Kimsenin beni görmesini istemiyorum?

Merhabalar... ne demem gerek, nasıl demem gerek bilemiyorum. Sadece şunu söyleyebilirim ki; görünüşüm açısından çok özgüvensiz biriyim. Normalde de yüzümü kimse görsün istemem, kimse doğrudan bana baksın, gözlerime baksın ya da ne amaçla olursa olsun bana yaklaşsın istemem. (Doğrudan yüzüme. Kol kola girmek vs. Gibi değil.) Öyle bir şey olduğu zaman kendimi kötü hissediyorum, saklanma, oradan uzaklaşma ihtiyacı duyuyorum. Mesela biliyorsunuz ki uzaktan eğitim var, sınıf grubumuzda sohbet dönüyor sohbet arasında da sürekli soruyorlar, çok ilginç biri olduğum için fazlasıyla merak ediyorlarmış yüzümü. Çok kişi yazdı özelden, fotoğraf at merak ettik, şöyle ettik böyle ettik diye. Sosyal meydanlarda her zaman anonimim. Kendi fotom veya bilgilerim olmaz... Neden böyleyim? Kendimi sevgiye layık hissetmiyorum. Birinden hoşlansam, 'ya kızım şuna bak sen onu hak ediyor musun?' gibi şeyler diyorum. Biri çıkıp da seni seviyorum dese inanmam mesela, neden sevsin ki biri benim gibi çirkin, garip bir insan? Neyse... Bedenimi, yüzümü çirkin buluyorum falan ama, bu kadar korku, kendime duyduğum nefret aşırı derecede anormal değil mi? Ne bileyim belki bir hastalıktır? Gerçi kendini gösterme fobisi gibi bir şey olacağını sanmıyorum insanlarda xd
Kimsenin beni görmesini istemiyorum?