Önce oğlum sonra kızım olsun isterim aralarında da 2 yaşlık bir fark olsun sonra kızım 2. sınıfa geçince bu sefer önce kız erkek hiç fark etmez tekrar olsun isterim yine 2 yaş arayla Bu kadarı da yeter belki yıllar sonrasında son bir çocuk daha olabilir İnşaallah böyle olur
Kız erkek pek önemli değil. Önemli olan bu devirde çocuk büyütmenin ne kadar sağlıklı olduğu. Bence mantıklı değil. Kız erkek farketmeden bu ülkede tehlikeyle büyüyorlar. Bu yüzden çocuk düşünmüyorum. Bu dünyaya bir masum getirip ahını alamam. Çok çocuk istersem evlatlık edinir bir çocuğun hayatını kurtarmaya çalışırım.
Allah’da sana sordu zaten tövbe est Böyle düşünenlere ayar oluyorum..
Kızların diri diri gömüldüğü devir yaşadı bu dünya.. Yine çocuklar dünyaya geldi.. Siz çocuktan değil kendinizden korkuyorsunuz sahip çıkamam diye Siz yapmayın zaten
Herkes adına konuşmadım. Kendi planımı söyledim zaten bu fevri çıkış nedendir anlamadım ama nüfusun çok arttığı bu günlerde sahipsiz çok çocuk varken çocuk yapmayı tercih etmiyorum. Yoksa senin düşüncene saygı duyuyorum. Sende duysaydin iyi olurdu
Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değildir. Çocuğu olmayanlarin çocuğu benim yüzümden mi olmuyor. Kürtaj gibi olaylara sonuna kadar karşıyım. Bir cana kıymak iğrenç bir şey. Ama olmayan bir canı katletmisim gibi yorum yapıyorsun
Evlilik veya çocuk düşünmüyorum ama bebekleri çok severim. Eğer ileride düşünürsem erkek bebek isterim sanırım. Kız bebekler pek sevmiyor beni nedense, erkek bebeklerle aşk yaşıyoruz