Vakalar aldı başını gidiyor hala maske takmayan, hala maskesinin burnun altında tutan insanlar var. Bunları görünce yok biz akıllanmayız şu köşede korona olmayı bekleyeyim bari diyorum. Sizin tepkiniz ne oluyor? Benim yapmak istediğim tepki ektedir;
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gören de diyecek site komple dezenfektanlı geziyor hiç kimse maskesiz dışarı çıkmadım hiç maske indirmedim diyemez. Özellikle çalışan kesim asla diyemez. Haftanın 6 gününü evde geçirip sadece birkaç saat dışarı çıkan insanlar ben hiç maske açmıyorum diye burda ah kam kesip hakkımı helal etmiyorum cart curt demesin. Haftanın 6 gününü çalışıp akşama kadar maskeyi kapatmak ne demek biliyor musunuz hiç? Ben çalıştığım halde akşama kadar bir an olsun çıkarmadım ya da hiç maskesiz durmadım demesin kimse. Dürüst olun özellikle çalışan kesim, her biriniz maskeyi çene altına da çektiniz maskesiz de gezdiğiniz oldu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Maske takmayan her bir kişiye dezenfektan sıkasım ve kafalarına etiket yapıştırasım geliyor. Sırtta taşınan bitki ilaçlama kutusuna dezenfektan dolduracağım. Sivil polis-filyasyon ekibi karışımı kıyafet giyeceğim. Yolda gördüğüm maskesizlerin üzerine aniden "Fısss!" Maskesizler de, biber gazı yemiş gibi şok olurlar. Kavga çıkarmaya çalışırlarsa, kafalarına "Lütfen Maskeni Tak!" yazan etiket yapıştıracağım. (Bir motorcunun otomobilin camına sinirle yapıştırdığı "Motosikletleri Fark Edin" yazılı etiketi aklıma geldi. Youtube'da "Sabır sabır nereye kadar" adlı videoyu isteyen izleyebilir. Bu etiket yapıştırma isteğim ondan kalma.)
00 Yorumla
Polis, zabıta görmemezlikten gelip yanlarından geçip gidiyor. Kanunun bile dikkat etmediği bir duruma ben tepki verince, suçlu ben oluyorum. Çok yazık.
Bu tarz akıl fakirlerinden olabildiğince uzak durmaya gayret gösteriyorum. Kalabalık içine girmiyorum.00 Yorumla
Tepki vermiyorum. Ne halleri varsa görsünler diyorum. Ben maskemi takar, mesafemi korur, hijyenime dikkat ederim. Bunlara dikkat ettiğim müddetçe onlar maske takmamakla ancak kendi hayatlarını tehlikeye soktuğuyla kalırlar...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
83Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMaske takıp çeneye indirenler daha çok canımı sıkıyor. Marketler fena halde virüs yayma merkezi oldu, parayı dezenfekte etmekten gına geldi.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin diyorum gadası. Bu ülkede o tarz insanlara müdahale etsen suçlu sen olursun.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTepki vermiyorum ben kendi güvenliğime dikkat ediyorum.
10 Yorumla Hiç Bir şey demiyorum yüzlerine desen kavga olay çıkartırlar ama arkalarından canım akıl yoksunlari diyorum ama hakikaten de öyle maske takmayanlar da bir gram zeka beyin yok akıl yoksunlari yani birazda o Gerizekalılar yüzünden virüs artıyor hayır yani neden maske takmıyorsun ölmek mi istiyorsun ölmek istiyorsan o zaman neden diğer insanların da ölmesini İstiyorsun diğer insanların ne suçu var bence öyle kural çıkmalı ki sokakta maske takmayan görüldüğü an polis elinde demirle gelsin tekme yumruk elinde demirle o maske takmayan canım akıl yoksunu nu bir güzel kemiklerini kırana kadar dövsünler ki aklı başına gelsin kırılmadık kemiği olunca onların yüzünden virüs artıyor ama yüzünde maskesi olupta sadece havalmak için burnunu açanlara bir şey demiyorum o gayet normal çünkü adam nasıl hava alsın mecbur hava almak oksijen için burnunu açabilir ama komple indiremez ben bazen burnumu açıyorum ama dışarı da açıyorum kalabalık ortamlarda burnumu kapatıyorum komple
11 Yorumla
+1 yılOrtaya atıln bazı teoriler insanların bir kısmında kafa karışıklığı yaratıyor.
Bunun bir düzmece olduğunu idda eden bilim insanları malesef tedbirleri ciddiye alma konusunda insanları zayıflatıyor.
Neden maskenizi takmıyor kendi ve benim hayatımı riske sokuyorsunuz? Dediğimde doktor olan birinden aldığım cevap şuydu:
Öyle bir virüs yok... Bunu söylen ve inan bir doktorsa vatandaşın bu konuda kafasının karışmasıda malesefki çok normal.
Her ne olursa olsun işin ciddiyetinin farkına geç kalmadan varmalarını umuyorum.10 YorumlaMaska takmayan insanlar gerçekten düşüncesiz insanlardır ve eğer hastaysalar gerçekten bu cinayete teşebbüstür çünkü birinin canına mal olabilirler. Ondan sonra maskeyi çenesine indirenlere mi sövsem, maskeyi koluna takanlara mı yoksa masken nerde diye sorunca, cebimde diye yanıt verenlere mi bilemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası bu zamanda insanlara yararlı bir şey söylemek suç oldu artık, haklı olduğumuz halde haksız oluyor bir çok konuda.
Maske takmayan insanları uyarıyorum ben, ve bu uyarıların bir çogunda sanane veya senmi kurtaracaksın ülkeyi diyenler oluyor
Ben yinede vazgeçmeden uyarmaya devam ettim taki 3 gün öncesine kadar.
Yaşlı bir amcayı uyardım ve o amca neredeyse beni dövecek seviyeye geldi, kendisi 80 yaşlarında olmasına ragmen üstüme yürüdü 😊 lakin brn tebessüm etip kendisine karşılık vermeden uzaklaştım.
O gün bugündür beni ilgilendirmiyor demek istiyorum artık maske takmayanlar için...10 Yorumla
+1 yılKeşke maske takmayanlara tepki versek sadece. Sosyal bir ortamda çalışıyorum maske takar mısınız? Deyince bildiğin trip yiyoruz. O an "korkma korona değilim, nefesim sana geldi mi?" Gibi saçma sapan cümlelere mağrur kalıyoruz.
10 YorumlaÇok sinirleniyorum maskeyi alıp yüzlerine dikesim geliyor.
Düşüncesizlik ve cahillik yaptıkları ama anlamamakta direniyorlar.
Tepki verince de saldırganlaşıyorlar.20 YorumlaÖncelikle maske takmayanları anlayabiliyorum çok daraltıyo nefes alma kapasitemiz azalıyo okula gidiyorum ve bütün gün maskeyleyim eve geldigimde basım aşırı derecede ağrıyo kafamı kaldıramıyorum ama yapcak bişey yok ne kadar onları anlasam da bizde burda keyfimizden maske takmıyoruz özellikle maske takmayan insanlar bi ortama girince maske takıyorlar ya senede 1 kere o ortama girince bütün maske takmayanları kötülüyü bu gülünç durucu bir durum kendi donlarına bakmadan milletin donlarına laf atıyorlar gibi bişi çenesine koluna takan bir sürü insan var resmen aksesuar niyetine kullanıyorlar nasıl ki donunuzu milletin icinde indirmiyosaniz maskeyi de indirmemeleri lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaskeyi ağız ve burunlarından çok bütün yerlerine takmayı başarıyorlar sağolsunlar. Kendi sağlıklarını hiçe sayıp, ailesini arkadaşlarını, tanımadığı bir çok insanın hakkına giriyor. Bu insanlar yüzünden ben dışarı çıkmaya artık korkar oldum. Ne kadar uyarsak da umurlarında değil. Bu yüzden tartışmak yerine direk şikayet etmek en iyisi. Para cezasından bile artık korkmuyorlar bakalım bir kaç gün hapiste kalmaktan korkucaklar mı...
10 Yorumla Takılması gerekiyor ve maske takmayıp birde ağzını kapatmadan rahatça öksüren insanların neden böyle davrandıklarını anlayamıyorum. biraz duyarlı ve bilinçli davranılması gerekiyor. maske yoksa kumaştan da maske yapılabiliyor. bu konuda inat yapılmayıp maske takılmalı.
10 Yorumla
+1 yılTepki vermiyorum çünkü tepkiyi bile hak etmiyorlar kılımı kıpırdamam cahil insanlar için.
Laftan anlamazlar ikazdan anlamazlar.
İllâ şiddet istiyorlar galiba, takmayanı copla dövmek lâzım.
Keşke polis olsam.
Ama bizim ülkede yetkileri fazla olmadığı için ne desem boş.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılBen aşırı derece sinirleniyorum bir insan nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilir diye, haliyle uzak duruyorum maskesiz insanlardan bu virüs kendine çok güvenen insanları vuruyor...
40 Yorumla
+1 yılBizide tehlikeye atıyolar cehalet işte ne diyebilirsin ki
Video mütüüş olmuş🤣🤣10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Açık alanlarda ve sosyal mesafe kurallarına uygun olduktan sonra nefes almak için indirenler oluyor o zaman bir şey demiyorum ama çevresindekileri ve kendini tehlikeye atacak şekillerde gördüğüm zaman kendi çabalarımın çöpe gittiğini hissediyorumm
20 Yorumla
+1 yıl
. Yazık 7 aydır gündemi takip etmiyor herhalde
. Çok sinir bozucu ya yüzüne hapşurasım geliyor
. Geçen bir kadın karşımda kıvıra kıvıra ağzında da sakız Allah'ım nasıl itici geldi🤢30 YorumlaBu arkadaşlara göre salgın da yok! Bence hepsi tutuklanmalı ya da gözaltına alınmalı. ya da daha iyisi covid koğuşunda hastalara hizmet etmeleri sağlanmalı. Bence en iyi ders bu olur. Para cezası bizim millet için caydırıcı değil.
10 YorumlaBu yazdığınız konuyu sağlık bakanlığı nada yazdım şu seviyede maske takmayan sorumsuz davranan kisiler her şeyi hakediyorlar tepki gostermenin kavga etmenin anlamı yok maske takmayan kendi sonunu hazırlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorku imparatorluğu kurulmak isteniyor, burada ki yorumlara bakarsan başarmışlar
Bu hastalık ilk wuhan şehrinde ortaya çıktı
Yolda düşenler vs vs
Peki bizim ülkeye geldi bu hastalık kaç kişiyi yolda yürürken birden düşüp titrediğini vs gördünüz?
İnsan kanseri bile yener10 Yorumla
+1 yılAdama zaten giciktim daha gicik oldum o nasil hareket ya ibodan nefretim arti 😡😡😡😡maske takmaya gelince takan taksin takmayan takmasin madem cunku hicbir etkisi yok malesef zaten koruyucu etkisi varsa takana bir sey olmaz takmayana sorun olur. Ki onlarda ölmek istiyorsa varsin olsun hem ulkece rahat ederiz
00 Yorumla
+1 yılMaske kurtarmaz. Devamli maske kullaninin da ayni nefesi alip verdigin icin hastaligi kapma riskin yuksek kapali ve mecbur olmadikca toplu tasima alanlari haric kullanmiyorum Siz hic saglik bakanini maskeli gordunuz mu? Ta da bastakileri neden diye sordunuz mu? Kendi tukuruyle bogulmak diye bise de vr. Hastaliga ykalananlara bol bol temiz hava alip havalandirin. Diyolar
10 YorumlaKendimi ve ailemi korumak çabasından başka telaşım yok ve son dönemlerde maskesiz kimse çok nadir görüyorum sanırım ceza korkusu yeterince caydırıcı olmuş
10 YorumlaElimden geldiğinde otobüse binmemeye çalışıyorum. Bindiğim zamanda yanımdaki koltuğu tek bırakırım fakat o koltuğun boş olduğunu gören cesur insanlar yer istiyor ben de covidden korunmak için 1.5 metre mesafe kuralını hatırlatıyorum. İstisnasız bu güne kadar hepsi cazgır cazgır bağırıp herkesin beraber oturduğunu ve maskelerinin ağzında boşunamı bulunduğunu hatırlatıyor duyarlı maskeli yurttaşlarım 🤦♀️
10 YorumlaAğızlarının ortasına vurasım geliyor. Kaç aydır o kadar program yapıldı bu konu üstüne hala bu kadar çok bilinçsiz insanı birarada görmek beni çıldırtıyor resmen.
10 YorumlaO ınsanlara ne yapsak az kalır. Umarım bir gün başlarına bu hastalık gelir o zaman durumun ciddiyetini anlarlar. Bizim milletin başına kötü bir şey gelmedikçe anlamaz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSu ara maske takmayan yere tukuren falan insanlar gozume vatan haini gibi görünüyor cunku top yekun bir dusmanla mucadele ederken düşmandan yana olmus gibiler
10 Yorumla
+1 yılVirüs bi bana mı var acaba diyorum ben sosyal mesafeye dikkat ederken birini yanıma sokulmasına gıcık oluyorum insan kendinide karşısındakinide düşünmeli
20 YorumlaŞahsen açık havada takmıyorsa takmasın ben de gereksiz buluyorum ama bir mekanda veya kapalı ortamsa takılmalı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılTek dileğim İnşallah sadece kendi başını yakarsın da çevrendekilere vs bulaştırmazsın. Hala durumun vahametini kavrayamayanlar var.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeniş bir alanda takmıyorsa unrumda olmuyor, ama özellikle toplu taşıma araçlarında denk geldiğimde uyarmadan edemiyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok kızıyorum, bazı insanlarda yüksek dozda vurdumduymazlık var.
Onların derdini sağlık çalışanları çekiyor, biraz empati yapmalilar.10 YorumlaBu insanları ölüme sebebiyet vermekten yargılamalı ama 83 milyonun nerdeyse 30 milyonu maske takmıyor nasıl yargılıcan
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı. O değilde şu maskeyi saçma sapan kullananlar işte onların yanından geçerken öyle bir gülüyorum kiii...
10 YorumlaMaskeyi uygun bir şekle getirip münasip bir yerlerine sokup sonrada çakmakla dışarda kalan ipi yakarak infilak etmelerini istiyorum.
10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam olarak bu tepkiyi vermek istiyorum ya
https://www.instagram.com/p/CGA60Iunrh0/?utm_source=ig_web_copy_link10 Yorumla
+1 yılBunu kendine yapan bize neler yapmaz diyorum kaçıyorum
20 Yorumla
+1 yıl
20 YorumlaÇok sinirleniyorum ama bişey yapmıyorum. İçimden sen öl, biz değil diyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltepki vermiyorum önce anlamaya calisiyorum mesela ben kisa zaman önce ameliyat oldum 2 hafta hic evden cikmadim sonra market alisvverisidir sudur budur derken cikmak zorunda kkaldim maskeyi burnumun üzerine cekmem yasak her girdigim magazada önce calisanlarda durumu izah ederek girdim vs yani her maskeyi düzgün takmayana bok atmak da gerekmez.. astimi olan var problemi olan ver her türlü sey olabilir
00 YorumlaGeçen birisini dövmek üzereydim ki, bir kaç tahtasının eksik olduğunu son anda fark ettim normal birey değildi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen takarım kendime dikkat ederim aptal insanlarda kendi kendini elesin
10 Yorumla sinirleniyorum. kapalı bir alandaysak (mesela otobüs) uyarırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. " Lütfen maskeni takar misin , eminim sana çok yakışıyordur 😌 " diyorum 😉
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılCovit geçirmiş biri olarak bakış açım iyice değişti takmayanı ciddi anlamda uyarıyorum
10 Yorumla
+1 yılkaşlarımı çatıp bi timsah misali bakıp kaplan gibi hırrrlıyorum 😡
10 YorumlaTepki vermiyorum artık..
Bir kaç kez tepki verdim ciddi şekilde tartışma yaşadık..
Cahille uğraşması zor, kim ne yapıyorsa yapsın..
Bu konuda polisin kestiği cezaya asla üzülmem, daha da çok kesilmeli00 Yorumlaİlk başlarda görünce küfür ediyordum ama şimdi alıştım artık hem bencillik, hem düşüncesizlik, hem de ayıp yani kendini düşünmüyorsan Çok yaşa git ama bir başkasının hayatını riske atmaya hakkın yok yani.
01 YorumlaCehalet seviyesini anlayabiliyorum. Ölsün üzülmem.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maske mecburi olduğu zamandan beri takmayan sadece bi karı koca gördüm, bir şey yapamam kendi tercihleri ama inanılmaz itici geldiler gözüme. Biz cooluz siz maske takmaya devam edin koyun sürüsü der gibi tavırları vardı ama olsun benena 🤓
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Böcek muamelesi. Uzaklaşıyorum. Gerçi onlarında çok umurunda
10 YorumlaBen sadece tek olduğum da maskeyi aşağıya indiriyorum.
Elimde falan da tutmuyorum.
Bi orada dur sen..
Komple maske takmayanlara ağır laf etmelisin.00 Yorumla
+1 yılBi tepki vermiyorum uzaklaşmıyorumda ama beni Gören tip tip bakıyor maske takmadığım için uzaklaşıyor hemen biz ne ara kendi milletinden uzaklaşan Bi ülke olduk anlamıyorum birlik beraberlik nerde.
00 Yorumlamasken nerde tak hemen feyip beklyrm takınca gidiyrm
10 Yorumla
+1 yılBitmedi şu geyik ya ben hic takmadım dunyayı gezdim nerdeyse takan dikkat eden evden cıkmayanlar korona oldu ben olmadım garip garip olaylar
05 Yorumla- +1 yıl
Maske takmaya bile gerek duymayan evden cıkmayan insanlar korona oluyor ben bunu demek istedim ya kac gun gezdim yedik içtik adam koronaymış bana bulamaşmadı kac gun koronalıların ıcınde kaldım gene olmadı bence bir yanlış var bu işte demek istedigım o bende anlamadım durumu ama
- +1 yıl
Maskeymiş şuymuş buymuş hikaye gibi geldi bana
- +1 yıl
Yanlış Önlemlermi diyeyim hastalıgımı tanıyamadılar diyeyım bazı doktorlar bunu söyluyor avrupada Amerikada maske hicbir işe yaramaz diyen cok
- +1 yıl
20 saat yol gıdıyorsun sıcakta otobuste hadi maskeyi cıkarma bakalım havasızlıktan ölürsün bu sefer
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Kendisini önemsemeyen çevresini de önemsemez. Bir-kac kere uyardım ama olucak gibi değil. Insanlar ölmek için adeta ekstra bir çaba gösteriyor.
10 YorumlaBunaldı millet tepki vermiyorum. Bence maske takmak gereksiz.
12 Yorumla- +1 yıl
👍ise yarar bir etkisi yok aksine nefesi daraltiyor
Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. 100 kişinin 95 i takmıyo 🙂konusmaya gerek var mı
işin ilginç tarafı takmayan kişilerin de yorum yapıyor oluşu00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maske işe yarıyor da maske takanlar nasıl yakalanıyor da takmayan bazıları hiç yakalanmıştır bunu soran hiç oldumu kendine
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Maske takmayan insanlar görünce nasıl tepki veriyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler