Çocuk & Ebeveyn Kaç çocuğunuz var ya da kaç tane olsun istiyorsunuz? Herkestenuzakta96 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün de pamuk gibi oldukEvlenince bir kızım bir oğlum olsun istiyorum💞✨Kaç çocuğunuz var ya da kaç tane olsun istiyorsunuz? Kaç çocuğunuz var ya da kaç tane olsun istiyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evliyim. Çocuk düşünmüyoruz 7 kedimiz var çok mutluyuz 🐱 1 0 Yorumla
Dafnyy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Bende 1 kız 1 erkek olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı 1 0 Yorumla
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 3 2 erkek 1 tanede minnoş bi kızcık ^^ ayy kim bilir ne kadar tatlı olur 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bir tane kızım olsun yeter. Hatta hiç olmayabilir de. 1 0 Yorumla
aasude Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 1 çocuğum var üç tane olsun isterdim bir kerede düşük yaptım :( 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çocuğum yok, çocuk düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evliyim.
Çocuk düşünmüyoruz 7 kedimiz var çok mutluyuz 🐱
Bende 1 kız 1 erkek olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı
3
2 erkek 1 tanede minnoş bi kızcık ^^ ayy kim bilir ne kadar tatlı olur
Bir tane kızım olsun yeter. Hatta hiç olmayabilir de.
1 çocuğum var üç tane olsun isterdim bir kerede düşük yaptım :(
Yok. Su anlik olsun da istemiyorum
2 tane kız çocuğum olsun
Çocuğum yok, çocuk düşünmüyorum
3 falan olsun
1 tane yeter
Hiç çocuğum yok hiç de olsun istemiyorum
cocugum yok