Eski sevgilim ustume yuruyup kufretti?

Arkadaşlar merhaba, ben iyi bir mesleği olan güçlü bir insanım. Uzun bir ilişkinin ardından sürekli onu tamamlamak için kendimden bir şeyler verdiğimi ve tukendigimi farkettim. Bunun ustune her ne kadar sevsemde ayrildim ondan... Ayrılık 1.5 yil sürdü (bu zamanda çok fazla saçma gereksiz şey oldu). Bir şekilde beni tekrar denemeye ikna etti. Fakat bambaşka biriyleydim gibi. Genel olarak kavgalardan kaçınan korkak bir tip. Hatta sapığım olduğunda korkudan beni korumak için hic bir sey yapmadi. Ve biz tekrar ayrıldık.(kendisi onceki ayrilikta yakin arkadasimin dogum gunune gelen, takilan rahat biri). Bu seferki ayrilikta da ben takmadim ve artik bir şey hissetmedigimi bir arkadasa söylerken duydu. Saçma şeyler yapti vs vs. Ve ben bunun nedenini sordum olay kavgaya döndü alevlendi ve bu cocuk bana bagirip üstüme yürüdü? Ven şoka girdim ve arkasini dönüp hiç bir sey olmamış gibi arkadaslarina gidip eylenmiş. Bu çocuk sosyopat mi? Veya neden böyle şeyler yapti? Tekrar yapar mi çünkü cocukla mecburen ayni ortamdayim.

Eski sevgilim ustume yuruyup kufretti?