Ben bazı insanları çok severken bazen birden soğuyorum ve bir süre sonra tekrar ısınıyorum. Kısır döngü gibi bazen soğuyup bazen ısınabiliyorum. Bu ne olabilir?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Soğumak için neden arıyor olabilirsin karşındaki insana empati kurmaya çalış, kasma. Doğal olursan için dışın bir olursa her şey güzel ilerler :)
11 Yorumla- Soran+1 yıl
🌹teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Bu her insan için geçerliyse evet kişilik bozukluğu mevcut olabilir. Ama bazı insanlar için geçerliyse güven probleminden kaynaklı olabilir. Bir hareketi karsindakini guvenilir kilabilirken bir diğer hareketi seni ondan sogutabilir. İlk seçenek ise bir yardım alman senin için iyi olur
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Sanırım 2. Seçenek , çok teşekkür ederim güzelce açıklamışsın
Kararsızlık gibi göründü bana, pek sakıncalı, bir psikolog yardımı alarak çözmen hem senin hem de çevren için yararlı olabilir, şahsen ben sağı solu belli olmayan kişilerden uzak durmayı tercih ederim, musluk mu bu aç kapa aç kapa :) Karşı tarafın da hisleri olduğunu ve sebep olabilecek hayal kırıklığını düşünmek gerek.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben de sana benziyorum hastayız biz az insan sevmek lazım
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen
- Cevap sahibi+1 yıl
Beni sever misin peki ama soğumucaksın
- +1 yıl
Senin istediğin gibi biri olmasını istiyorsunuz belki mesela ben çok hızlı soğurum sen mesela çok onu nasıl desem mesela senin sevmediğin bir hareket yaptı onu içine attıysan soğursun ya da sevdiysende aynısı olabilir bence sen kendine uyumlu insanlar ara kendini birine benzetmeye çalışma çalışıyorsanda eminimki senin gibi düşünen bir sürü kişi var benim 2-1 arkadaşım var mesela beni sevenlerim onları korumaya calışsamda karşı tarafa gittiler.😭
00 Yorumla başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin...
10 Yorumlakendin ol dogal ol insanlardan cekinme konis
00 YorumlaHava değişimindendir.
00 YorumlaDelisin sen
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar, gününüz güzel geçsin.
Haksızlığa tahammül edemiyor musunuz? İlişkilerde birden ısınıp, birden geri çekilmemi oluyor.
Bu sadece duygusal anlamdaki ilişkiler değil, normal arkadaşlık dostluk ilişkilerimizde olur.
Bulunduğunuz ortamdan bir an enerji alıyorsunuzdur, sonra içinizde sizi rahatsız eden bir şeyler olunca tamamen bağı koparıyorsunuzdur. Bu rahatsız eden durum sadece çevresel olarak değil, sizin iç dünyanızla da ilgili bir şey olabilir. Fazla samimiyetten ziyade mesafeli davranmak bulunduğumuz ilişkileri daha uzun vadeli tutar.
Her şeyinizi herkesin bilmesine gerek yok
Herkesin bir zaaf noktası vardır. Hayatımızda olan biteni herkesle paylaşmak zorunda değiliz. Baştan bunu yapan ve samimiyet dozunu ayarlamayan kişilerde bir süre sonra görüşmeme isteği doğuyor. Samimiyetinizin sınırlarını belirleyin. Şu zamana kadar "ne yaptım da olmadı" kısmını sorgulayın.
Kendinizi sorgulamaya başladığınız zaman aynı yolu izlemekten vazgeçeceksiniz
"Artık bunları yapmayacağım" olarak devam edeceksiniz. Fazlaca gösterilen samimiyet ve fedakarlık çok uzun vadeli arkadaşlıklara yelken açamaz. Çünkü zamansız gelen her şey yerini tam anlamıyla bulmaz ve unutmamak gerekir ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil, saygı göstererek arada çok kırıcı bir mevzu yaşanılmamışsa bir "Merhaba'lık yer bırakarak nezaketinizi de göstermiş olursunuz. Hepimizin ayrı bir birey olduğunu unutmamak ve fikirlerinde, zikirlerinde farklılık göstereceğini bilmekte fayda var. Her insanın kırmızı çizgileri olmalı, derim hep. Sizin de vardır mutlaka ve bu çizgileri koruyarak kendinize olan samimiyetinizi korursunuz. Zamanlı ve güzel samimiyetlere diyelim o halde.
Sevgiyle kalın.
Çok teşekkür ederimmmm 🙏🏻 iyi günler dilerim
Ben teşekkür ediyorum ❤