ya ben evimin içinde beyaz duman şeklinde ve kapşon giymiş türde ayakları olmayan varlıklar görüyorum ve evin içinde bi kere şehit gördüm...ne oluyor bana böyle neden görüyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBizim Adana da şehit Duran mahallesi vardı orda da olurdu böyle şeyler, olmayacak şeyler değil, hatta o ev çok bereketliydi, çok mutluyduk Maşallah... Ama sen yine de ikinci ihtimali göz önünde bulundurarak önce bir nöroloğa git, birşey çıkmazsa psikoloğa, ondan da bi cacık yoksa şehitlerle vakit geçirmek seni ürkütmüyorsa o evde hayatına devam et ;)
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 doktora gittim varlık üstü diyorlar...
Soran+1 yıl:D hangi mahalle areni
- +1 yıl
Gerçek mi areni :) O mahallede bu tür olaylar çok olurdu, kim olsa hissederdi yani maneviyatı...
- +1 yıl
Bu olayları yaşayan kişi senin gördüklerini bende görüyorum brnde çok merak ediyorum acaba ikimiz gördügümüz şeyleri birbirimize anlatsak ve karşılaştırma yapsak diyorum bu karar tamamen size kalmış bişey eger kabul ederseniz özelden yazmanıza sevinirim
Umarım kabul edersiniz.
En İyi Cevaplar
+1 yılbana olurdu geceleri uyuyamazdım ve siyah beyaz herşey giderdi gözümün önünden bazen top gibi bi ışık bile giderdi burada kimse ciddiye almamış ama çok önemli durum sürekli arkamı dönüp bakardım biri var mı diye o zamanlar kalp gözünü izlerdim ilkokula gidiyordum lise başlarındada oluyordu sanırım ondandı.
05 Yorumla
Soran+1 yılbenim gördüklerimden siz herhal kaçar giderdiniz yanımdan :D
- +1 yıl
nur iniyor bize ya :D
Soran+1 yıl:D nerde göremyom ben ...kimden
bana yollasana o kapşonluyu bir piştirik çevirirz :D allah her yerde ve her şey onun kontolündedir. allah diye bir üstün güç heryerde ise korkman saçma olur. allaha sığın o kapşonlu belki cindir, şeytandır ya da melektir. rengi önemli. beyaz ise şeytandır seni korkutmaya çalışıyor günahların içinde isen hemen arın.
00 Yorumla
+1 yıl...
ŞİZOFRENİ BELİRTİLERİ ;
Şizofreni hastaları dünyayı değişik algılar. Normalde çevrede varolan uyaranlar dışında olmayan sesler, hayaller, garip kokularla dış dünya karışık ve anlaşılmazdır.Bu hastalığa yakalanma yaşı genellikle 15-35 yaşları arasındadır.01 Yorumla
Soran+1 yılmerak etme gittim psikoloğa varlıküstü olabilir dedi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
18Cevap
+1 yılbeyaz dumanları anlarım da şehit mi? höh yani :) bence doktora başvur eğer bir şeyin yok demişse bir başkasına başvur çnkü önmli bir SORUN . hafife alma
110 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gittim...birşey yok dedi varlıküstü olabilir dedi
Soran+1 yılresimdeki sen misin
- +1 yıl
varlıküstü ne ya ? evet benim .
Soran+1 yıl:D dünya dışı melekler yani...noldu korktun mu :D
- +1 yıl
melek mi görüosun? :P
Soran+1 yılsanırım...hoca öyle dedi..danıştım... 3 doktora gittim hepsi aynı dedi...ama hocalar şüpheleniyorlar benden salih kul olarak diye... siyah görürsen kötü ama beyaz duman iyidir diyorlar
- +1 yıl
ahahhhaha :) krize girdim yaaa :)) salih kul ne demek :D
Soran+1 yılsalih kul... Allahın en sevdiği kullardan...dua ederse salih kul duası kabul olur... öyle... krizemi girdin :D neden kız :D
- +1 yıl
braz komik geldi de :) neyse kolay gelsin ssana :)
Soran+1 yılgel kız gel...korkma :D anlatçam sana özele yollim mi konuşalım mı bu olayları :D
Gecenin bir vakti,oda karanlık,daha biraaz evvel Karadedeler Olayını izledim.Bak korkutmayın adamı...
110 Yorumla
Soran+1 yılbenimle karışlaşmayın gördüklerimide sizde görürsünüz :D
Soran+1 yılyollayım gece sen uyurken hepsini
Soran+1 yılolmaz profilinden sana ait hislerini aldım hissettim senin üzerinde bu akşam hepsi
Soran+1 yıltamam ama bir şartla yollamam dua et bana görmeyim tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılZihnin oyunları. Önem vermezsen, üzerinde çok düşünmezsen geçebilir. Stres altında da böyle sanrılar görmek olası. Eğer rahatsız oluyorsan, yaşamını etkiliyorsa psikiyatriste görünebilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yıl3 doktora gittim varlık üstü diyorlar...
Cevap sahibi+1 yılilaç vermeden bu yorumu yaptılarsa, yeni bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum. devlet hastanesi falansa, pek ilgilenemiyorlar. benim böyle bir arkadaşım var, evin içinde bazen görüntüler görüyor. ama yaşamını bozmadığı için herhangi bir tedavi görmedi. sürekli de olmuyor, en çok sıkıntısı arttığında yaşıyor. sen de ilgilenmemeye çalış. rüyalarına dikkat et, hatta yatmadan bu konuda soru sorup uyuyabilirsin. rüyanda yanıtını görebilirsin.
Soran+1 yıl:D yok yaa öylesine yazdım sende yorumları çekmek için yazdım :D
Cevap sahibi+1 yılUydurduğunu mu söylüyorsun? İşin gücün mü yok senin ya, bence sen yine de bir doktora git.
+1 yılşizofreni belirtileri bunlar daha fazla ilerlemeden yardım almalısın çok geçmiş olsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılbizde biliyoruz belirtileri doktora gittim...birşey yok dedi varlıküstü olabilir dedi
- +1 yıl
bir doktora daha git aynı şeyi söylerse takmazsın.
Soran+1 yıl3 doktora gittim hepsi aynı diyor ama uzak dur bulaşma diyorlar onlara
- +1 yıl
dokorlara kızlarsoruyor.comda milletle dalga geçmek için birşeyler uyduruyorumda dedinmi? öyle söyle bak göreceksin hastalıklı oldugunu hemen teşhis edecek.
- +1 yıl
bu arada sen doktora gittigini hayal olarak görüp gerçek sanmış olabilirsn :D ailene söyle onlar götürsün
Soran+1 yıl:D hey Allahım tamam tamam... nerden adım ahmet senin
Şehitler zaten ölmediği için ve istedikleri şekilde istedikleri kişilere görünebildikleri için bir sorun yok.
00 YorumlaBendensin dostum aramıza hoş geldin.Doktordan ilaçlarını aldıktan sonra gel de beraber uçalım.:D(şizofren)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. önce doktora git sende bir sorun olmadığını teyid et cünkü psikolojikte olabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojik sorunum olsa tuhaf tuhaf hareketler yapardım...gözle görülen niye deli olsun...rabbimden gelen bir olay olamaz mı..hemen psikolojiğe yoruyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni rahatsız etmiyolarsa sorun yok ama bi muska yaptırabilirsin yinede bende muskayla duruyorum mesela
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir psikologla görüşmelisin, muhtemelen çok yalnız kaldığın içindir
23 Yorumla
Soran+1 yılyok be dostum...psikologluk durumum olsa giderim kendimden eminim merak etme..ama bu gözle görülen olaylar gibi geliyor bana rabbimin katından olamaz mı
Soran+1 yılgtitim doktora birşey görmedi varlıküstü olabilir dedi doktor
+1 yıleğer sana zararı vars neme problemo yok sorun oluyor diyorsan muska yaptır ve bol bol dua et
00 Yorumla- Diğer konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılOlayı fena aşmışsın sen yaa. Trafoyu yaktırma evresindesin. Acil hekim desteği gerekli sana.
17 Yorumla
Soran+1 yılbiliyoruz kardeş...korkma üç doktora gittim varlıküstü diyorlar... korkma iyiyim şükür :D
- +1 yıl
Kardeş o zaman bi hocaya falan git. Cevhen felan yazdır. Sakata gelme ters bişi yaparsın valla mazallah...
Soran+1 yılgittim hocalara birşey yapma diyorlar siyah duman kötü de beyaz duman iyi diyorlar...beyaz duman şeklinde görüyorum
- +1 yıl
Valla şaştım. Ne diyeyim dostum. Sen rahatım diyorsan :?
Soran+1 yılönümden geçtikleri oluyor...herhalde muhattab olmam..nevrim döner o vakit :D
- +1 yıl
Olma olma :))) Sen bizim alemde kal hacıı
Soran+1 yıltamam anlaştk :D
+1 yılHayalet avcılarını aramalısın.
https://www.youtube.com/watch?v=m9We2XsVZfc00 Yorumlamadde mi kullanıyorsun ya da şizofren misin ya da göz yanılsaması
00 Yorumla
+1 yılBende görüyorum arkamdan jet hızıyla geçiyo sanki birileri
20 Yorumla
+1 yılooo çok fenaa bilemedim şimdi ama beyaz olması siyah olmasından iyidir çok tırsma bence :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence psikolojik bi durum bu.. olmadı korku muskası yaptırman da senin için iyi olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojik durum yok...gittim doktor bişi yok dedi gördüklerin varlıküstü olabilir dedi
Cevap sahibi+1 yılgit bi okut kendini sonra da muska yaptır görmezsin büyk ihtimalle bi dha
Soran+1 yılyaptırdım ama hoca kalp gözü diyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılO banada oluyodu hatta abime bile oldu ama bizimki yemiş acıgına yakın oturmaktandı gece kalakrken destur de yoksa çarparlar dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir kolpa belli değil ahahahahaah :)
00 Yorumla
+1 yıl:I neeeeeeeeeeeee :O vallaa korktummm :(((
00 YorumlaOtu fazla kaçırmışsın dostum...
00 Yorumlagörmez olaydım soruyu, bugün evde tekim .
14 Yorumla
Soran+1 yılbir önceki sorum bu ben diğer sorudaki melek var ya ankwern :D bu başka gördüklerim yaa
Soran+1 yıl:D deli güldürme beni
Diğer konusunda 382 cevap paylaştı. kuran oku bısey olmz olur oyle seyler
05 Yorumla
Soran+1 yılokuyunca daha çok oluyorlar
Soran+1 yıluykudayken sabah namazına kaldırıyorlar beni...gülme ama ayaklarımı gıdıklayarak kaldırıyorlar
senin sorunların var dostum kolla kendini
00 Yorumlabiz buna şizofreni diyoruz =)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D korkma 3 tane doktora gittim hepsi varlık üstü diyorlar
Ermişsindir belki de. :(
015 Yorumla
Soran+1 yılersem dualarımın hepsi kabul olurdu :D
Soran+1 yıl:D herkes korktu yaaa...ben ne yapayım :D
Soran+1 yıldoktora gittim yok birşeyin dedi...varlıküstü olabilir dedi doktor
Soran+1 yılyollayım mı hepsini sana :D
Soran+1 yılolmaz profil hislerini aldım senin...bu akşam yanına yatabilirler
Soran+1 yılçatlak :D
Soran+1 yılfacemi vereyim gel sohbet edeq :D
+1 yılprikolojik tedavi gör hemen
00 Yorumlatövbe bismil :O korkmadım hayır :(
10 Yorumlakullandığın maddeyi bırak geçer
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D yol laa ne maddesi üç doktora gittim varlıküstü diyorlar :D
sizofrenık bı durum .p
00 Yorumladostum hangı kafadasın sen gel takılalım :D
00 YorumlaVe buraya konu açacak kadar rahatsın helal olsun
20 YorumlaNiye beyaz kapşon ?
09 Yorumla
Soran+1 yılevin içinde ıslanmasınlar diye yağmurdan :D ne bilim ben gördüklerim bunlar :D
Soran+1 yılyokk ama büyük
Soran+1 yılyok bir tane değil gördüğüm 2 3 tane olabiliyor bazen
Soran+1 yılsana melek gördüm desem ama inanmazsın..anlatacaklarımın hepsi ilginç şeyler...kimsenin aklına gelmez...bilmem farkettiysen anlattıklarımda farklılık var değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir okumadan bi ayetel kursu uyuma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılowww durum vahim ürktüm:(( doktora falan git yahu
00 Yorumla
+1 yılyok daha neler
00 YorumlaBaşka eve taşın.
00 YorumlaTırstım ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılgözüme batıyosun...gece uyurken dikkat et
+1 yıltam arkandayım
00 Yorumla
+1 yılgönül gözün acilmis.
11 Yorumla
Soran+1 yılhımm
+1 yıldua okuyomusun..
06 Yorumla
Soran+1 yılevt okurum arada sırada neden sordun
- +1 yıl
şehit görmen cok iyi ama o ayaksız siluetleri anlamadım dua etdiğinde gitmiyolarmı..yada onlarında müslüman olanları var eger onlara rastladıysan korkma..kalp gözün acılmış:D
Soran+1 yılpeki ne yapacağımı bilmiyorum...doktora gittim birşey demedi yok birşeyin...ama gördüklerin varlıküstü olabilir dedi
- +1 yıl
bu durumda doktorun tavsiye neolr bilmiyorum ama bihocaya gitsen daha iyiolr bence..peki aranızda konusma falan gectimi bide gordugun saatler hangi zaman aralıgı?
Soran+1 yılyok olmadı ama izlediğim oluyor önümden geçip gidiyorlar...
- +1 yıl
hımm..ilginc size zararları yok demek eger melek olsalrdı duman sekilde gorulmezlerdi..dumandan yaratılan birvarlık olmalı...dua oku sen yinde Kuran-ı Kerim oku icin rahat etsin..
- Diğer konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka neler :(
08 Yorumla
Soran+1 yılyolllarım sana
- +1 yıl
yok korkarım sonra :(
Soran+1 yılkorkma be sadece yanına gelip sadece yan yan bakçaklar olmaz mı
- +1 yıl
doğrusunu söylemek gerekirse korkmam :(
Soran+1 yıliyi akşam yatarken dikkat et profil hislerini aldım görüşürüz gece ok
- +1 yıl
e iyi görüşürüz :(
Soran+1 yılvayyy bu derece eminsiniz kendinizden korkmam diyorsun :D
- +1 yıl
korkmam ne korkucam yea :(
+1 yılilginç
05 Yorumla
Soran+1 yılherkes korktu yaaa ben niye korkmuyorum gördüklerimden
- +1 yıl
valla korktum ben :D
Soran+1 yıl:D korkma gördüklerim varlıküstü olamaz mı...doktora gittim varlıküstü olaiblir dedi bana
- +1 yıl
ay tamam neyse tırstım ben :D
Soran+1 yılkorkma ya akşama sana yollarım uyurken hepsini
+1 yılpsikiyatriste git :S
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!