*Sadece kendini düşünen, kibirli insanlar *Zehirli söz ve davranışlarıyla beni manipüle etmeye çalışanlar Bu iki karaktere sahip kişiler beni fazlasıyla yormuştur
Tamamen anlık çıkarları üzerine insanları kafasında yarıştıran, her konu da üç beş cümle fazla konuşarak kendini haklı sanan, yaptıklarımı unutup sürekli yapmadıklarımı dile getiren, sırf yalnızlığı göze alamadığı için arkasından konuştuğu kim varsa dost diyebilen insandan yoruldum.
Ne istediğini bilmeyen, başkasının üzerinden hayatlarını yaşamaya çalışan, söylediği ile yaptığı tutmayan, gevşek, çıkarcı, beyinleri gelişmemiş, kendini önemli bir rolde sanan varlıklar idi.
benim pozitif enejimi alan ve bundan haz duyan, çevreme verdgm sıcaklığı kıskanan, Becerikli oldgm konularda önüme engel koyan, Aileme bağlılığımı özgüvensiz diyerek heryerde dedikodumu yapan insan sıfatına layık olmayan insansılardi.
Herseyi bildigini sanıp hicbir halt bilmeyen, küstahlığı özgüven zanneden, imalı laf sokan, zayıf gördüklerine sataşan, insanların kusurlarıyla dalga geçen, saygısız, mesafesiz, önyargılı, laubali, yılışık insanlar
Bencil herşeyi ben bilirim sürekli mutsuzum deyip benim enerjimi sömürmeye kalkan dengesiz insanlar. Ve hepsinden olabildiğince uzaklaşırım eğer uzaklaşamıyacağım kadar yakınım sa direk mesafeyi koyarım en az şekilde görüşürüm
Hep bildiğini okuyan, sürekli kendi isteklerini ön planda tutan, laftan anlamayan, başkasının fikrine ve isteklerine saygı duymayan, bencil tipler beni yoruyor.
Ben her konuda en iyiyim en cesurum kimse benim kadar görgülü değil. Ben hariç herkes geri kafalı ve cahil. Herkes benim kötülüğümü istiyor abi. Beni kıskanıyor abi. Ben ne mi başardım? Şimdi ne alakası var ben hiç bı boka yaramıyor olabilirim. Ama herkes beni kıskanıyor yavv. Sen bile abi. Benim sayemde adam oldunuz. Evet