Annem sinir hastası çok üzülüyorum

Arkadaşlar benim annem sinir hastası, ufak tefek şeylere çok fazla sinirleniyor ve sinir krizleri geçiriyor. Evde çok kavga oluyor. Komşulara falan adımız çıktı onlarda çok rahatsız oluyorlar. Gece yarılarına kadar bağırmalar çağırmalar dinmiyor. Biz her ne kadar alttan alsak da, hakaretlerini bağırmalarını engelleyemiyoruz. Normal zamanlarda çok iyi bir insan ama bir şeye sinirlenmeye görsün kıyamet kopuyor. Birde çok istediği birşey olmayınca hata kendinden kaynaklansa bile sürekli başkasına suç buluyor kesinlikle kendi hatasını kabul etmiyor. Ben şimdi ne yapacağım hayat resmen zehir oluyor tüm aileye ama elimizden gelen birşey yok. Ben normal sakin olduğu zamanlarında ona söylüyorum. Sen aslında bir doktora gitsen iyi olur, sinir hastalığı var sende, çok fazla sinirleniyorsun diyorum. Ama yok ben hasta falan değilim diyor. Onu da kabul etmiyor. Beni hep siz sinir ediyorsunuz diyor. Ama sadece bizle değil ki tüm akrabalarla komşularla kavga etmedik kimsesi kalmadı, farkında değil. Bazen sokakta bile tanımadığı insanlarla kavga edecek diye korkuyorum.

Ben ne yapmalıyım. Annemi bu hastalıktan nasıl kurtarabilirim?
Annem sinir hastası çok üzülüyorum