+1 yılToplum baskısı mı? Ne saçmalıyorsunuz ya, ağda yapıyorsun diye toplumdan mı dışlanacaksın? Bende alıyorum, kimse ne dışlıyor ne de ay uy diyor. Erkeklik konusunda abuk subuk konuşan absürd insanların söylediklerini hiç kulak asma. Kerameti kılda aramasın hiçkimse. Tüy dökücü sprey kullanabilirsin, soğuk ağda bantlarını tercih edebilirsin ama bunları sürekli ve düzenli olarak yapman gerekiyor dostum.
09 Yorumla- +1 yıl
Düzenli olarak yaparsan tüylerde azalmaya rastlarsın.
- +1 yıl
Aynen öyle, sıcak çok fazla can yakar. Tüylerini kısalt, daha sonra bantları kullan. Tüylerin uzunken alırsan, kan yumağına dönersin.
- +1 yıl
Makineyle kısalt. Sonra bantla çekersin.
- +1 yıl
Çim biçme makinesi al sen, anca tırpanlarsın kendini. La olm traş makinesi olur, çamaşır makinesiyle kıllarını kısaltacak halin yok heralde amg.
En İyi Cevaplar
Gay değilsin, biseksüel değilsin ama iyi istek var bu konuda :) Bende istekliyim ancak ağda ile acı çekemem... Uygun bir yer bulursam bu kış lazer epilasyonla tüm kıllardan kurtulmayı düşünüyorum... Umarım hayalini kurduğun görüntüye çok uğraşmadan ve acı çekmeden ulaşırsın :)
07 Yorumla
tüy köklerin şu an hiç ağda vurmadığın için ağda yaparsan cok acıyacak. ilkinde bilen bir kız arkadasına yaptır gögsünü mesela. o nasıl yapıyor ızle ve kendın yap. korkma kızlar yadırgamaz bu durumu yakın bı arkadasından ıste. ağdaya gelince azalsın ıstersen sir ağda kullan. hem az acıtır hemde bez derdi yok
03 Yorumla
Makine falan tavsiye etmem ki acısı farklı :D bazıları çoğaltır diyordu ama bende azalma oldu makinede genede sen bilirsin. soğuk ağda bantlarından alabilirsin ama en rahatı bir kuaför yardımı olur
126 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde erkek arkadaşıma yaptık. sen bile rahatsız oluyorsan baya bir çoktur :D
şimdi biz şöyle yaptık:
kartuş ve kartuş ısıtıcısı var bende. en az ağrılı olanı o. çam sakızını ya da makineyi deneme. neyse işte aldıktan sonra bioder tüy azaltıcı krem alıyorsun vücut iiçin hergün sürüyorsun. inanılmaz güzel bir şey hem azaltıyor hem geciktiiyor ben de alacam kendime o kadar beğendim07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılağdayı yaptıktan sonra hemen yıkıyorsun sonra sürüyorsun düzenli olarak hergün
Cevap sahibi+1 yıl:D kuaförler de onukullanıyor. sen onu tek başına yapamazsın ama bir kuaföre git aldır. gitmeden önce tüylerini kısalt ama çok değil. ağrı eşiğin düşükse de gitmeden önce kuaföre 2 tane ağrı kesici iç
Cevap sahibi+1 yılo zaman anneciğnden yaradım iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kardeşim ben 4-5 yıldır koltuk altıma sir yaptırıyorum.
Peder bayan kuaförü.
Bir ara yanımızda çalışan hatun yapalım rahat edersin dedi.
Yaptırdım.
2-3 ay tüy çıkmıyor.
Hali ile rahat ettim.
Ve sürekli yaptırıyorum.
Toplum baskısı ne?
Ağda, sir yaptıran karı mı oluyor?
Bildiğin yoldan git.012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMakina ile al.
Sporcular öyle alıyor.
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal ağdadan daha kısa sürer.
Ağda kökleri ile birlikte alıyor.
Makina üstünden alıyor.
Jiletle de alabilirsin.
Kuru kuru ıslatmadan.
Çıktıkça jiletlersin.
Cevap sahibi+1 yılAğda ya da sir yaptır o zaman gürleşmesini istemiyorsan.
Sevgilin varsa o yapsın.
Cevap sahibi+1 yılSöyle sporcuyum de.
Hoşuma gitmiyor de.
Vücut çalışcam de.
Yine kendin bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılRica
+1 yılgerçekten önemli yerlere bende yapmayı düşünüyorum ama toplum baskısı çok kötü oluyor gerçekten sanki ne alakaysa her erkek 1 cm kalınlığında 6 cm uzunluğunda kıllarını göstermek zorunda mı?
13 Yorumla- +1 yıl
yok birader tüysüz de demeyelim şimdi benim kast ettiğim yerler bacak macak değil neyse ben bu konudan kacıyorum hadi kg ben korkmaya basladm
+1 yılAğda cildi mahvedecek, kızaracak tahriş olacak. Kılların çıktığı yerler sivlcemsi olacak. Para varsa lazer ve iğneli epilasyon, yoksa merhemle filan o zararı en aza indirmek lazım.
01 YorumlaBak istiyorsan ağda yaptırabilirsin ama fazla acı çekmek istemiyorsan ve vücudun hassas değilse tüy dökücü krem alabilrisin ama vücudun hassassa tavsiye etmem
09 Yorumlabende erkeğim ve birağdacı bayana yaptırdım ayda bir yapıyordu tüğdökücü kullandım fakat hepden coğaltı sakına deneme derim. en güzeli sır ağda hem inceltiyor hemde azaltıyor bilgin olsun..
04 Yorumla
+1 yılvalla dostum bende bacaklarımı tüy dökücüyle aldım almaz olaydım 2 kutu ve 3 saat boyunca zar zor aldım her neyse :D sonra bir göxenekten 3 er 5 er tane kıl çıkmaya başladı :D şu an eskisinden daha çok var :D
020 Yorumla- +1 yıl
valla şu an ne dersem yalan olur markasına hatırlamıyorum 2 3 seneen fazla olmuştur alalı.. benimde takıntım vardı sonra kurtuldum o takıntımdan... gerçi yine kıllarımı alıyorum ama eskisi kadar bacaklarımı felan değil :D ama lazer hariç azaltan bişey varsa banada söyle dostum bende alıp kurtulmak istiyorum :D
- +1 yıl
öyle bir yöntem yok ki :D öyle olsa kızlar kullanırdı kızlarda çıkmazdı :D bazı kızların bizden çok kılı var haha :)
- +1 yıl
valla öyleyse onu kullanalım.. ama bir erkeğin ne kadar azalailr ki :D
- +1 yıl
ee yani orası öyllee :) çook ugraştırıyo yaa :D valla sana şimdiden kolay gelsin ne diyim :D
- +1 yıl
neyse bende allahtan öyle şeylere zaafım yok haha :D
- +1 yıl
içindeki bütün pisliği sal dostum rahatlarsın haha :D üni adamı özgürleştiriyo işte naparsın :D
- +1 yıl
valla bilemiyom dostum.. :D çelik don giy :D seni o paklar haha :D
- +1 yıl
anlıyom dostum.. yapcak bişey yok.. hayat işte :D
- +1 yıl
haha :D
- +1 yıl
:D eyvallah :D
Ne var ki ya çok normal değil mi? Bence baya normal, yapan arkadaşım da var. Hazır ağda bantları var onlar belki işine yarar
07 Yorumla
+1 yılMakineyle al ya onlarla ugrasma surekli cek cikart canin acisin falan ama makinenn suyla calisanin al
07 Yorumla- +1 yıl
Once kendine tuy dokturucu krem al sonra onlar yavas yavas qzalacak sonrada makineyle alirsin daha kolay
- +1 yıl
Rowenta var ama once tuy dokturucu krem falan kullan zamanla tuylerin azalir daha kolay olur senin icin.. o yapiyagore degisiyo hemen cikarmi diye
- +1 yıl
Hem acitmiyo hemde daha kullanisli iyi aliyo
+1 yılKanka güzellik salonlarında hallederler kendin yapmaya çalışırsan yarıda bırakırsın. Utanıyorsan basketçiyim, yüzücüyüm de geçiştir yalanda kimse ölmemiş.
09 Yorumla- +1 yıl
Sert bir şekilde tereddütsüz çekmen lazım o an can havliyle belli bir yerden sonra s****im yapacağınız ağda bandını diyip güzel çekememeye başlıyacaksın , güzel çekemeyince bidaha bidaha uğraşıcaksın falan filan gidiyorsun adamlar 10-15 dakikada cart curt indiriyorlar.
- +1 yıl
Kanka millet neler yapıyor utanmıyor la
- +1 yıl
Sürekli kullanmayacaksan bulaşma yarıda bırakırsan jilet vurnuş gibi çıkıyor. Bazı tüy dökücülerdw kökü kurutup kökten çözüm imkanı sağlıyor diyorlar ama bir bilgim yok.
- +1 yıl
İşi bilene yaptıracan kanki.
+1 yılşu sir ağda bantları var deneyebilirsin veetin falan var satılıyordu bimde denedim ben biraz daha seyrek çıktı ama bacak çok büyük bir bölge yani çok uğraştırır ve çok acıtır
09 Yorumla- +1 yıl
2 3 ayda eski uzunluğuna dönüyor ama daha yumuşak çıkıyor kıllar daha güçsüz gibi sanki pürüzsüz olarak ise en fazla 2 hafta kalır ilk yapışında sonra uzayabilir süre , ama bacak en son ağda yapılması gereke yer bence çok aşırı değilse
- +1 yıl
sen bir yapta o acı sonrası ben kıllarımla mutluyum diyeceksin :D
- +1 yıl
bacak kılını bayanlar falan çekici bulur ya göğsünü falan al alıyorsan :)
- +1 yıl
oha lan ne külotlu çorabı kaçırmışım orayı :D
Moruk ağda yapma bak dinle beni yapma zaten bir denersin iki yapamazsın :D ölüyorsun acıdan yapan birinden tavsiye bu :D
05 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılAğdayı surat haricinde kullanmadım ama acısız istiyorsan soğuk ağda soğuk epilasyon dene
01 Yorumla Sporcuysan yap kardeşim.. Değilsen de yap. Kimse sana karışacak değil. Seni sen olduğun için sevenler her zaman yanında olurlar zaten.
05 Yorumla- +1 yıl
Her insanın kendi düşüncesi ve tercihidir. Kimse sana karışamaz. Her insanın merakları olabilir. Olacaktır da. İnsan oğlu merak etmeden hiç bir şey elde edemez. Hiç bir zaman utanma. Sıkılma bu durumdan. Senin yerinde belkide bir çok kişi var. Ama yapamıyor. Toplum baskısı yüzünden. Kime ne bu durumdan? Sen kendinden sorumlusun ve kendi hayatını yönetiyorsun. Hiç bir zaman da çekinme, sıkılma, üzülme. Dediğim gibi. Seni sevenler her zaman her şekilde yanında olacaktır zaten.. :)
gizli üye yapmadığına sevindim. ağda sonuçta bu ters bişey değil.
ılık ağda kullanman kazım marka ağdalar kızlar için. bizim tüyler daha kalın olduğundan sesu ılık ağda iş görür01 YorumlaTüy dökücü krem niye kullanmıyorsun arkadaşım çok temiz ağdaya göre acısız ve hijyenik =)
01 Yorumla
+1 yılAğda en iyisi lazer dışında diyorsan. Çam ağdasını ya da sesu nun ağdasını tercih edebilirsin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim arkadaş göğsüne yapıştır çek ağdalar var ondan aldı yapmaya kalktı çekerken yarıda kaldı. dikkat et canın çok yanar :)
01 Yorumlalazerden başka azaltmaz, ağda da uzun yıllar sonra azaltıyor ama lazer kadar değil...
01 YorumlaSpor icabı Clemy 3 Dakikada Etkili Tüy Dökücü Sprey kullanmıştım yararlı ama çok kıllı isten 1 tane yetmez :)
017 YorumlaVeet ağda bandı hem azaltıyor hem pratik hemende çıkartmıyor
015 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüy dökücü krem ya da sprey olabilir makine ve veet ağda bantları tabii makine ve ağdanın acısı bir farklı tüy dökücü kulanman gerek 1 kutu da yetmez :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla ben ağda ve makine kullanıyorum gayette memnunum
Cevap sahibi+1 yılBen makine kullanıyorum, ağdanın alamadığını da alıyor
Tüğ dökücü kullan lazer yaptırırsan kılların azalır iöyle bir şey istemiyorsan lazer tavsiye etmem
03 Yorumla
+1 yılEpilatör çok uğraştırıyor. Birde çok can yakıyor en iyisi ağda kardeş :D topluca çek al oh mis.
041 Yorumla- +1 yıl
Var cok aci :S
- +1 yıl
Agda al bak daha rahat edersin :D epilatöre bulaşmaa birde ilkse çok pis olacak :D terleyeceksin
- +1 yıl
Futbol oynarken alıyodum :D mecbur bir kere epilatörle almak zorunda kaldıydım ondan biliyom :D şimdi uzadı benim ayaklar almaya üşeniyom :D futboluda bıraktım
- +1 yıl
İşte sorunlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım bu arada epilatörde kararlı mısın? :D
- +1 yıl
Bak ağda yap bişey diyemem :D maymun gibi gezmektense daha çekici durur :D sorunlar işte boşver orasını :D
- +1 yıl
Ayaklarımı alırdım zaten gögsümde yok :D karnımda seyrek kollara hiç dokunmadım kol kılları çok seksi duruyor :D
- +1 yıl
Ahahha :D kapri giydiğinde altta kıl yok üstte var :SAddwq ne tuhaf durur :D kırmızı olsun çorap daha sekssi :D
- +1 yıl
Yani kolunda varsa kolda var ayakta yok çok tuhaf durur :D haa çorap giyersen bişey olmaz :D arkana takılır bir sokakta grup yaparlar a. sdSA:Ds
- +1 yıl
Bu arada üniversitede hangi bölüm okuyacan ve hangi şehirde? :D
- +1 yıl
İşletme sıradan bölüm :D çaresiz kalanların gidebileceği bölüm olarak görüyorum :D
- +1 yıl
Eee mezun olduktan sonra napcan :D ailende tanıdığının yanına falan mı geçecen :D
- +1 yıl
İyi hayırlısı :D aldıktan sonra yazarsın sonucu ASD:Asfwq
- +1 yıl
Ayaklarım çok uzadıydı aldım epilatörle yine çok acıdı lan :D evlat acısı gibi koydu marketten ağda almaya üşendim :D
- +1 yıl
Sakın kullanma tüy dökücü la jiletten farkı yok çok sık çıkıyor ve ağda yaparken çok acır :D kalınlaşır birde.
- +1 yıl
Çok uzadıydı bir ayağı almam 1,5 saat sürdü mk :D bidaha asla uzatmam :D
- +1 yıl
Oha o kadarda değil :D havuza gidecem diye aldım 15 gün sonra gidcem o zaman kadar uzar birazda sexi durur :D ciddi misin mk sen tayt gitmekte :D
- +1 yıl
Sen rotayı aşmışın aga :D kolay gelsin ne diyeyim asD:SAd
- +1 yıl
figo ne lan :D
- +1 yıl
Normal bacak işte mk. :D neyin atayım foto :D
- +1 yıl
Acısız istersen tüy dökücü krem kullan haftada 1 alırsın pürüssüz olur :D
Veet in soğuk ağda bezleri var hemen şipşak işi hallediyo onları kullanderim
05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim olsaydın, ben sana yapmak isterdim canım. Bacaklarına ve kalçalarına mı yapacaksın sadece?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmem.. kalçalarının üstünde ya da arasında kıl varsa falan diye dedim hayatım.
Hmm... pürüzsüz bacaklar... neyse heyecanlanmıyım şimdi :))
Erkeğin çok şanslı olacak :( kıskandım :(
Cevap sahibi+1 yılYapılır tatlım tabi ki. Yapmalısın. Erkeğine daha iyi kadınlık yapmak ve mutlu etmek istiyorsan, yapmalısın birtanem.
Özelden sana mesaj atacam şimdi. Ordan konuşalım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılülen arkadaş senide ailen üniversiteye yolluyor dimi oğlumuz okusunda kendine faydalı bir insan olsun diye
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhani fikirlerine ve hislerine karışacak değilim ama nereye eğildiğine bir bak iyi düşün derim
Cevap sahibi+1 yılbunlar kademe kademe gelişir bişi yok diyosunda
Cevap sahibi+1 yılbugün ağda yaparsın yarın bayan iççamaşırı giyersin öbür gün makyaj yaparsın sonra sesini kırmaya başlarsın vs vs
Cevap sahibi+1 yılohooo sen aşmışsın bence
Cevap sahibi+1 yılneyse kardeşim daha gençsin yolun başındasın çıktığın bu yol seni pek mutlu etmeyecek
neden diyeceksin yaşadığımız zaman çok acımasız ve çok anlamsız
Cevap sahibi+1 yılsen şimdi ağda yapıcan tayt giyip dışarı çıkıcan dimi ondan sonra ne olacak peki
Cevap sahibi+1 yılseningibi düşünenlere hasta olan ne kadar insan var bu zamanda biliyomusn
Cevap sahibi+1 yılya güzel insan sen kutunu açtırmak istiyormusun
Cevap sahibi+1 yılhee anladım tamam ozaman yolun ve bahtın açık olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana göre kılsız erkek olmamalı. fakat saygı duymak lazım.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayallerini gerçeklestir tabi ayrıca üniversite hayatında da basarılar. bir de makine deneme derim
Cevap sahibi+1 yılbir sey diyemeyecegım. internete sormalısın
Cevap sahibi+1 yıl:))))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bacaklarıma yaparım hiç azaltmaz aynı şekilde çıkar
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaslında ağda yapmıyorum elimle yoluyorum stresli veya sinirli olduğuım anlarda canım yanmaz benim o arada o sinirle kopartıyorum :D aynı şekilde çıkıyor hiç fark yok prüzsüzlük gidermiyor aynı şekilde kalıyor ama tüyler çıkarken batık gibi olabilir
Cevap sahibi+1 yılkızmısın oğlum :D erkek dediğin biraz kıllı olacak ben az bırakıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılkarşı cinsin hoşuna gitmiyor söyliyeyim
Cevap sahibi+1 yılkızlar öyle sevmiyor prüzsüz bacakları hafif tüy olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılknk cilala parlat mantığı :D sür çek :D
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkardeşim football maçlarında bacağımdaki kılları yok etmem gerekti bende tüy dökücü almıştım :)
Cevap sahibi+1 yılevet döküyor :D
Cevap sahibi+1 yılbenden normalde de tüy az çıkıyor 2 ay çıkmamıştı
Cevap sahibi+1 yıldene bence kardeşim :) jiletle alsan en fazla 10-11 gün :) ben jileti denemedim ama tahminim o kadar. D
Cevap sahibi+1 yılkardeşim hatırlamıyorum ki ya :( 6-7 ay oldu
Cevap sahibi+1 yıltabi kardeşim haber veririm
Cevap sahibi+1 yılsağol :) yardımcı olaybildiysem ne mutlu
Cevap sahibi+1 yılsaol :) kardeşim
Yılda bir makineyle al bence
05 YorumlaSen bence yolcusun 😀😀😀
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkılsız erkek mi olur ya iğrençsin
042 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmakinayla sakın alma 1 haftaya cıkarıyo :d makinayla o uzun kıllar zaten alınmaz makina almaz yani ilk tüy dökücü kullan 2 güne cıkartır ondan sonra ağda vur acısını daha az hissedersin 1 ay a anca cıkar tavsıye :)
Cevap sahibi+1 yıldüşünüyoz burada :D
Cevap sahibi+1 yılbenim ağda setim var karttuşlu sir ağdalar filan cok acıtıyo ondan aldım :)
Cevap sahibi+1 yılnete kartuşlu ağda yaz. aletin içine renkli kartuşlar var onlardan takıyosun sonra ısınması için prizde 15-20 dk bekletiyosun özel bantlarıda var alet 20 dk bekledikten sonra bacağına sür bantı alıp bacağına yapıştır iyice ov ondan sonra çek :D orjinalleri tüy azaltıyomuş 2 sene sonra 0 tüy diyolar :) benim tüyler baya bir azaldı 6 ay içinde benimki orjinal 400 tl sahteleri 15 tl ede bulursun ama azaltmaz
Cevap sahibi+1 yılyok ya satmıyorum :D bende taksitle aldım zaten para basmıyoz burada öğrenciyiz :D
Cevap sahibi+1 yılben daha lise sonum :D İstanbul ama :D
Cevap sahibi+1 yıltek cocuk olmanın faydaları :D Allah yardımcın olsun.. ama be kıllara takıntın olduğunu düşünüyorum bir kaç sene sonra neden almışım kim uğraşıcak bile dersin
Cevap sahibi+1 yılsadece 4 sene mi alacaksın? o kıllar 4 sene sonra almazsan nolur biliyomusun :D tabiri caizse ormana dönüşür :D şimdi alırsan ömür boyu almak zorunda kalırsın :D
Cevap sahibi+1 yılbir kılı dahi alsan bile acayip sert ve siyah cıkıyor o yuzden
Cevap sahibi+1 yılhiç biri yumuşatmaz sadece %1 %10 azaltır
Cevap sahibi+1 yılaynen kanks :D
- +1 yıl
İğrenç olan ne ki :D mesela galeri2.uludagsozluk.com/.../...z-erkek_410382.jpg böyle mi erkek istersin yoksa böyle mi? :D galeri8.uludagsozluk.com/.../...i-erkek_582704.jpg
Cevap sahibi+1 yılnereyi ne kadar alıyosan işte. 2. tercihimdir herzaman :)
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=5nJqmMsuW7E alın izleyin :D
Cevap sahibi+1 yılkılda keramet olsa ayı manken olur demiş ahahaSD:DS:DS
- +1 yıl
Doğru işte :D tüylü tüylü oh mis :D
Cevap sahibi+1 yılvedusa markası
Cevap sahibi+1 yılya ben kartuş fazla almıştım hemde baya ondan 400. bence sen 150-200 e bile bulursun o kadar bir anda yüklenmene gerek yok :D benim ikizim var ondan fazla almıştım baya
Cevap sahibi+1 yılset halinde satılıyo zaten kartuşlu ağda seti dersen verirler :D
Cevap sahibi+1 yıloda doğru :D kolay gelsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhlgi bir sir ağda alabilirsin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet tabi.. Soğuk ağda bandida alabilirsin ama sicak olan daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılnereye gidiyosun üniye hangi şehre
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbizim buraya geliyomuşun yaa :D
Cevap sahibi+1 yılbornova
Cevap sahibi+1 yılağda konusunda mı
Cevap sahibi+1 yılepilasyon makinesiyle al bence
Cevap sahibi+1 yılo da olur ilk önce onla al sonra bida seni rahatsız edecek şekilde çıkarsa makineyle alabilirsin
Cevap sahibi+1 yılanlamadm nasıl yani
Cevap sahibi+1 yıl:DD sen alabilrsn canım nolcak bidaha grck misin markettekileri ayrıca ben kardeşime bile aldırıyorm
Cevap sahibi+1 yılnormal alşveriş yap annene ya da kardeşine alıymş gibi
Cevap sahibi+1 yılnormal alışverişini yap arada kaynar ağda da
Cevap sahibi+1 yıltabi yeter
Cevap sahibi+1 yılarkasında yazıyo zaten veetin sitesinde videosu da vardır
Cevap sahibi+1 yılsen hangi üniye hangi bölüme glysun
Cevap sahibi+1 yılege
Cevap sahibi+1 yılişletme snnki ne
Cevap sahibi+1 yılözel yani daha önce hiç gittin mi orya
Yapma :)
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!