Çok büyük bir sorunum var yardım edin?

Hesaba bakmayın ben bir erkeğim. Sorunum kız kıyafetleri giymekten hoşlanıyorum. Bu durumdan kurtulmak istiyorum çünkü çok günah bir iş yapıyorum. Peygamberimiz (s. a. v) kadın giysisi giyen erkeğe lanet ediyor. Ama ben bundan kurtulamıyorum. Normalde dışarıda tamamen erkek gibi erkeğim. Hiçbir kadınsı davranışım yok. Sorun evde yalnız kaldığım zaman başlıyor. O zaman kendime hakim olamıyorum ve külotlu çorap, etek, bluz veya elbise giyiyorum. Özellikle uzun maksi eteklere bayılıyorum. Giyindiğim zaman çok mutlu oluyorum. Keşke hep böyle kız olsam diyorum. Bir kaç saat sonra kendime geliyorum. Pişman oluyorum kendime kızıyorum. Bir daha yapmamak için dua ediyorum ama nafile... Bu günahtan kurtulamiyorum. Hemen yeni etek modellerine elbiselere, hatta gelinliklere bakıyorum. Keşke giyebilsem hepsini diye hayal kuruyorum. Ama hadis aklıma geldiği zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Utanıyorum. Allah rızası için yardım edin. Bu günahtan kurtulayım. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bırakmak konusunda yardım edemiyorsanız, kızlar bana ne tür kıyafetler yakışır?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık iki aydır hiç kadın kıyafeti giymedim ama artık dayanamıyorum... Deli oluyorum... Bu gidişle yine giyeceğim :( Külotlu Çoraplar, etekler, elbiseler, bluzler gözümün önünden gitmiyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Olmadı yine başaramadım... Az önce gittim ve altıma uzun bir etek giydim :(
Çok büyük bir sorunum var yardım edin?