parmak uçlarıma bele bele iğne batırsam gider mi ki smjfkdnf

Sadece yazmak..
Soracaksın belki iyileştiriyor mu seni, fayda sağlıyor mu zihnine diye; sadece o an içimi boşaltıyorum..
Ne yaparsam yapayım aklımdakilerden kurtulamayacağımı biliyorum, pek çok kez denedim ve başarısız oldum..
Kaçmaya çalıştıkça da yakaladıklarını gördüm beni tüm bu detayların..
İnadına ben üstlerine koşuyorum şimdi, daha fazla ne kadar tahammül edebileceğimi sınıyorum, daha fazla tecrübe edinebilmek adına test ediyorum sürekli kendimi..
Deniz kenarında nefes alıyorum birkaç saat kadar, evime geliyorum ve yazmaya başlıyorum..
Deneyebilirsin, alıştığın vakit kopamayacağın bir aktiviten olur belki de, kim bilir..
Düşünce tarzını değiştirmeyi deneyebilirsin. Farklı düşünceler, farklı durumlar katabilir ve değişikliğe gidebilirsin. Şu aşamada ne öneri alırsan al, yapmayacaksın. :)
Cevap
11Cevap
Ne var ne yoksa kırıyorum olmadı bir şeyler kesiyorum...
Stresinin kaynağı ne? Bu önemli bir nokta. Önce onu çözümle sonra üzerine git elinden geleni yap emin ol biraz daha az stresli hissedersin
Gökyüzüne bakıp ne kadar küçük olduğumu düşünüyorum sonra şurda neyim ki benim derdim ne olsun diyip kafama takmaktan vazgeçiyorum
Pandemi süreci epey gerdi insanları. Yeşilliğe, denize atabilirsin kendini.
İzinli gününde kendini şımartmalısın. Yapacağın en büyük iyilik ruh sağlığını üst düzeyde tutman olur. 🙂
Sigarami yakarim terasima cikar kahve yudumlarkende sarki soylerim özelliklede ankaranin baglari😁😆
Düzenli spor hayatım sayesinde stres bünyemde barınmıyor
dolasiyorum çok sitresli oldugumda kafa dağitmak icin
Kitap okuyorum ve müzik dinliyorum bir de uzun yürüyüşler yapıyorum ve stres falan kalmıyor
Müzik 🎧
araba 🚗 ile gezme
sohbet 💬 muhabbet
ben piano çalarım ya da kitap okurum ve en önemlisi kardeşimle kavga ederim hehehe
Bu aralar üzerime çekiyorum gibi gibi🤦♀️
Stresle bas edemiyorum hatta o kadar kotu oluyorum ki panik atak vuruyo ustune bir de derimi kasiyarak yara ediyorum falan off cok zor
Aynen oyle... cok cok cok zor
Duş almak ve spor yapmak. Kafamı dağıtıyor
Yüksek seste bol bas lı müzik dinlemek
Müzik dinlemek
Hobilerinden biraz uğraşabilirsin.
Kendi kendimin doktoruyum kendimle dertlesiyorum
Yok öyle bir yontemim. Stresten arinamiyorum ki.
her insanin farkli ben mast yaparak atiyorum
Müzik, egzersiz
Müzik
temizlik yapmak
Kafanı duvara vur 🤣🤣
Ağlarım genelde
Yumruklamak
Gunde 1 saat spor
He he
Müzik ve soğuk hava
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?