Senin yaptıkların benim hiç gözüme batmıyor ki. Sen ne yaparsan yap ben hep iyi yönden bakıyorum. Güzel olmak sadece gözlerini kaybetmek değilmiş. Kör olmak komple kendini kaybetmemiş.

Senin yaptıkların benim hiç gözüme batmıyor ki. Sen ne yaparsan yap ben hep iyi yönden bakıyorum. Güzel olmak sadece gözlerini kaybetmek değilmiş. Kör olmak komple kendini kaybetmemiş.
İlk aklıma nedense akrabalar geldi 😂 en güzeli onları görmemezlikten gelmek oluyor , gözümde güneş gözlüğü olduğundan olsa gerek kusurlarına bile bakamıyorum artık 🤣
Vallahi artık ben de yaptıklarını görmezlikten geliyorum. Bazen bayramlarda ziyaretlerine bile gitmiyorum. Çünkü ayaklarım geri geri gidiyor. Hepsi menfaatçi çıkarcı insanlar. Menfaatleri olmazsa yüzüne bile bakmıyorlar akrabam bile olsa. Artık bir çoğundan öyle sıkıldım ki görmek bile istemiyorum.
Aynen öyle çok haklısın 👍 birde bu akraba millet kendine hak gördüğünü sana çok görüyor oyuzden en güzeli mesafeli olmak
Evet aslında görmezlikten gelme müsamma göstermedir ama anlayana tabi. Akraba, iş, bazen aile mutlaka oluyor hataları görmezden gelme aslında daha doğrusu benim için duymazdan gelme.
Evet müsamaha oluyor da bazen muhatap olmamak için böyle yapmak gerekiyor. Cidden ama cidden yoruyorlar insanı. Ha bu sırf akrabalar için geçerli değil iş yerindeki arkadaşlar da olabilir, kendi ailenden de olabilir.
Evet hepsinden oluyor bendede görmez duymaz olduğum durumlar.😑
Evet bazı şeyleri görmezden gelirim. Bazı davranışları mesela didikleyince canımı sıkacak olan herşeyi görmezden geliyorum aslında akskdkdkfkfkfkgk
evet oluyor beni üzen şeyleri hiç bir zaman görmek istemiyorum ama görüyorum maalesef ufak tefek şeyleri ise hiç önemsemiyorum hayatıma devamke diyorum
Cevap
7Cevap
Evet çok oluyor bu hayatta görmezden geldiğim şeyler
Kim veya neler mesela barışçığım.
ufak tefek önemsiz şeyleri tabii ki görmezden geliyoruz. mutlu olmak ve böyle yaşamak için bu tür görmezden gelmeler şart.
Aynen canım ufak tefek şeyleri görmedikten geliyorsun da büyük şeyler olunca da gözden kaçmıyor.
Görmezlikten gelmek istemediğim o kadar şey varki, ancak mümkün değil. Çok sevilse bile görmezden gelinmeyeck o kadar çok şey var ki. İnsanın öz saygısı yok oluyor.
Orası öyle tabii ki her şeyi de görmemezlikten gelmek olmaz. Ama insan bir yerde kör oluyor ki hiçbir şey de görmüyor. En doğrusunu yapana kadar çabalamak gerekiyor.
Bazı insanları özellikle görmezden geliyorum.
Beni görmezden gelene eskiden üzülürdüm artık bende görmezden geliyorum iyi geliyor..
Aynen üzüleceğine onlar üzülsün. Hem ne gerek var üzülmeye sen de görmezden gel dinleme anyayı konya'yı görsünler tabii ki.
Aşık biri şöyle bu kelimeleri. Geçmiş olsun.
Ben yazar üretirim edebiyatım iyidir.
Olmaz. Rahatsız olduğum bir durum varsa rahatsiz değilmişim gibi davranmam.
Bazen oluyor evet
Evet çoğu şeyi görmezden gelirim bazen
Elbette, her şeyi de görmeyelim zaten.
Evet bir cok şeyi
Neleri mesela.
Oluyor
Kim mesela ben iyilerini görmezlikten geliyorsun.
Çoğu şey.
Kim mesela ve neylerini görmezlikten geliyorsun.
Özellikle yakın çevremde silemeyeceğim insanlar varsa eğer görmezden gelirim her konuda. Yaptıklarını söylediklerini falan.
İstemediğim her şeyi görmezden geliyorum..
Oluyir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?