Kocam annesine eziyet edeceğimi mi düşünüyor sizce?

Öğretmenim şu an evdeyim kayinvalidem yaşlı bir kadın sessiz sakin iyi bir insan kocamın abisi hakim onun yanında kalıyor kocam da ışletmeci antrenör.. neyse benim akşamları yürümem gerekiyor salonada gidemiyorum her akşam üşenmez çıkar benimle yürür birgün yürüduk parkta oturduk biraz bir akrabamız var geldi oturdu yanımiza oda patavatsız bir kadın yanında birşey yoksa dokuz köy duysun... basladi anlatmaya annenle konuşuyoruz, gelin evden çıkarken ekmeği buz dolabının üzerine koyuyor ben alamayim diye oğlum. gelene kadar ses veriyor nasıl o eve giriyor benimle konuşmaya başlıyor, tv kanallarını karıştiriyor izlemeyim diye diyor kadın neler anlattı şok içinde dinledik.. çok sinirlendik ikimizde eve götürdüm tamam sakin ol yarın gider getiririz dedim.. sabah kalktık dedim önce gidelim yan odaya biz baza bir dolap alalım güzel bir oda yapalım akşam gider ikimiz getiririz kadını getirip salonda uyutmayalim onun için hazırlık yaptığımızı görsün istediğimizi bilsin rahatsız hissetmesin kendini dedim... getirdik yaşlı gündüz çıkıyoruz parkta yürüyoruz oturuyoruz günde 4 öğün yemeği meyvesi sütü herseyini dikkat ediyorum.. gel gelelim kocam.. sürekli geliyor sürekli arıyor sürekli soruyor anne bir sorun var mı diye.. Ya ben bu şüpheyi oNun aklıma düşürecek birşey yapmadım.. yemek saatinde geliyor evde yiyeyim dedim diyor önceden gelmiyordu bu konu çok zoruma gitmeye başladı artık ne öneriyorsunuz ne yapayım sizce ben
Kocam annesine eziyet edeceğimi mi düşünüyor sizce?