3 Tane Erkeği Dövdüm Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar yaşım 26 ama yaptığım bana göre ayıp değil sizde böyle şeyler yapıyonuzmu şimdi 3 tane erkek 17 yaşlarında felanlar üçüde uzun boylu o gün tek başımaydım herneyse orda dikilmişler gülüp duruyorlar bana bakarak neyse görmezden geldim etrafta herkes var bana bakıyolar sadece gülümseyerek yanlarına doğru gittim biri mal dedi dudağını okuyarak anladım uzaktan yanlarından geçerken susuyolar şimdi bakmıyorum onlara tam yanlarından geçerken mala bak dedi bende tam o sırada yumruğu yanağına apakat atar gibi vurdum ama çocuk 1 metre uzadı yere serildi diğerlerinede vurdum sonra kaçtılar gittiler ordan bidahada görünmediler şimdi bu insanlar heralde insanı yüz yapısına göre değerlendiriyor yani diyorlarki bu insan kavga felan yapmaz diye düşünüyorlar yüzlerine bakarak ama 3 kişiyi birden yere serince bide darbe alınca bu insanlar akıllanıyormudur sizce ama öyle bir vurdumki 2 parmağımda şişmişdi yani o yüze geldiyse o oğlanın yüzü çok kötü olmuştur siz siz olun insanların dış görünümüne göre yapmayın yoksa dayağı yersiniz benim gibilerden şimdi acıdım bu tür insanlara. ha sonrada gururlandım 3 kişiyi birden dövdüğüm için bana 5 kişiye kadar yolu var.
3 Tane Erkeği Dövdüm Ne Yapmalıyım?