Valla kızdığım zaman Jason reisten daha fena oluyorum. Ama onun dışında iletişimim oldukça başarılıdır. Yazılı iletişimim pek iyi olmasa da sesli iletişimde ve beden dili kullanımında fazlasıyla başarılıyım diyebilirim. Sen insanlarla iletişimde hangi yönden kendini başarılı bulursun?
İnsanlarla iletişimde hangi yönden kendini başarılı bulursun?
6
2
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşleri
Kamelyalı_Kadinnn | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sürekli el hareketleri ile konuşan biriyim bunu babam çok uğraştı bırakayım diye ama olmadı. Çok da güzel gülerim maşallah Allah vergisi ilisimim iyidir. Sevmemissem suratina bakmam soğuk uyuz olurum ayriiii
Beden dilini iyi kullandığımı söyleyebilirim zira bunun eğitimini aldım. Sözcüklerimin seçiminde de gayet imtina gösteririm. Telaffuz ve üslubun etkisine inanırım.
Pandemi dolayısıyla yazılı iletişimimin geliştiğini düşünüyorum.
Pandemiden önce sözlü iletişim ve beden dili hakkında okuduğum bölüm gereği araştırmalar ve gözlemler yapıyordum. Kendimde gördüğüm en büyük eksiklik, bir insanın dış görünüşüne göre yargılayıp iletişimi kısadan kesmekti. Şimdi bu sorunu hallettim ama insanların gerçek karakterini öğrenmek için çok fazla soru soruyorum, darlıyorum gibi hissediyorum :D
0|2
0|0
onur26vw | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Gürültülü ortamda AVM, cadde ortamları dahil sesli iletişim yapamıyorum. Sessiz sakin ortam tercih ederim. Yazılı iletişim tercih ediyorum.
0|0
0|0
K__Li1983 | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ben iyi bir dinleyiciyim. Dolmuş biri içini dökmek için bende o güveni, o huzuru buluyor ki, genelde anlatmaya başlıyor kendiliğinden.
0|0
0|0
banayasall | Kişilik & Karakter konusunda 74 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Yazılı iletişimde fena değilimdir. Sözlü iletişim de meslek icabı gelişmeye devam etmekte.
0|0
0|0
Zlatan_red | Kişilik & Karakter konusunda 5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Sempatikliğimle :)
0|0
0|0
Whisky_Chocolate | Kişilik & Karakter konusunda 410 görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri