :D öyle olsan bile onlara ne?
Bence boy ve kilon gayet iyi benimde zamanında tipimle dalga geçtiler benimle dalga geçtiler hala onun kalıntısı var üzerimde insanlar bir sey desin en ufak seyle alınıyorum herkesin dediğine inanıyorum kafaya takıuorım ve su an okadar mutsuzum ki hiçbir şeyden zevk alamıyorum karamsarım kendimi hiç iyi seylere layık göremiyorum
Seni çok iyi anlıyorum ama bu durumdan nasıl vazgeçicez bilmiyorum kendimi okadar inandırmısım ki söylenenlere biri bana güzel desin inanmıyorum kim ben mi diyorum kesin aslında öyle düsünmüyor ama beni mutlu etmek için diyor diyorum
Ben de güzelim yani öyle diyorlar. Bana bunu diyenlerden daha güzelim. Sarı saçlarım Ela gözlerim var ama karşımdakiler adam olmadıktan sonra değerli hissetmek ne mümkün.
Gerçekten 160 boy kısa değil, uzun değil normal canım. Bu Ülkede 180 değil kadınlar. Üstelik 170 üzeri olan kadınlar itici geliyor bana. Kıskanclıklarından yapıyorlardır. İçi kötü insanların o kadar mutsuzlar ki o kadar kompleksliler ki başkalarınıda mutsuz etmekten zevk alıyorlar.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzun kadınlar kendilerinden çoğunlukla memnun olmazlar. Çünkü erkekte boy ne kadar avantaj ise kadında bir o kadar kötüdür. Minyon kadın her daim çekicidir. Uzunda içten içe bunu bilir. Kıskanclıktan yapar seni mutsuz etmek için. Umursama. Senin gibi naif minyon kibar değil.38-39-40 Numara ayakları olur büyük elleri olur. Ben 185 im nişanlım 157 ve çok beğeniyorum onu bebek gibi. Boy farkıda zaten olmalı kadın erkek arasından en az 15cm. Hiç uzun kadın düşünmedim. Onlar mutsuz o yüzden öyle yapıyorlar psikolojileri bozuk sallama bırak
Bence insanları gözünde çok büyütüyor olabilirsin ama çözümü var. Sen değerini hak etmeyen yerde durma. Onlara sadece bir halt olmadıklarını bildireceksin.
Vay arkadaş 160 kısa mı? Niye bu kadar takıntı yaptın kendin ile barışık ol böyle şeyler takma kendini insanlara sevdirmeye çalışma aksine insanlar kendisini sana sevdirmeye çalışsın
Neden takıyorsun sen insanları sen hayatına keyfine işne ne bilim işte sen mutluysan insanlar dan sanane uzak dur onlardan görme duyma mesela herkes yapmaz yapana da en guzel ders ondan sadece uzak durmak ve Allaha havale etmek bak nasıl sana ayagına kadar getiriyor sana haksızlık yapıp alay edeni
İnanın bana ben olabildiğince uzakta duruyorum. Ama yine de karşılaştığımız da bir kerecik olsun güzel söz söylemek yerine hep dalga geçip beni üzüyorlar. Çok kırıldım çok ağladım çok kötü şeyler düşündüm şimdiye kadar. Ben zaten her söze alınan biriyim artık tükendim. Canım acıyor gerçekten.
İnsanın kendisiyle küs olması kadar kötü bişe yok kendine inanınca her şey yoluna girer sakın onları dinleme kilon çok iyi ama kendini beğenmek istiyorsan spora başla :)