Arkadaşlar mezun senemdeyim. Çalıştım ve emeklerimin karşılığını alamadım. Geçen senede stres altındaydım ama bu sefer bambaşka duygular içerisindeyim. Babam sürekli mezuna kalmamı yüzüme vuruyor. Asla kendimi beğendiremiyorum. Sürekli kendimi ağlarken buluyorum ama sürekli. Her şeye ağlamaya başladım. Eskiden beni mutlu eden şeyler mutlu etmemeye başladı. Devamlı Bi mutsuzluk yaşıyorum kendimi tanıyamıyorum artık. Bundan kurtulmak istiyorum. Nolur bana yardım edin ara ara ölüp kurtulmak istiyorum ama hemen atıyorum o düşünceyi bencillik diyorum. Oluk oluk saçlarım dökülmeye başladı. Ne yapıcam ben?
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selamlar,
Dünya dediğimiz şu an içinde yaşadığımız ve her sabah uyandığımız boyutu bir yolculukta geçici olarak konakladığımız bir otel gibi düşünün.
Bazılarımız beş yıldızlı lüks bir otelde bazılarımız da mütevazi bir pansiyonda kalıyor olabiliriz. Ancak ister beş yıldız olsun ister pansiyon sonuçta kaldığımız yer bir oteldir ve kendi evimiz değildir.
Kendi evimize yolun sonunda yerleşeceğiz ama bu evi inşaa edecek, onun malzemelerini ayarlayacak ve döşeyecek olan bizleriz. Bu gerçek evimizin malzemelerini işte burada geçirdiğimiz geçici dönemde toplayacağız.
Bu inşaat malzemeleri yaptığımız iyi ve güzel işlerdir.
İyi ve güzel işler yapmak için büyük okullarda okumak, parlak kariyerlere sahip olmak gerekmez.
Öncelikle her sabah uyandığımızda bir oyuna başlarız. Bize bir fırsat verilir. Bu oyunda her gün elimizden geldiğince etrafımızdaki insanlara, hayvanlara hatta bitkilere faydalı olmaya çalışacak eylemlerde bulunuruz. Biz doğru davrandıkça oyunda farklı bölümlere geçeriz. Kimi zaman pansiyonda kalırız, kimi zaman çadırda kimi zaman beş yıldızlı odalarda ama oyunun amacı değişmez.
Siz oyunda şu anda içinde bulunduğunuz bölümde elinizden gelenin en iyisini yaptıkça mutlu olur ve oyundan keyif almaya başlarsınız ve bunu yaptıkça oyunun şartları değişmeye ve sizi daha güzel bölümlere göndermeye başlar.
Ancak olumsuz işler yaparsanız. Ben neden bir pansiyonda kalıyorum derseniz. Orada yapmanız gereken görevleri ihmal ederseniz. Üzülür ve üzerseniz elinizdeki pansiyonda gidebilir.
Her yeni gün yeni bir şanstır
Kısacası oyun eğer görmesini bilirseniz keyiflidir. Ama bunu fark edemezseniz üzüntü ve acı verici bir ortama dönüşür.
Kurtuluşun ilk adımı şu andır.
Bu yazıyı okuduğunuz an durun ve etrafınıza bakın. Teşekkür edebileceğiniz beş tane şey bulmaya çalışın. Teşekkürlerinizin sayısı arttıkça teşekkür edebileceğiniz şeylerinde sayısı artacaktır.
Sevgilerimle.
Sizi o kadar çok seviyorum ki, her söylediğiniz söz her verdiğiniz örnek bana bir şey ifade ediyor. Çok kelimeyle değil de anlamla öğretiyorsunuz, fikir veriyorsunuz bana. Çok mutluyum sizi tanıdığım için.