Bunun kendi secimlerimizle ve kendimizi tanimamiz sevmemizle güçlendiremedigimiz zayif yonlerimizle o kadar bağlantısı var ki bu yüzden bunu kabul etmediğimiz yuzlesemedigimiz gercekle her olası bir belayi bile başka şeylerin sucu ve iblisi ilan ediyoruz. Çünkü öyle bir gururumuz var ki bizim sevgimiz en doğrusu yanlısımiz olmaz bizim biz dört dörtlü yüzdur. Bu sanıl bir mantık ya bir tek benim sevgim doğru herkes yalan buna da tam inanmiyoruz aslında yoksa bu şiirler şarkılar isyanlar şikayetler olmazdı arafta araftayiz arafta ah ah:) evet insanlar yoruyor ama kendimiz daha çok yoruyor uz kendimizi bu YAZDIKLARIMI sahsimada itafen yazıyorum ama farkina varmakla yapmak uygulama k ayrı meseleler işte.
Memleketimizde şükürler olsun büyük bir savaş, deprem, kasırga vs olaylar olmadığından sadece çalışarak herkes geçinebiliyor. Yani Türkiye de hayat çalıştıkça kazandıkça güzel. Ama insanlar dediğimiz de ise.. Hani nerde? Ben insan göremiyorum. Müslümanlığın birebir uygulandığı çağda yaşıyoruz Herkes kendine müslüman olmuş.. Ortalıkta insan yok.. Milleti adam yerine koyuyorsun fırsat buldukça insanlıktan çıkıyor. Yaşam koşullarına ayak uydurmak lazım. Hadi hep birlikte müslüman olalım ( : hep bana hep bana ( :
Bizi yoran biraz hayat, biraz inlar, biraz kurallar ama en çokta kendimiziz aslında. Sorun beklentilerimizde mi, kendimizi ifade edemeyişimizdemi, tahammülsüzlüğümüzdemi, kilit olan kalplere, doğru kelimelerle anahtar olamamızda mı bilmiyorum ancak çözüm bunlar üzerinde odaklanmamızda, gibi sanki.
Kendi kararlarımızı kendimiz veririz, Kimseye iftira atmaya gerek yok. Demezmiyiz insan ne yaparsa kendine yapar, iyide olsa kötü de olsa. Burada ne hayat nede insanlar, biz kendimiz veririz kararı. Kandiliniz mübarek olsun...
Hayat gelsin bildiği gibi.. istediği yerden vursun hatta! Ama ben insandan bıktım.. hep kızardim dağ başına gitcem iki inek on koyun Alcam onlara bakcam diyenlere! Yemin ederim en doğru yaşam formu o aslında!
Aynen öyle.. Fakat ben, pek çok zaman kendimde de kabahat buluyorum. Biliyorum, kimse yoğurdum ekşi demez.. Yine de hatalarımı görüp kabullenebiliyorum.
En İyi Cevaplar