Yardım edin lutfen ciddi cevaplar istiyorum?
Annem ve ablam surekli karsimda kavga ediyorlar. Psikolojim bozuldu ne yapmaliyim?
Annem ve ablam surekli karsimda kavga ediyorlar. Psikolojim bozuldu ne yapmaliyim?
Benim adım Yusuf şimdi direk konuya geçmek istiyorum. mesela yaz tatili boyunca ablam haziranda falan ablamla kavga etti yani fiziksel olarak değil sözlü ondan sonra Temmuz ayında benim kuran kursu bitmeye yakın annem ablamla kuran kursu yüzünden kavga etti sonra bugün 22 ekim gene kavga ettiler ama bu sefer benim derslerim yüzünden yakın bir zamanda okulistik vardı ben matematikte 0 sıfır çekmiştim falan bende matematiğe ağırlık verdim normal olarak sonra bugün annem ablam gene kavga ediceklerdi ben zor ayırdım sonra en sonda annem dedi sana fiziksel şiddet uygularım dedi şu an annemin yanına yaklaşmaya korkuyorum ablama annemin bana söylediğini söylersem olay çıkar aslında ablam zaten duymuştu ablam derslerimde özellikle matematikte çok yardım ediyordu kavgadan sonra bana ve anneme dedi artık ben olaydan elimi kolumu çektim siz halledin dedi şöyle annem ve ablam benim hayatta en çok sevdiğim iki kişiydi yani kavga ettikleri zaman 1-2 gün vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden kavga ettiler diye yani dün dedim hayat ne güzel ev huzurlu diye nazar değdi sonra yani anemin sana fiziksel şiddet uygularım diyişinden korktum çünkü annem 1 dediğini 2 ettirmezdi yani ipi koparır sana fiziksel şiddet uygularım dediğini birine söyleyim mi babama falan rehber öğretmenine okulda çünkü dediğim gibi annem 1 dediğini 2 ettirmez. lütfen bir öneri istiyorum acilllll
Bende aynısını yaklaşık 30 dakika önce yaşadım ablamla annem kavga ederken onları ayırmaya çalıştım annem o anda bana tokat attı sinirden ablam anneme bağırdı o sırada kardeşime ne yapıyorsun falan diye daha kötüye gitti sonra annem evden çıktı oturduk öyle ablam beni teselli etmeye çalıştı sadece 20 dakika boyunca hiçbişey diyemedim lütfen ayırmaya çalışmayın siz ne olursa olsun
Kardeşim bende 19 yaşıma gelinceye kadar aynı sıkıntıları çektim her gün ama o güne kadar. O günkü olaydan sonra her şey değişti annem babamın hayatı değişti huzura kavuştuk birazda olsa. Sabret, dua et bakalım geçer elbet.
benimde annemle kardesim durmadan tartısırlar hatta saatlerce zaman zaman dısarı çıkarım arkadasların yanına zaman zaman kapımı kapatır müzik dinlerim konussunlar bosver
Ya bu normal bir kavga degil ki ablam diyo evlennce gelmeyin evime. Sevgilimmi sebden daha cok seviyorm olunce mezarna ugranicam torunlarni hostermicem. Hangi cock annesiyle boyle konusur ki annem aglayinca ben de olaya giriyorum cok kotu oluyo
ya benimkilerde birbirlerine çok kötü şeyler söylüyorlar emin ol ama her insan her insanla anlasamaz takma kafana ablan evlensin bir gitsin koca evine ozaman bir daha söylesin söyliyceklerini elinden bir şey gelmeyecek şeyler için üzülme annenle baska konulardan konus ablanla konusmayın bile ozaman
Cok sagol gercekten
rica ederim
Ya benimde öyle oluyo bizdede normal kavgalar olmuyo ya gün geçtikçe bir gün daha yaklaşıyosun sabratmeye çalış ben alıştım artık bu kavgalar hatta kavgalarda ağladığım bile oluyo ama elden çare gelmiyo sabret
Cevap
15Cevap
neden dolayı kavga ediyorlar bir düşüncen var mı
Ablam annemle saygisiz bir sekilde konusuyor annem iyi bir sekilde yaklastkca ablam bagriyo kav ga ediyolr
Ablamla aram iyi ama karssindaki annesi boyle yapnca bna geliuorlar bnim annem e kmse bagramz
Zoruma giden zaten annemin goz yaslari ablam ne yapiyosa yapsin. Ablam aksi konusurken el kol yaparak konusur. Millet babasinin annesinin yannda ayak ayak ustune atmaz biz de yok bu cok dengesiz bir hayat yasiyorum
Onlari korkutmalisin ! Senin ikisinin birnirine hediyeso oldgunu, kendinin gorebilecgi zarardan ikisinin ortak fokor uretmesini saglamalisn
Mesela?
Anladm tesekkurler
ablana diyeceksin kendine çeki düzen verecek yoksa tekmeyi basın
Aynn :)
bnmde annemle babam hep kavga ederdi en sonnda annemizi ikna ettik boşlandı babamdan simdi daha güzel günlerimiz var çok şükür
Resmini görünce benimde psikolojim bozuldu hayattan soğudum bana kim yardım edecek.
Ne konuda
Genel olarak.
Mesela?
Senin psikolojin bozulmuş sürekli soruyorsun.
Bence takılma anne kız onlar , kavgada eder barışırda.
karısma ayrı yayıl derı yoksa arada sen gıdersın haberın olsun :D
5. boyut dan salihin el atması lazım bu işe :D :D
Evet lazm
kulaklık tak müzik dinle
Dışarı çık kavga ettiklerinde.
çek kenara : gençler sizin probleminiz nedir? de ama aynen böyle söyle şaşırsınlar bir önce
İsyan bayrağımı sana gönreyım :d:d
Ablana bir kismet bulun belki tavirlari degisir.
evi terket bana kaç. kafan kulağın rahat olur :)
Bende abimle kavga ediyorum bisey olmaz takma :D
Konusmayi dene onlarla
Benimde aynen öyle oluyo takmamaya çalış sabret
Bndede aynısı var kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?