Beni uyandırsınlar ve tebrikler simülasyonu başarıyla tamamladınız desinler 😂 oyun bitsin ve bambaşka çok güzel bir dünyada açayım gözümü şu ana kadar tanıdığım 3 insanı yanıma alsam yeterli. Simülasyonda aile kavramı da olmasın su anki yaşadığım hayatı da hatırlamıyım 😊 bence çok şey istemiyorum tamam kimseyi yanıma almasamda olur ama nolur bunların hepsi bir simülasyondan ibaret olsun 😅 Sıra sizde yardırın bakalım
Güncellemeler
+1 yıl
guncel
Güncellemeler
+1 yıl
biraz siz carpittiniz soylediklerimi bana kalorsa yasamayin dekiyorum asil cocuksuz daha iyi yasanir
Hayatınızda nasıl bir mucize gerçekleşsin isterdiniz?
Hayırlısı diyorum içimden tek geçen şu an o olmazsa başkası geçecek hakkımda en hayırlısı kimse o olsun ama artık olsun 35 olduk aile kuracağız baba olacağız
Bu dünyaya çocuk getirmek için ya çok aşık olmak gerek ya da zengin ki onlar da çocuk icin garanti değil dünya gittikçe daha kötü bir hal alıyor bana kalırsa
Ee sana kalırsa hiç yaşamayalım o zaman, öyle şey olur mu ya? Ego tatmini ile uzaktan yakından alakası yok.. Bir insanın anne-baba olmak istemesinden, yuva kurmak istemesinden daha doğal ne olabilir ki bu hayatta? Dünyaya bakalım evet haklısın çok kötü ama değiştirebilir miyiz sen ben o bu şu, e o halde değiştirebildiğimizi değiştireceğiz yaşayabildiğimizi yaşayacağız..
hayir bana kalirsa herkes cocuk yapmamali o kadar hatta bunca kimsesiz cocuk varken herkes bi tane alsa kimsesiz cocuklar, sokak cocuklari gibi toplumsal sorunlar da bi nebze olsun rahatlamis olur. Ama dusuncenize saygi duyuyorum ne diywbilirim ki iyi gunler.
ben kendi çocuklarım olsun onların mutlu huzurlu sağlıklı başarılı insanlar olmasını sağlayayım istiyorum.. diğerlerine de imkanım olduğu kadarıyla yardım ederim hayatım boyunca.. dünyayı da ben kurtaramam ki senin dediğin 1 çocuk alsam evlatlık edinsem ne farkedecek dediğin sorun üstüne, ha herkes alsa farkeder ama herkes alsa ben almasam da farketmez..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evlenmeyi istediğim kişiyle en kısa zamanda evlenmek, dahası da var öncelikle bu olsun ben diğerlerini hallederim zamanla..
birbiriniz icin yaratilmissaniz umarim. hemen evlenirsiniz shshs
Hayırlısı diyorum içimden tek geçen şu an o olmazsa başkası geçecek hakkımda en hayırlısı kimse o olsun ama artık olsun 35 olduk aile kuracağız baba olacağız
Baba olmak bu dunya icin gecici bir zevk bence cunku dunyanin sonu hic iyiye gitmiyor yine de gonlunuzden ne gecerse onun olmasi dilegiyle
ya nasıl geçici bir zevk oluyor baba olmak ne açıdan düşünsen bence bu sonuca varmamalı merak ettim doğrusu?
dünyaya bir bak? ebeveyn olmak ego tatmini artık sadece bana kalırsa...
Bu dünyaya çocuk getirmek için ya çok aşık olmak gerek ya da zengin ki onlar da çocuk icin garanti değil dünya gittikçe daha kötü bir hal alıyor bana kalırsa
Ee sana kalırsa hiç yaşamayalım o zaman, öyle şey olur mu ya? Ego tatmini ile uzaktan yakından alakası yok.. Bir insanın anne-baba olmak istemesinden, yuva kurmak istemesinden daha doğal ne olabilir ki bu hayatta? Dünyaya bakalım evet haklısın çok kötü ama değiştirebilir miyiz sen ben o bu şu, e o halde değiştirebildiğimizi değiştireceğiz yaşayabildiğimizi yaşayacağız..
evet herkes kendi acisindan hakli olabilkr baba olmagi istemeniz cok dogal.
hayir bana kalirsa herkes cocuk yapmamali o kadar hatta bunca kimsesiz cocuk varken herkes bi tane alsa kimsesiz cocuklar, sokak cocuklari gibi toplumsal sorunlar da bi nebze olsun rahatlamis olur. Ama dusuncenize saygi duyuyorum ne diywbilirim ki iyi gunler.
ben kendi çocuklarım olsun onların mutlu huzurlu sağlıklı başarılı insanlar olmasını sağlayayım istiyorum.. diğerlerine de imkanım olduğu kadarıyla yardım ederim hayatım boyunca.. dünyayı da ben kurtaramam ki senin dediğin 1 çocuk alsam evlatlık edinsem ne farkedecek dediğin sorun üstüne, ha herkes alsa farkeder ama herkes alsa ben almasam da farketmez..
tamam
Birkaç yıl sonrasına atlayabilsem yeterli gibi
Herkesin canı sağolsun savaşlar sona ersin yerine sevgi gelsin yapıcılık gelsin paylaşmak gelsin öyle işte be
yazik ya benden daha gunahsin
Hafızam sıfırlanmış sadece güzel anılar var ve trilyoner bi şekilde uyanmışım
Türkiye ab ye girsin
seni üzerler
birden zengin olayım