sevgiliniz ya da eşinizin namaz kılmasını istermiydiniz?
(kahrolsun israil)
(kahrolsun israil)
İstemez miydim... Tabii ki isterim. Sabah namazına beraber kalkmak en çok isteklerimin arasındadır.
Yüce Allah inşaallah nasip eder. Şunu da unutmamak gerekir ki, en önemlisi namazı dosdoğru kılanlardan olmamızdır. İnşaallah namazı dosdoğru kılanlardan oluruz.
Tutucu olmak var dini önemseyen namaz kılan var yani kuran okuyup açık gezen var merhamete bağlı yüreğinin güzelliğine bağlı namaz iyi şey ya kılsın tabii Allahtan korkan insan iyi insandır
Namaz kılıp kılmaması onun sorunu ama namaz kılmasını isterim ki manevi lezzet aldığım bir görev karşılıklı hissetmek, aynı frekans da olmak maddi, manevi her yönümüze yansırdı.
Hali ile karşılıklı, huzur, muhabbet, mutluluk daha da fazla olurdu.
namaz kılıp da her haltı yiyecekse kılmasın ama gerçek anlamda namaz kılıp ahlaklı davranacaksa o zaman evet derim.
Cevap
16Cevap
Tabi ki isterdim onu kılarken gördüğümde çok da mutlu olurdum, Allah dünya ve ahiretimize yardımcı hayırlı bir eş nasip etsin
Onun dini onadır benim dinim banadır onun namaz kılıp kılmaması bir şey değiştirmez
tabiki :) inşallah o imam olur önde ben ve çocuklarımızda cemaat :)
Elbette isterim. Hatta ben kılmazsam beni de teşvik etmeli. Çocuğumuzu da alıştırmalı...
taniki isterdim ama sirf namaz kilmasi yetmiyor Allah herkese icinde Allah korkusu tasiyan bir es nasip etsin
tabiki olcakti
sadece istemekle yetinmiyorum bunun için çaba sarfediyorum çevremde sevdiklerime sürekli namazı hatırlatıp kısa konuşmalar yapıyorum her sohbetimizde tekrar tekrar
kılsın tabi ya namaz kılması kadar güzel birşey olabilirmi? sonuçta herşeyin temelimde namaz yatıyor...
İsterdim tabi ki. Ben 5 vakit kılmam o ayrı. Herkesin ibadeti kendine sonuçta.
kesinlikle evet, evde beraber kılmak isterim ilerde
İsterim kılsın tabi sevinirim
Kılmıyorsa eşim olamaz zaten. 1. Sart o.
başkalarının inançları beni ilgilendirmez ama söz konusu sevgilim ya da eşimse kesinlikle inançlı didar filan olmayacak. olmamalı.
suç olup olmamsı önemli degl. ben kendi kafamda birini isterim.
bana göre de asıl kafası olmayan sizlersiniz ama beni ilgilendirmez demeyi de bilirm.
küfür ve ya hakaret eden olacaktı o cümle
Müslüman değilim ne yaparsa yapsın karışmam ben kılmam
İsterdim tabiki neden istemeyim...
kılsın isterim, kılmasa da farketmez
bana fark etmiyor
38 kayserinin 38i mi? :D
Hemşeri çıktık ya o zaman :D bende kayserideyim :))
Karışmazdım ne biliyorsa onu yapsin.
Benim istemem degil onun istemesi önemli. Ve bu durum da karışmak olmaz.
İsterim tabiki kılsın
Evvet kesinlikle isterdim
Kendi bileceği iş ama dindar biriyle olamazdım.
Hangi müslüman istemezki...
isterim ne güzel
yani benim en etkilendiğim şeyidr karşı cinsimde ALLAH korkusu falan
aynen öyle :)
Beni ilgilendirmez..
İsterdim.
evet isterim
Evet.
Evet
sevgilm kılıyor
Kılıyor cok sükür
Çok isterdim.