Bundan once benimle ilgileniyordu. Ama ben onu herseferinde red ettim sert davrandim vesayra vesayre. Ardindan bana bir sevdigim var diyip gecti karsiya. Oda beni cok yikmisti..
Simdi onun bir sevgilisi var. Ben ona rica etmistim beni engelle at birdaha mesaj atma facebooktan. Oda bunu yapti. Bende onun 3 hafta uzerine yeni facebook actim ve bir kac tane facebook sitelerine yorum attim, oda bunu gordu galiba ve sozler paylasti?
Ilk paylastigi soz:
--
Raki masasi yalan soylemez...
Yanindakine kadeh kaldirirsin,
KALBINDEKINE icersin..
---
Ikinci paylasim:
--
Raki yanindakiyle icilsede...
Kadeh AKLINDAKINE kalkar Sebastian.
--
Bunuda kuzenin sitesina paylasmis:
--
Tekelinle tut beni, alkollarına sar beni, nefesine muhtacım, bırakipta gitme beni.
--
Kendisi bunu paylastiktan sonra kuzeni bu yorumu yazdi ona:'' Hmm kankaa sen baya bir dertli tipmissin walla hergun gozumde boyle dertli fotoraf goruyorum facebookunda lenn o ne lan''
Oda: ''Yok dert değil aslanım atatürkcüyüz ondan aslanım''
Diyip gecti..
Simdi sorum size? Bir erkek niye boyle dertli dertli sozler paylasir? Oysa bir sevgilisi bile var?
Simdi onun bir sevgilisi var. Ben ona rica etmistim beni engelle at birdaha mesaj atma facebooktan. Oda bunu yapti. Bende onun 3 hafta uzerine yeni facebook actim ve bir kac tane facebook sitelerine yorum attim, oda bunu gordu galiba ve sozler paylasti?
Ilk paylastigi soz:
--
Raki masasi yalan soylemez...
Yanindakine kadeh kaldirirsin,
KALBINDEKINE icersin..
---
Ikinci paylasim:
--
Raki yanindakiyle icilsede...
Kadeh AKLINDAKINE kalkar Sebastian.
--
Bunuda kuzenin sitesina paylasmis:
--
Tekelinle tut beni, alkollarına sar beni, nefesine muhtacım, bırakipta gitme beni.
--
Kendisi bunu paylastiktan sonra kuzeni bu yorumu yazdi ona:'' Hmm kankaa sen baya bir dertli tipmissin walla hergun gozumde boyle dertli fotoraf goruyorum facebookunda lenn o ne lan''
Oda: ''Yok dert değil aslanım atatürkcüyüz ondan aslanım''
Diyip gecti..
Simdi sorum size? Bir erkek niye boyle dertli dertli sozler paylasir? Oysa bir sevgilisi bile var?
Güncellemeler
+1 yıl
SOZLERI NE ANLAMA GELIYOR?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar