Seni geçtim o drvam ediyorsa o zaman güvenilmez biri demektir. Bekle bakalım drvam ederse her fırsatta yüzüne vur bunu onun. Her konuda söyle sizin ailede ellenmemiş kız istenmiyormuydu, sana anlattığım şeyler yizünden bana bunu söyledin neden hala devam ediyorsun benimle diye. Sonra da bas tekmeyi
04 Yorumla
Soran+1 yılDimi ben birde onunla her şeyi yaşadım ya nasıl der bunu
Soran+1 yılÖküzden ziyade emek çok var ya
En İyi Cevaplar
+1 yılTrol müsün bilmiyorum ama hak etmişsin. Arkadaş büyük şehirde yaşayınca ne oluyor a-m-k? Ben de İzmir’de doğdum büyüdüm. Gerçekten bakın buna inanın insan istemedikçe önüne gelenle düzüşmez. Sen isteyerek yapmışsın her şeyi. Bunun sonuçlarının da basbayağı farkındaydın ama hormonların ağır bastığı için umursamadın. Bunun adı hata değildir. İnsanoğlu bu dünyaya hayattaki her zevki tatmaya gelmiyor. Birçok dinde felsefi akımda insanoğlunun zevklerini bastırması öğütlenir. Çünkü insanoğlunun zevkleri asla doyurulmaz. Sonu yok yani bunun. O yüzden ota boka da hata mata deme. Büyük şehirde yaşamaya mal etme. Ben lisede kızın teki otururken karşımda iç çamaşırı görünüyordu bildiğin bacak bacak üstüne attı. Şişman bir kızdı ben de şişmandı. Kızın götttü gözüküyordu. Ben de kıza dedim ki dikkat et altın görünüyor. Ayıp olur dedim. Kız da güldü ben zaten görünsün istiyorum bebeğim sorun yok demişti. Yani orrospuluk, teşhir insanın içinde olan bir şey. Yine sevgiline tekrar tekrar onları stalkladığını söylemen onlardan kurtulamadığını, hala onları istediğini gösterir. Hislerinizden emin olmadıkça başka insanların hayatına girmeye çalışmayın. Kimsenin hayatını mahvetmeye hakkınız yok. Bu senin bakire olman olmamanla alakalı değil. İllaki sevgilin olabilir illaki karşı cinsle yaşanmışlığın olabilir ama bunu süründürme, bunları ayağa düşürme.
36 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben onları istemiyorum cidden meraktan bakıp geçiyordum ve ben kimseyle düzüşmedim düzgğn konuş evet belli başlı şeyler yaşadım ama hislerim vardı ve daha çocuktum 16 yaşındaydım henüz karşıma çıkanlar bilinçli benim saflığımdan yararlanacak insanlardı bunu farkedemedim tek hatam kör olmaktı
- +1 yıl
Ben de 16 yaşında oldum. O yaşlardaki tek gayem üniversiteyi bitirip, kendi paramı kendim kazanabilmekti. O düzeye gelebilmekti. Ben de o yaşlarımda hoşlananlar oldu. Ama kabul etmedim. Biraz da utangaçlık vardı. Hoş şu an üniversite bitireli 3 sene oldu işsizlik, kriz, pandemi her şey üst üstüne geldiği için iş güç yok. Yaşıtımdakiler tuttuğu ilk erkekle kaçar gibi evlenirken ben bunu yine tercih etmiyorum. Yani bunların hepsi kişinin kendisiyle ilgili. Bir de aile önemli. Aile ilgilenmiyorsa boş vermişse çocuk da her şeyi yaşar yapar. O takip meselesinde de geçmişe takılı kalırsan geleceği yaşayamazsın. Ben çoğu şeyde yanılmadım. Benim de lise çağlarında bazı şeyleri yaşayan kız arkadaşlarım vardı. Çok yakın olan arkadaşlarıma sadece bunun doğru olmayabileceğini söylerdim. Sonunda da çoğu ayrılıp ağlardı. Şimdi hiçbiri o lisedeki ya da üniversitedeki sevgilileriyle değil. Evlenirken bambaşka tiplerle evleniyorlar. Ya da bekar kalıyorlar. Genç yaşta evlilik dışı yapılan seks kadına her zaman zarar verir. Başka toplumlarda böyle olmaz ama maalesef bizim toplumumuzda böyle oluyor. Keşke olmasa. O heriften ayrıl tüm irtibatını kes. Bir süre durul iyice bir düşün. Sonra doğru düzgün daha olgun bir insanla ol. İlişkinin en başında lafı geçerse her şeyi konuş. Bir daha da o eskiden birlikte olduklarını stalklama bakma bile.
Soran+1 yılÇok haklısın benim anne babam ayrı ikisi de ilgilenmezdi ağır çocukluk travmalarım var intahar dahi etmeye çalışmıştım boşanma dönemi zaten aile bu konuda baya önemli anne babam bi aradayken bu işlere çok ters bakan biriydim ama sonradan gerek çevremdekilerin bunları yapması gerek benim rahat olmam beni hatalara sevk etti
- +1 yıl
Bu bekaret meselesi de erkeklerin güven duymak istemesinden kaynaklanıyor. Aslında sürekli bekaret delisi olan erkeklerin özgüvensizliği vardır. Kendilerinin kıyaslanacağını düşünür. Teoride ben de kadının en az erkekler kadar seksi cinselliği deneyimlemesi gerektiğini düşünürüm. Fakat hayattaki karşılığını, kadının yıpranmasını göz önüne alınca pek de o kadar iyi bir fikir değilmiş gibi geliyor. Kim ne derse desin. Kadın erkek ne kadar eğitimli olursa olsun sosyo-ekonomik düzeyi ne kadar iyi olursa olsun kadının seks yapması, kaç erkekle ne yaptığı evlenirken erkeğin gözüne batıyor. Bu yüzden de bu çarpıklıktan dolayı da kadın erkek arasında evli bile olsalar cinsel sorunlar yaşanıyor.
- +1 yıl
Senin hakkında kötü düşünmüyorum. İnşallah hakkında her şeyin iyisi hayırlısı olur. Umarım daha da üzülmez yıpranmazsın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim öyle güzel konuştun ki tamamen mantık çerçevesinde konuştun. Kesinlikle erkeğin egosundan kaynaklanıyor ki o da bu cinsel mevzularda ona en iyisi olduğumu söylememi egosunu beslememi isterdi nokta atışı yaptınız tebrikler
+1 yılTemiz olmayan bir kız olmak, sadece banyo yapmamak, ellerini yıkamamak olabilir. Sen, kendini kendin bacım olarak görmüşsün neden sevgilini yargılıyorsun ki? Önce beynini ve fikirlerini, sonra da sevgilim dediğin o herifi değiştirmelisin. Ama zihnini değiştirmediğin sürece, her hayatına giren sana aynı gözle bakacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi kötü biri olarak hiç görmemiştim kendimi temiz olmayan diye de görmezdim ama hayatımdaki kişi bunu böyle lanse etti bana hani Cidden gördüğüm muameleyi hak etmedim yani
- +1 yıl
Bana sorarsan seni böyle gören birisini derhal terk et. Sana iyi gelmez, hep acı verecektir.
Soran+1 yılDimi kızgınlık geçiyor da kırgınlık baki
- +1 yıl
Bu kısacık hayatta asla Kimsenin seni kırmasına ve bu şekilde küçümsemesi ne izin verme. Bence...
Siz farklı dünyaların insanlarısınız herşeyden önce. Olur da evlenirseniz bu kültür, hayata bakış, yaşam tarzı farklılıklarını sonuna kadar yaşayacaksın hatta ben niye bu adamla evlendim diye kendini de sorgulayacaksın emin ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle o da biz farklıyız baya diyor ama emek çok verildi ilişkide zor şeyler atlattık ne yapıcam bilmiyorum deneyelim diyor hala
Soran+1 yılAnnesi kızı olarak görüyor şu anlık ama artık arqmızdaki sorunlar öylesine büyüdü ki o da kilo verdi bende altı kilo verdim herkes karşı çıkmaya başladı sadece sevgi tutuyor ilişkide ne saygı ne güven kaldı :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılBöyle insanlardan nefret ediyorum böyle düşünenlerden, yani insan bunları yaşamış olabilir hadi diyelim rahatsızlık duydu bu muameleyi yapması falan hiç doğru değil güzellikle konuşsa ne bileyim, bacım bundan sana ne sevgili ne de eş olur en iyisi sen yol ver arkana bakmadan kaç.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır devam etmezdim. İkinizde daha hala ergensiniz. Özellikle sen, niye sürekli geçmişten bahsediyorsun? Geçmişten kurtulamadıysan yeni birini hayatına almayacaksın bu kadarbasit. Seni kabul etmek zorunda değil. Sen de onu bu şekilde kabullenmek zorunda değilsin. Biraz büyüyün artık ya
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben geçmişimi tamamen silerek geldim ona o incik boncuk ekmek kırıntısı kadar öğrenmek istedi bu konuda baskısı oldu her zaman ben asla kendim bunları anlatacak biri değildim geçmiş geçmişte kaldı der geçerdim
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yabani
Soran+1 yılNasıl yani*
- +1 yıl
Böylesi erkeklerin sevgilisi oluyor neden bizim gibilerin olmuyor?
Soran+1 yılBenim sevgilim de iyi bir insan özünde bana çok yardımı dokundu çok yardımsever oldu toparladı düştüğümde ama işte geçmişe çok taktı aşırı ve şimdi de o beni yere düşürdü zor çok zor
- +1 yıl
Boş versene ben iyi biri olduğum için hiç sevgilim olmuyor
knk ERKEK YAPIYORSA KADINDA YAPAR yargılamak kimseye düşmez şu hayatta bunu gördüm YARGILAYAN O KONU DA DAHA ÇOK HATA YAPMIŞTIR
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sevgilin var niye başkasını stalkıyorsun?
Erkeği haklı buluyorum ve ayrılman en doğru karar. Ondan ayrıldığında da yine eski sevgilini stalklarsın. Sonrada ondanda ayrılırsın yine stalk
böyle sonsuz döngüye girersin.11 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım hatanın farkındayım ana art niyetle bakmıyordum
+1 yılCinsellik konusu beni bağlamaz ama eski sevgililerini stalklaman da senin ucuzluğun sevgilin varken
23 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara bakıp nefretimi körükledim hayatımdaki insana iyi ki sahibim dedim hep içimden benim içimi Allah biliyor kötü niyetim yoktu olsa çocuğun hakkına girmez bir sn yanında kalmazdım
Soran+1 yılAyrıca ben onun eski sevgililerini de stalklıyordum ki bu bendeki merak sadece
- +1 yıl
Uff ateş etmiş füze ataydın...
+1 yılBu laflara rağmen halen nasıl devam ediyorsun, bu kadar mı zor erkeksiz yaşamak, sülük kezolardan sabah sabahta gına geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeksiz yaşamabın nesi zor olsun ortada bir ton emek fedakarlık yaptığın biri olunca koyuyor yaşamadan anlayamazsın
+1 yılAyrılmamız hayirli olmuş. Bugün olmasa yarın yine aynı problemleri yasatirdi sana. Bence kendine kendin gibi ve bedenine değil ruhuna değer verecek, sevecek birini bul.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. birazcık gururun varsa etmezsin. bu haddini aşmış ve sana saygısını yitirmiş. zamanla daha kötü olacağı kesin. acaba kendisi ne kadar temiz. vur tekmeyi gitsin bee.
00 Yorumla
+1 yılDevam etme.. senin geçmişin onu ilgilendirmez.. kaç kişi ile olursa ol.. sana değer verip seçecek biriyle ol
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılçok ayıp etmiş saygısız
41 Yorumla
Soran+1 yılHer insan hata yapmaz mı yapabilir ona göre insan üç Kere hata yapar sanki biz birer robotuz beşer şaşar
+1 yılbu ilişkinin yüreyeceğini sanmıyorum ama şeyi sormak istiyorum sevgilin temiz (senin tabirinle) mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır onun da yaşanmışlıkları var
- +1 yıl
o zaman ne diye takıyor?
sana ilişkinin başında mı söyledi yoksa senin gibi sonrafan mı
Soran+1 yılBen ilişki başında bir kısmını anlattım onunkiler hiç konusulmadı doğru düzgün ben daha sonra tamamını anlattım o da anlattı
- +1 yıl
sevgilin boş yapmış
ben de okuyunca kendisi bakir sandım
saçma tepki vermiş
sana bu şekilde davrandığında sen de ona o şekilde cevap ver bence seni gereksiz ezmiş
Soran+1 yılŞu yanlış anlaşıldı sanırım ben de bakireydim o da bakirdi biz birbirimizle beraber olduk yalnızca fakat onun da geçmişte bir takım yaşanmışlıkları vardı benim de sadece benim ondan birkaç olayım fazla olduğu için hep bana yüklendi
- +1 yıl
ben de diyorum ki o da seninle aynı sana yüklenirse korkma sen de onun yüzüne vur eğer ailesi elenmemiş kız istiyorsa ilk kendi ellemesin sonra da senin bekareti almasın o kadar saçma tepki vermiş ki altta kalma
soruna cevap verecek olursam yürüyecek gibi değil bunları şimdi yutsa evlenseniz tartıştığınızda bunu yüzüne vuracak
Soran+1 yılBence de haklısın ya benim vicdan yaptığım nokta ara sıra can sıkıntısına stalk yapma olayı ki ben onun eski sevgililerine de bakıyordum tamamen takıntı gibi bir şeydi sence bu bir ciddi ilişkiyi bitirir mi yoksa bahane midir çünkü ben eskisi gibi olamayabilirim sana dedi
- +1 yıl
bahane gibi sanki
+1 yılBu iş fazla uzun sürmez evlensenizde en ufak tartışmada bu muameleyi tekrar görürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya of
- +1 yıl
Bir insan 7 sinde ne ise 70 indede odur
Soran+1 yılDeneyelim dedi de yani devamlı hataların konuşulduğu bi ilişkide ne kadar kalınır bilemiyorum siz olsanız ne yapardınız
+1 yılAh çocuğum ah...
Göster ama elletme ya da elleyen kocan olsun bu bir anasözü hiç mi dinlemedin fnfkfkdl00 Yorumla
+1 yılBen bile nefret ettim senden , oğlan nasil devam etsin😂 bu iliski yürümez ben sana söylüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmak için neyi bekliyorsun daha çok aşalamasını, seninle evmenmeyecek haberin olsun kendini daha fazla utanç durumuna düşürme
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnesiyle konusuyorum herkes beni biliyor ciddiyiz ama ben stalk yaptım diye ilişkiyi kaybediyorum üstüne damga yiyorum off 😓
Cevap sahibi+1 yılAilesi senin geçmişini büyük ihtimalle bilmiyordur, oğullarından belli onlarda bu kafadadır. Seni sürekli bunla yargulıyorsa evlilik hayatın boyunca her kavgada bunu suratına vuracak emin ol. zatrn sana değer veriyor olsa her seferinde hatanı yüzüne vurmaz. ben sadece stalk yaptığın için sendrn ayrıldığını düşünmüyorum onu bahane etmiştir. Ondan koca olmaz. Ayrıl sana değer veren birini bul.
Soran+1 yılBence de öyle ya sinirden söyledim diyip geçiştiriyor hep benim birilerine bakmam ve onun bana o** muamelesi yapmam kıyaslandığında ayrılık sebebi bence onun yaptığı tamam aşmak için gerçekten çok çabaladı ağladı önümüze bakalım dedim hep benim o insanlara bakmam yanlış ama içimde en ufak art niyetim olsa kimsenin hakkına girmez ayrılırdım
Cevap sahibi+1 yılOlacakları ben sana söyleyeyim mi, eğer cinsel hayatınız varsa sırf onun için senden ayrılamıyordur ondan mağrum kalmamak için seni idare ediyordur ama kavga ettiğinizde hemen bunu yüzüne vurduğunda gerçek fikri ortaya çıkmış oluyor. senşn böyle böyle olayacak sen iş ciddiye bindin dediğinde sana yolu gösterecek, diyelim ki evlendiniz sürekli bunu kuruntu yapıcak kavgalar, hakaretler olacak en son boşanma. Kendini azıcık seviyorsan affetme onu bitir ilişkini. Hayat senin hayatın doğrunla yanlışın seni ilgilendirir bunların arkasında durmayan adamın yanında durma. Kendi yapınca sorun yok kız yapınca sorun değil mi? Hepsi mal bunların tam cacıklık
Soran+1 yılÇok haklısın o ben bunları aşmak için gecelerce ağladım ettim sen nasıl onlara bakabildin diyor ama insan merak edip bakabilir bence ki ben baktığımda sinirim nefretim artıyordu daha da iyi ki sevgilim hayatımdaki insan diyip daha da bağlanıyordum cidden bu tamamen güveni kıracak bir şey mi bilmiyorum ya da bahanesi mi sence hangisi
Cevap sahibi+1 yılTamamem bahane birde geçmişim var ya sürekli kuruyordur kafada, onlara bakıyorsun diye kim bilir aklından neler geçiyor
sen hala onunla mısın insanda biraz utanma olur gururun yok mu
00 YorumlaYol ver gitsin çunki sürekli böyle şeyleri dile getirecek her kavga da tartışmada anladın mı
00 Yorumlailerisi için hep sorun olur sanki. her kızdığında bunu yüzüne vuracaksa bu iş yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle olmaz seninle ayrılması lazım ilerde çok daha kotu sorunlar cikar
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden benimle olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılÖyle bi adamla sen ugraşamasin oda sana dayanamaz ikiniz olmasiniz yani yorma kendini
Git kendin gibi biriyle takıl ozaman dertten kurtul
00 YorumlaSana böyle konuşuyor sende seviyorum diye alttan mi alıyorsun kendine saygın nerede
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de hata yaptım diye üste çok çıkamıyorum
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım sence
Soran+1 yılYa beni insnalığımla sevsinler seveceklerse afedersin de cinselliğe tüküreyim yani
Kendini temiz tutuyorsa temiz kadın istemekte en büyük hakkı.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır onun da hemen hemen ben kadar var yaşanmışlığı zaten
Soran+1 yılİkimizde kimseyle birlikte olmamıştık birbirimizden önce ama lafı yiyen ben oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sktirdiysen sktirdin ona ne? 4m senin go t senin alla alla
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bu işin sonuna kadar bile hiç gitmemiştim ki şu an hayatımda olan insanla sonuna kadar gittim sadece ona rağmen bu lafı duymak koyuyor
Cevap sahibi+1 yılUlan insana en cokta sken böyle laf dediginde koyar anlıyorum simdi seni bırak srfsizi daha iyilerine layıksın
Soran+1 yılDimi bu işin dibini gördüğüm tek insan bana bu muameleyi yaptı bu sinirden de olsa söylenmemeli bence
Cevap sahibi+1 yılVur tekmeyi tşaklara
Böyle tiplerin ne olduğu bellidir uzak dur derim
00 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seven o şeylere bakmaz bile geçmişinle değil geleceğine bakan birini bul derim
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle devam etmezdim bu ne ya böyle kendi çok mu temizmiş
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmış seni sal gitsin yeni aşklara yelken aç:(
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanmadı öyle bir insan değil birbirimizin sevgimiz çok büyüktü
+1 yılDevam etmem defolsun gitsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence altı üstü stalk yapmak bu kadar ağır lafları yemeyi gerektiriyor mu
- +1 yıl
Gerekmez tabi ki ne olursa olsun hakaret etmemeliydi. Adam gibi konuşmak varken.
Soran+1 yılDevam etmek istiyor ama sen benim doğru insanım mısın bilmiyorum diyor insan saçının teline koyamadığı birine nasıl ağır laf eder bilmiyorum😔
- +1 yıl
Sen de devam etme yol ver bu saymaya devam eder.
+1 yılBakmaman gerekiyodu. Boşan gitsin ya amaan
00 YorumlaBen ne yapardım bılmıyorum ama etmemelisin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yol ver gitsin senlik biri değil sende keyfine bak
00 Yorumlaistemiyorsa zorlama üste çıkmasın
00 Yorumla
+1 yılhala sevgilim diyorsun..
00 YorumlaEtmezdim diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSen önce bi kendisine sorsana kendi ellemis mi :)
00 Yorumla
+1 yılKendi ellenmemiş mi sorsaydın ya
00 YorumlaAsla yüzüne bakmam
00 Yorumla
+1 yılEtmem.
00 Yorumla
+1 yılSağlıksız bir ilişki olurdu devam etmezdim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yol ver.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Bıra onu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 786 cevap paylaştı. Konu yanlış yerde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılEtmezdim açık ve net
00 YorumlaAyıp etmiş
00 Yorumla
+1 yılöylemisin
00 YorumlaBirak onu dostum
00 Yorumlaetmem net