Mucizelere pek inanmam ve gerçekleşmesini istediğim şeyden de umudum yok. Mucize artık imkansız kavramıyla eşdeğer geliyor. Sizin beklediğiniz bir şey var mı?
Mucizelere inanmayı bırakalı çok oldu.. Beklenmedik detayların yaşantıma dahil olduğuna birkaç kez şahit oldum, mutlu olduğumu sandım ve hayatın sonunda düzene gireceğine inandım.. Fakat hiçbir zaman daimi huzuru veremedi bana. Bu kavrama inanmak, çabalamaya engeldir; oturduğun yerden beklemene sebep olur.. Doğru ve yanlışı ayırt edemezsin, sahip olmak istediğin hayalden farksızdır artık zihninde.. Elde etsen de hala inanamazsın, kaptırmışsındır çünkü kendini.. Çabalarım ile elde etmek tek gayem artık, muhtemel güzelliklerle kendimi kandırmak istemiyorum..
Avril :D yok gerçek olmasını istediğim bir mucize olarak Avril demiyorum ama uzun zamandır görmüyordum :) Gerçek olmasını istediğim mucize... Nedenini bilerek hareket eden ve sonuçlarını hesaplayan bir toplum yapısının bu ülkeye yerleşmesi ama bireysel olarak değil, herkesin aynı seviyede olması
Bi virüs çıksa kötü diye tabir ettiğimiz insanları etkilese sadece hepsi ölse, dünyayı da verseler elime yönetsem, yaşanabilir bir yer olabilir anca o zaman sanırım.. Gerçek olmaz tabi ihtimal dahilinde bile değil :D
Sarı saçlım mavi gözlüm.. Ulu önderimiz.. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları.. Bi daha gelseler Samsun dan keşke.. Gelseler de bizi düştüğümüz şu kötü durumlardan tekrar kurtarsalar keşke.. Mekanları cennet olsun hepsinin.. bye
Valla Şu an imkansiz gibi gozuken beni sevecek , sarılacak birinin olmasi. Yolun yarısına hizla ilerliyoruz, ömrümüzün bahari denen gencligimiz tukeniyor ve ben buna halen hasretim. Okulda bitiyor sonrası zaten şantiye orda ds zor görürüz 😅 okul bitmeden bu konuda bir mucize olsun isterdim.