El geçmesi? Görünmeyen varlıklar?

Oncelikle lutfen troll cevap vermeyin tanidiklarima anlattigimda deli gözüyle baktıkları için tanimadigim insanlarla konusmak, destek almak istedim. Olaylar oncesinde paranormal şeylere ilgim olmasına ragmen herhangi bir varlık cagirmadim, davet etmedim.
Her şey 14 yaşındayken başladı. Mutfakla birlesik bir yatak odasi mutfak ve yatak odasının solundada balkon vardi o evimizde annem uyuyor saat gece 4 falan bende oyun oynuyorum balkonun camindan 3 kez tık tık diye ses duydum o sesi duyduğum anda vücudum aşırı gerildi ama ona ragmen direkt balkona döndüm içeriye uzun boylu bir gölge girdi ama garip derecede hızlıydı ve kapının içinden geçti, o şey içeriye girer girmez zaman dondu resmen ne hareket edebildim ne bagirdim bana 2-3 saniye baktıktan sonra kucagina alıp yatağa götürdü ve kayboldu (olaylar oncesinde abim tarafindan uyumadigim icin korkutulurdum dunganga gelir alır seni uyumazsan falan diye belkide kendim cekmisimdir o varlığı bana) sonrasında sürekli kabuslardan kabuslara atlar oldum uykumda zaten uyku duzenim yoktu iyice bozuldu. Zaten kabuslar görürdüm ama biri beni gerçekten etkiledi: bir köye gidiyorduk bizim köy diye ama bizim köyümüz değildi ondan sonra köy yikiliyor ve ablam molozlarin altında kaliyor bende taslarin altına girip ablami cikartiyorum cikarttigimda ablam tamamen kül olmustu ve köy halkı bize bakıyordu benim bazı yerlerim tasin altında ezilmisti, ağlaya ağlaya ablama bakıyordum sonrasında köy halkinin tamamı etleri yanik, gözlerinde sanki ateş olan garip varlıklara dönüştüler (o kadar iğrenç gorunmelerine ragmen gercekten korkutan bolgeleri gozleriydi) bana sadece biz sana demedik mi dediler ve uyandım (uyandıgimda taslarin altında kalan bölgelerimde izler vardı ve çok fena ağrıyordu) ( bu arada bunlar sadece bende yasanmiyor aynı zamanda annem ve abimde kabuslar ve bu tarz varlıklar goruyor) inancsiz olmama rağmen hocaya gittik abimle ve bizde el gecmesi olduğunu söyledi. Olaylar daha devam ediyor isteyen olursa anlatabilirim.
Güncellemeler
1 yıl
Kalanini yazdım isterseniz göz atin
El geçmesi? Görünmeyen varlıklar?