+1 yılbak kardeş bu hadis muhabbetini bırak şimdi kenara bu senin genlerin ve hormonlarınla alakalı içindeki kadın hormonların psikolojik olarak yalnız kaldığında (toplum korkusu nedeniyle) ortaya çıkıyor. aslında bununla ilgili yapabileceğin hiç birşey yok çünkü bu sensin kendinsin yani hayatın boyunca oyun oynayamassın bu sana büyük zararlar verir. sana diyeceğim şu kendinle yüzleş hangi şekilde mutlusun bunun net kararını ver ve hayatına yeni bir yön çiz gerekirse hayatındaki herkesi herşeyi değiştir.. bu bir suç değildir bu senin yaradılışın. bu birinci seçenek---yada küçüklüğünde başına seni sarsan cinsel taciz ya da tecavüz gibi can sıkıcı birşey geçirdiysen (herkesin başına gelebilir çocukluk) bunun acil şekilde uzman doktorlardan yardımını alman gerekebilir.! geçmişini bilemediğim için yorumlarım bu kadar olabilir..
31 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklukta öyle bir olay gecirmedim. Ama kendimi bildim bileli, 5-6 yaşından beri gizli gizli annemin kıyafetlerini giydim. Nasıl başladı bu iş, ilk deda neden giydim bilmiyorum
En İyi Cevaplar
kardeşim kafanı bu tarz şeylrer tkmamaya çalş eğer takrsn dahada kötü olblr ben bir erkek olark anlyışlı bakabilirm bu duruma ama bizim türk insanmz henüz bu modernliğe algıya gelmdi bir an önce kurtlmya allh korsn dahda kötü olblr. s
05 Yorumla
Soran+1 yılTakmamaya çalışıyorum ama yapamıyorum. . Sabah uyandığım zaman mesela eteğimi bluzumu giyeyim öyle okula filan gideyim istiyorum. Her an aklıma geliyor.
Soran+1 yılHiç gidebilecegimi, birine soyleyebilecegimi zannetmiyorum. Söylersem büyük ihtimal çok daha kötü olurum
Soran+1 yılEvet :(
Bak abi.
İlk önce kadın elbisesi Gibi dar kot pantalon tişört almayı dene yalnız bunlar sadece benzeme amaçlı. Sadece evde giyebilirsin dışarı çıktığın zaman aldığın benzer kiyafetleri giy. Evde bunu sürdür. Bunda kurtulus yok senin hormonların bozuk. Valla bunun gidişi kötü travesti olmandan korkuyorum. Boy kaç?
bir doktora jeneloka başvur.06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de dışarı cikamam ki :(
Soran+1 yılDoktora da gidemem ki nasıl gideyim :(
Soran+1 yılEvde bunu sürdürürsem acaba belli bir zaman sonra bıkıp bırakabilir miyim?
Soran+1 yılO zaman nasıl kıyafetler güzel olur sence bana :)
+1 yılKendini dinimize İSLAMA ada sadece çünkü tek kurtuluş İSLAMDIR. namaz kıl kuran oku dua et şeytan bunları yapmaman için senle uğraşacaktır onlar uğraşmayıp bu kıyafetleri giyinmen için.. camiye git imamla konuş ALLAH Yardımcın olsun Nihat Hatipoğlu'na ulaşmaya çalış.. e-posta..
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de zaten çok günah olduğu için yapmak istemiyorum ama karşı koyamıyorum nefsime.. :(
- +1 yıl
boş olduğun için ypıyosun tövbe et hiç yalnız klma dediğim gibi kuran oku namz kıl dini kitaplar oku Nİhat Hatipoğlu na muhakkk ulaş yardım iste..
- +1 yıl
devam etme günah yapma kardeşim düzeleceksin inş... bol bol dua et...
Soran+1 yılEdiyorum zaten cok dua, zaten yalnız Allah'a sıginiyorum.. bes vakit kildigim zamanlar da var kuran da okuyorum insallah bitiririm bunu... inan cok zor bir şey... gece rüyamda etek giydigimi görüyorum hep.. yolda bir kız görsem kıyafetleri keşke benim olsa diye düşünüyorum istemeden... dayanamiyorum giyiyorum.. bir kere evde yalnız kaldigimda ayaklarimi bagladim kendimi de yatağa bağladım giymemek için gidip de öyle 15 dk filan durdum ama geçmiyor o istek :((
- +1 yıl
şeytan seninle uğraşıyor krdeşim uyma ona besmele çek tövbe et her gün camiye git imamla konuş ALLAH Yardımcın olsun... yalnız kalma yalnız kalıncada direk en yakın camiye git kuran oku nmaz kıl imamla konuş din hakkında kurs yazıl nihatipoğlu na ulaşmaya çalış ondan yardım al atlatacaksın inş..
Soran+1 yılİnşallah. . Sağol
Soran+1 yılBir de ailemin ögrenmesinden korkuyorum.. Çünkü yalnız kaldığım zaman annemin dolabını alt üst ediyorum.. sonra her şeyi aynı yerine koyuyorum ama sizce anlıyor mudur? Hic bu konuda bir şey demedi ama.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılSu benim kendi gözlemi. dir ki;hayvansal protein ağırlıklı beslenenler erkeklik hormonu, protein ihtiyacını bitkisel kaynaklardan karşılayanlarda kadınlık hormonu daha çok oluyor gibi geliyor bana.
Bitkisel protein kaynaklari ile beslenen kadinlar hayvansal protein ile beslenenler nazaran daha kadınsı ve erkeklerin daha çekici bulduğu tipler gibi geliyor bana. Aynı durum erkeklerde tersi. Eğer ergenlik döneminde olsaydın bu durumunun geçici bir durum olacağını düşünürdüm. Ama durum beslenenler alakalı olabilir. Eğer et vs tüketen biri isen de büyük ihtimal işlenmiş ve hormonlu yiyecekler tüketiyor olabilirsin.
Tavuktan örnek vereyim: Hayvanları çok kısa sürede büyümesi için yoğun bir ostrojen yani kadınlık hormonuna maruz bırakıyorlar. Doğal sekilde büyümüyor tavuklar, aslında tavuk büyüklüğünde civciv yiyoruz. Ve bu tavukları yiyen erkeklerin kadinlasmasi, kadınların ise meme kanserine yakalanma olasılığını artırıyor bu durum.
00 YorumlaToplumsal mekanizma seni çok ama çok üzebilir, o yüzden mümkün olduğunca bu durumun bilinmemesine özen göster ve ayrıca Allaha dua etmekten vazgeçme, bol dua ile yardımını esirgemeyecektir senden, tamamiyle psikolojik bir vakasın her şey düzelebilir yeter ki inançlarından sarsılma...
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol yıllardır bırakmaya uğraşıyorum.. inşallah bırakacağım artık
Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. ulan ne güldüm ya:D o kadar yazmışsın kurtulmak istiyorum felan, sonunda da "Bırakmak konusunda yardım edemiyorsanız, kızlar bana ne tür kıyafetler yakışır?" yazmışsın:D bu ne Allah aşkına ya:D
tek bir çözümü olabilir bunun, gideceksin bir psikologdan yardım alacaksın, yoksa kardeş, dönülmez akşamın ufkundasın, vakit çok geç.. artık kendini tutamazsın sen, önce kıyafetler der sonra bir bakmışsın erkeklerin kucağında bulmuşsun kendini;)09 Yorumla
Soran+1 yılYok cinsel boyutta asla öyle şeyler yapmam.. ben sadece kıyafet konusunda böyleyim... cinsel anlamda sıradan bir erkeğim
- +1 yıl
bu işler böyle başlar, şimdi giydikçe mutlu oluyorsun ama belli bir noktadan sonra kesmeyecek, kendini başkalarına da gösterme eğilimi başlayacak, beğenilmek isteyeceksin, bunun bir sonu yok, insanoğlu her zaman fazlasını ister, sen dezaman geçtikçe hep bir aşama ilerisini düşüneceksin;)
Soran+1 yılO guncelleme yazısını da böyle delirdigim bir an yazdım... sonradan pişman oldum zaten :)
Soran+1 yılÇok zor şu an için
Soran+1 yılAllah korusun ilerki evreler filan diyip durma.. kafami daha cok karistirma
Soran+1 yılSağol :)
ben onun eşcinsellikten değil abazalıktan kaynaklandığını düşünüyorum.
düzgün bir sevgili yap bence12 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim bir kız var zaten ama onunla daha çok yakın değilken bana "keşke kız olsaydın beraber gezerdik" filan demisti.. ben zaten o zaman çok kötü olmustum.. bir daha böyle bir sey de demedi zaten
+1 yılbana özelden mesaj atabilirseniz sizinle bu konu hakkında konuşmak isterim. yardımcı olabileceğim bir şeyler olabilir...
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam musait bir zamanda atarim Sağol
Soran+1 yılMesaj yollayamıyorum xper seviyem yetmiyor.. buradan yardımcı olsanız..
Soran+1 yılXper seviyemin artmasına az kaldı.. arttığı zaman yine atabilirim mesaj değil mi?
- +1 yıl
Sanırım evet :)
- Kişilik & Karakter konusunda 962 cevap paylaştı.
+1 yıltakılma hafız içindeki sesi dinlee.. belliki eşcinselsin hangi taraf daha ağır basıyorsa o tarafa yoğunlaş.. ^_^
02 Yorumla
Soran+1 yılYav escinsel filan degilim % 99 erkegim % 1 kızım. .. o da sadece kiyafet konusunda işte
- +1 yıl
CD'sin yani..
+1 yılO dediğin kıyafetlerin felan hepsini at. Ne kadar kız kıyafeti felan varsa at. Düşünme.
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim değil ki o kıyafetler, ailemle birlikte yaşıyorum ben, o yüzden hepsi annemin kıyafetleri
- +1 yıl
bir psikoloğa görünebilirsin. Ayıp birşey değil. Evde tek kalmamaya özen göster
Soran+1 yılMecbur bir durum oluyor arada yine kalıyorsun... en cok da universitede baska sehirde tek yasamaktan korkuyorum.. o zaman nasıl durdurcam kendimi
- +1 yıl
Arkadaslarınla kal. Tek kalmamaya özen göster evde.
Soran+1 yılInsallah öyle yapabilirim... ondan sonra da hemen evlenmem lazım yoksa bekar yaşarken daha da zor.. hiç kurtulamazsam askerde kurtulurum artık orda aylarca erkek erkeğe :) hiç etrafta kız kıyafetleri olmayinca unuturum
- +1 yıl
Askerde dediğin gibi unutursun ya takma kafana. Asıl olay askerden geldikten sonra devam edip etmiceğin
Soran+1 yılEvet
+1 yılbir tanıdıgım vardı oda böyleydi geçici bişey bu takma sakın. yalnız kalmamaya dkkt et yeter.
07 Yorumla
Soran+1 yılGeçer mi diyosun?
- +1 yıl
geçer tabiykide takma sakın. sadece kafandan at dşme öyle şyler. benim arkdşm bir hftada kurtldu mrkdan oluyo o piskologa ble gtmişti meraktan oluyomş ama insan öyle oldugunu anlayamıyomş sakın takma
Soran+1 yılKafamdan atamıyorum ki işte her an aklımda... Ben 11-12 yıldır kurtulmaya çalışıyorum ama olmuyor :( senin arkadaşın sağlam iradesi varmış
- +1 yıl
doktora git piskologa valla hemen kurtlrsn bak hemen bgn randevu al yarın git. hastalık geçiyo. grip ble ilaç içmeden geçmz onn gbi dşn beni dnle git sen
Soran+1 yılGitmem için ailemin öğrenmesi lazım ve onlar ogrenirse çok kötü şeyler olabilir
Soran+1 yılSenin o arkadaşının böyle olduğunu kimler biliyordu.. sana o mu söyledi
- +1 yıl
gzli gzli gideblrsn ne olcak syleme ailene dşrı çıkıyom diye git allah allah ne vr bmda
Bir psikoloğa gidersen sana daha iyi yardımcı olacaktır. Psikolog yardımı almak ayıp değildir bunu unutma
00 YorumlaSen erkeksin ve kadınlığa özenıyorsun. o zaman kadın ol kurtul :):)
02 Yorumla
Soran+1 yılSence nasıl kıyafetler güzel olur bana?
- +1 yıl
Uzun ince düzüstü pembe külotlu çorap siyah bel etek siyah sweat pembe yün mont:) ben sevgilisiyim bu sevgilimin hesabıben kızım
Kardeşim. Tek kalma. Şeytan yalnız başınayken daha çok vesvese verir. İbadet et dini kitap oku. İnşallah düzeleceksin. Allaha emanet ol
05 Yorumla
Soran+1 yılSağol insallah ama şu ramazanda bile oruçlu oruçlu aklımdan çıkmıyor. . Seytan da yok ramazanda ama nefsime de karsi koyamiyorum
Soran+1 yılBen vesvese de veremiyor diye biliyodum.. .. biliyorum basarirsam mukafati büyük basaramazsam cezasi büyük. . Insallah basaririm
Soran+1 yılSağol. . Sizlerde dualarinizi eksik etmeyin ben ve benim gibiler için
Hesaba bakmayın ben bir erkeğim...
bundan emın ol kardes01 Yorumla
+1 yılbir kız arkadaşı bul kendine, kafan dağılır hem de kız kıyafetlerini unutursun :) Allah yardımcın olsun
010 Yorumla
Soran+1 yılSağol. . Sevdigim kiz var zaten ama sevdigimi soyleyemiyorum :( ya o beni sevmiyorsa diye
- +1 yıl
Hmm bence söyle :))
Soran+1 yılInşallah o cesareti bulurum kendimde :) yoksa kiz gidecek baskasina :(
- +1 yıl
İşte zaman kaybetmeden söyle :)) sonra pişman olma
Soran+1 yılÇok zor ama :) sevdigimi cok kez baska ifadelerle belli ettim ama yine de cok zor
- +1 yıl
Hmm o zaman açık açık söyle birde :))
Soran+1 yılInsallah :) ne konusundan nereye geldik
- +1 yıl
Evet :)) Her derdine bir çözüm buluyorum :)
Soran+1 yılSağolasın :)
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılpiskologa git. doktora git. hormonsal bozukluk olabilir. ailene anlat hormon tedavisine başla
03 Yorumla
Soran+1 yılBunların hiçbirini yapamam malesef..
Cevap sahibi+1 yılböylede yaşanmaz ama :S zamanla durum daha da ciddileşirse geri dönüşün olmaz
Soran+1 yılÇok sıkkın zaten içim.. ne yapacağım bilmiyorum. .
+1 yılkardeşim bir an önce dön bu yoldan. Sonun kötüye gidior
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de dönmeye çalışıyorum zaten
O şekilde hissettigin zaman kendini dışarı at derim
03 Yorumla
Soran+1 yılDisarida da bir sürü kiz kiyafeti var.. ister istemez magazalarin vitrinlerinden bakiyorum onlara da miknatis gibi cekiyor beni.. :(
Soran+1 yılHem de ne karışık :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum bir psikiyatriste falan gittin mi, psikoterapi iyi olabilir tabi sen bilirsin yinede
08 Yorumla
Soran+1 yılGitmedim gidemem de zaten ailemle birlikte olduğum için ogrenirler ve çok kötü şeyler olabilir
Cevap sahibi+1 yılTek basina gideceksin bosver aileni kendin artik resitsin
Soran+1 yılGidince demiyecekler mi niye gittin diye
Cevap sahibi+1 yılGittigini soleme sende, her hastaneye gidisini soyluyon mu, stres falan dersin olmadi
Soran+1 yılHiç hastaneye gitmiyorum ki.. heralde bir 3 yıldır hic gitmedim doktora cok şükür hic hasta olmadim :)
Cevap sahibi+1 yılDostm git hastaneye ailen duymasi gerekmiyo duyacaksada stres falan dersin
Soran+1 yılBilmiyorum doktordan da utaniyorum :(
Cevap sahibi+1 yılUtanacak bise yok kardesm bole dusunme doktor icin sadece hastasin fazladi değil asla senin görüşünü yargilamaz dr, sikinti yok git dr a
+1 yılsnn gibi topişler yüzünden zaten artık kimseye güvenilmiyor mq
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSen CD'sin bunu bir araştır derim
08 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım çok fazla.. Ama arastirdikca daha cok böyle olmaya başladım. . Ben kurtulmak istiyorum :(
- +1 yıl
Hormonsal bir bozukluk olabilir önce bir doktora görünmen gerek... ama herhangi birsey çıkmaz ise sen busun ve kabullenmen gerek arkadaşım
Soran+1 yılHormonsal bir sey oldugunu zannetmiyorum çünkü erkek olarak fiziksel özelliklerim tamamen normal
- +1 yıl
O zaman CD'sin
Soran+1 yılBiliyorum öyleyim galiba.. internete göre de çok kişi var böyle ama sonuçta kötü bir sey degil mi yaptığım
- +1 yıl
Içinden geliyor sonuçta kötü değil sen busun kabullen ve kendini böyle sev.
Soran+1 yılArtık öyle yapacağım o zaman.. Eteğimi, elbisemi giyip oturacağım..
Soran+1 yılMadem devam et diyorsun şunu sorayım o zaman; ne tür kıyafetler güzel olur bana sence?
psikiyatra gitmelisin bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun ama gidemem işte :(
Soran+1 yılAilemle birlikte olduğum için gittigim zaman bunu ogrenirler ve niye gittin diye sorunca ne dicem.. baba ben kız kıyafetleri giymekten hoşlanıyorum mu dicem.. babam da evden atsin sonra beni
- +1 yıl
eğer kendi paran varsa onlara söylemene gerek yok. ama eğer para alman gerekecekse doktor için annene, ben psikiyatra gitmek istiyorum bu aralar kafam çok dolu rahatlamaya ihtiyacım var, danışacağım şeyler var vs.. gibi şeyler uydurup isteyebilirsin. babama söyleme dersin. anneler sır saklar. bunu da yapamıyorsan eğer sgk ile anlaşmalı hastaneye git ücretsiz terapi alabirsin... ve doktora gitmekten kesinlikle çekinme, utanma, sıkılma.. son derece rahatlıkla gidebilirsin.
Soran+1 yılInsallah yapabilirim bunu.. Sağol yardımcı oldugun için
+1 yılSen ne oldun değişik?
Düzgün ol adam ol azcık..10 Yorumlahhahahahaah yumuşak mısın sen ya
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır davranis olarak asla yumusaklik filan yok sadece kiyafet sorun.. kadin pantolonu gibi erkek etegi de olsaydi keske :)
inan bana kadın olunmaz kadın doğulur.
00 YorumlaAra beni güzel kız :)
00 YorumlaHormonsal birsey bu psikoloğa falan görün
00 Yorumla
+1 yılNe tür kıyafetler giymekten hoşlanıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle açık şeylerden çok kapalı şeyleri seviyorum.
- +1 yıl
Mesela sabah uyandin tamamen kız gibi giyineceksin ne giyersin
Soran+1 yılAltıma ince külotlu çorap, uzun bileklerime kadar gelen bir etek, üstüne uzun kollu ve yakası kapalı bir bluz çok güzel olurdu
- +1 yıl
Genelde böyle kişiler açık saçık giyinir sen farklisin gerçekten
Soran+1 yılEvet ben de öyle kişileri görünce igreniyorum.. ben hanım hanım bir kız gibi olmak istiyorum :)
Kardeş bende sen gibiyim
00 Yorumla
+1 yıldoktor şart tedavi şart
00 YorumlaNoluyo lan
00 Yorumlaasıl ^^
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt