Uzun zamandır yalnizım bazı flort denemelerim oldu ve hepsi cok kisa surdu insanlar sadece cıkarları icin var artık benim samimiyet kurmak istediklerimle olmuyor benimle samimiyet kurmak isteyenleride ben istemiyorum gercekten. İnsan iliskileri bitmis kimse kimseye deger vermiyor, herkes o olmazsa baskası olur kafasında, ego savasları ayrı donuyor ne oldu herkese!!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O kadar haklısın ki. Noktası virgülüne kadar hanımefendi.
Sinirlerim bozuldu sinirlerim
Gerçekten bu şekilde düşünüyorum ve aynı soruları yazıp yazıp sildim. Bir yere varmıyor o kadar duygu yoğunluğu ve çaba, minik hayaller hep boşa çıkıyor deli oluyoruz ya
Birbirini bulan insanlar var onlara asiri ozeniyorum gercekten ya herkes nasil deccale donustu aklim almiyor zaten birde bende 28 yasindayim bizim yas grubunun cogunlugu evlendi sanirim geriyede problemliler falan mi kaldi ne oldu anlamadim. Onceden biriyle tanisirdin flortlesirdin sonra sevgili olurdun ne bilim Şu an sohbet devam etmiyor insanlar yalanci cikarci bencilll gercekten isyan baslatiyorum :D
Gerçekten.. 28 benim yaşımda aynı sekilde isyan :D
Bende bu dertten muzdaribim. Yani o kadar geniş yelpazede takılıyor ki insanlar kim samimi kim dürüst anlayamıyorsun haliyle güvenemiyosun.
Evet ki bana cogunlukla yalancilar denk geliyor gercekten bıktım midem bulandı herkesin 4 5 konustugu var ne bilim cogunun derdi baska cogu gunde 500 kisiye yazıyor sonra tuhaf tuhaf ozellileri cikiyor bircogunun cidden saka gibi
O yüzden ben sosyal medyalardan tanışma olayına girmiyorum hiç. Gerçekte görüp tartıp öyle tanışırım onun dışında uğraşamam.
Evet o konuda cok haklisin ama sosyal medyadaki adamda bi bakima reelde aslinda yani senin sosyal medyada tanistigin adam belkide benim is arkadasim bilmiyorum ama cogunlukle sosyal medyadan tanismalarda cok daha fazla yalanlar donuyor tabi ama bende kendini sadece kendi cevrenle kisitlamayida dogru bulmuyorum cunku bilemedim cok karisti her sey ama keske sosyal medyanin olmadigi teknolijinin cok fazla gelismedigi bi cagda yasamayi cok isterdim gercekten
Evet sma sosyal medyada nerden öğrenecekki rahatlığı oluyor. Ama gerçekte arkadaş çevresinden davranışlarından vs az çok anlarsın o yüzden daha garanti. Sosyal medyadan tanışılacaksa da çok ciddiye almadan ilerlemek mantıklı. Yorucu işler ya
Haklisin bende bu aralar baya duygusal bosluktayim sorgulamaya basladim ama gercekten sanirim yalnizlik en guzeli boyle devam :)
Kafa rahat oluyor her şeyden önce. Şu devirde sevilsem ne diyorum bazen şimdiki aşklar yalan olmuşşş 😅
Evet ama bazen hem sevip hem sevilen ciftleride gorunce insan ozenmiyor degil, cunku hep bu sekilde yalnizlikta bazen sıkıcı geliyor ay bilemedim yaa : D tabi sahte olmasindansa hic olmamasi cok daha iyi orasi ayri
Kalbi güzel olana güzel sevene denk gelirsiniz umarım nasipler belli olmaz illa ki vardır bizimde payımıza düşen
Dostum. olmaz hasmım. yaşamaaz
Oltayı atıyorum hop kim gelirse çekiyorum
Bilmem bena annem yetiyor
Ne alaka
Kimse ile samimiyet için uğraşmam o yüzden dedim annem hem dost hem arkadaş hem sırdaş bana
Kendiliğinden gelişiyor. Özel bir çaba yok
Bu postta birbirini arayanlar bulussun 1
Yaş ilerledikçe seçici oluyor insan
çok sık olmaz
Begenilmek lazìm