Kendimi toparlamaya ihtiyacım var. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Tükenmiş hissediyorum.
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Selamlar.
Öncelikle toparlanmaya ihtiyaç olduğunuzun farkında olmanız ve buraya soru yazmanın çok güzel bir durum. Her yol ilk atılan adımla başlar.
Durumunuz hakkında bilgim olmadığı ve bilmeden ahkam kesmek de istemediğim için kendi hayatımda işime yarayan ve kendimin kullandığı bir kaç tavsiye vereceğim. Beğenirseniz sepetinize ekleyip evinize götürün.
Öncelikle her tür depresyon tükenmişlik beynin negatiflik yükünün aşırı artmasıyla meydana gelir ilk yapmanız gereken hızlı bir şekilde negatif enerji akışını kesmektir. İlk olarak olumsuz şeyler düşünmeyin, olumsuz haberleri okumayın ve izlemeyin, üzücü şarkıları ve dizilerden uzak durun, karamsar insanları etrafınızdan uzaklaştırın. Kısacası olumsuzluk üreten her tür durumdan olabildiğince kendinizi karantina altına alın.
Yani önce bir beyne giren dış olumsuzluklar iyice azalsın.
Sonra keyif aldığınız ve hoşlandığınız şeyleri yapmaya kendinizi zorlayın
İlk başlarda bu bile zor gelir ama bunu yapın. Keyfinize göre gidin güzel bir kafede zaman geçirin, neşeli arkadaşlarınızla geyik muhabbeti yapın, harika bir komedi filmi izleyin kısacası yapmaktan hoşlandığınız şeylerin hayatınızda ağırlığını arttırmaya başlayın.
Spor ve fiziksel hareket önemli
Buna kendinizi zorlayın ve hareket edin. Bunu yaptıkça mutluluk hormonlarınız artacaktır. Hiç bir şey yapamıyorsanız güzel ortamlarda uzun uzun yürüyün. Kısacası hareket edin.
Doğru dürüst beslenin
Her tür fast food ve yapay gıda kimyanıza zarar verin. Şöyle sağlıklı besinlerle bedeninizi bir rahatlatın.
Zihninize olumsuz görüntüler geldikçe bunları hemen güzel görüntülerle değiştirin
Yaşamın aslında kolay ve güzel olduğuna inanın. Tüm evrenin güzellik ve iyilik üzerine oluşturulduğuna inanın. Yaratıcının sizi sevdiğine güvenin. Aklınız fikriniz her şeyin güzelliği üzerine yoğunlaşmada olsun.
Kısacası dostum azıcık keyfiniz kaçmış. Keyfinizin yerine gelmesi dediklerimi yaparsanız çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
Sevgilerimle.
👌🏻👌🏻👌🏻
Teşekkür ederim.. haklısınız dedikleriniz de fakat devam etmeye halim var mı emin değil. Yine de deneyeceğim🌸
Kesinlikle çok güzel tespitler bende bir ara böyle bunalmıştım hobilerime yogunlasinca hemen duzeldim tavsiye ederim 🙏