Takıntılı biri misiniz her şeyi kafanıza takıyor musunuz? Genelde hangi konularda takıntılı oluyorsunuz? :)
-Takıntı duyduğum konular çok nadirdir..
-Takıntı duyduğum konular çok nadirdir..

Kafaya Takmayı şöyle bir örnekle özetliyim Bir Bilgisayar düşünün Bir yazıyı veyahut bir konuyu çıktı olarak çıkartmak istiyorsunuz ama yazıcınız yok bilgisayar aynı işlemi tekrar tekrar yapmaya devam eder fakat yazıcı olsa Direkt çıktı olarak çıkar. Biz İnsanlar Kafamıza Taktığımız Konuları Çözüme kavuşturmak yerine onu kafamızda tekrar tekrar düşünürüz o yüzden kafanıza taktığını ilgili kimselerle konuşun kafanızda kurduğunuz konuşmayı yapın ve o zaman kafanızda sorunu sonsuza kadar atmış olursunuz ben bu şekilde yapıyorum.
Eskiden baya takıyordum bu site sayesinde insanların dediklerini umursamamaya başladım ağzı olan konuşuyor ve tek amaçları insanları demoralize etmek, benimle ilgili konuşanlar benden beter buna yüzde bin eminim
Şeyimde bile değil🤓
Cevap
22Cevap
Taktım mı tam takarım. Takmadım mı hiç umursamam. Her şeyi kafaya takmam.
Çok fazla kafama takmam.
Zaten her şey olması gerektiği şekilde olacaktır. Bazen umursamaz olmak da fayda var. Ruhen daha sağlıklı.
Çok takarım. Hatta kendimi yiyip bitirene kadar... Sonra da taktığım bir şeyin o kadar önemli olmasını görünce 🥲
Takıntılı sayılmam. Fakat olması gereken, yapılması gereken şeylerin zamanında olmasını isteriyorum...
O da pek takıntı sayılmaz, sanırım...
Genelde benim icin degerli insanlarin benim hhakkmda ne dusundugunu asiri kafama takarim. Bunun disinda da zaafim söz konusu olmadikca cok takmiyorum.
Takınca tam takarım 1 senede anca unuturum. Takmayanlar nasil basariyor bana da bi tüyo verin
Beni sinir eden veya benimle ilgili kötü bir şey ise takarım
Kafayı yıyene kadar 😄😄 işin içinden çıkamayınca aman neyse banane dıye unursamam 😂😂😂😂
Takıntılı değilim. Değiştiremeyeceğim şeyi düşünmem bile.
Herşeyi kafama takmam ama hiç bir şeyi unutmam ben bence Bu daha zorlayıcı ve hiç bir şekilde sarhoşta olamıyorum 🙈
Dostum yaramı deştin, günün her vakti kendime takacak bir şey buluyorum. Konu önemli değil yeter ki kafaya takabilecek bir şey olsun.
Her şeyi takmam. Ama takınca uykumdan olacak kadar takıyorum. Bazı şeyleri de hiç umursamıyorum. Değişiyor yani...
takılacak olanları takarım. yoksa dünyevi fani şeyleri takmam pek.
Her şeyi takmam. Zoruma giden durumları taktığım olur.
Takintili degilm ama birini kafama takarsam hiç şansi yok. kisacasi dalımı kesenin ağacını kökünden sökerim
Gamsız biri olduğum için pek takmam kafaya
Nasıl gamsız oldun sonradan mı?
Kafama taktıgım tek şey yılbaşı şapkası
Umursamazlık seviyem fazla kolay kolay takmam.
Eskiden en ufak seti takardim da simdi koyverdim gitti her seyi
Bazen haddinden fazla. Çok ayrıntılı bakarım olaylara.
Lan tel kırıldı her şey gitti acayip takığım şu an
İlk çok takiyorm sonra salıyorum..
Evet takıyorum ister istemez.
24 saati aşmaz şayet meleklerim değilse konu
Takmamam gerektiği kadar takarım
Eskiden evet ama artık gram umrumda olmuyor.
Cok takıntılıyım bu da sosyal hayatımı cok etkiler
Aslında her şeyi takarım kafaya.
Artık takmıyorum pek
Bazı şeyleri saldım hemde baya baya.. 😅😅
Bilmem zevk
Evet takiyirum
Pek takmam ya eskidendi o şeyler.
Hiç takmam
Karşı taraftan aynı değeri görememek
evet yaa takıntılıyım yalan yok
Çook takarım
Gerektiği kadar