Öğretmenim şu an evdeyim kayinvalidem yaşlı bir kadın sessiz sakin iyi bir insan kocamın abisi hakim onun yanında kalıyor kocam da ışletmeci antrenör.. neyse benim akşamları yürümem gerekiyor salonada gidemiyorum her akşam üşenmez çıkar benimle yürür birgün yürüduk parkta oturduk biraz bir akrabamız var geldi oturdu yanımiza oda patavatsız bir kadın yanında birşey yoksa dokuz köy duysun... basladi anlatmaya annenle konuşuyoruz, gelin evden çıkarken ekmeği buz dolabının üzerine koyuyor ben alamayim diye oğlum. gelene kadar ses veriyor nasıl o eve giriyor benimle konuşmaya başlıyor, tv kanallarını karıştiriyor izlemeyim diye diyor kadın neler anlattı şok içinde dinledik.. çok sinirlendik ikimizde eve götürdüm tamam sakin ol yarın gider getiririz dedim.. sabah kalktık dedim önce gidelim yan odaya biz baza bir dolap alalım güzel bir oda yapalım akşam gider ikimiz getiririz kadını getirip salonda uyutmayalim onun için hazırlık yaptığımızı görsün istediğimizi bilsin rahatsız hissetmesin kendini dedim... getirdik yaşlı gündüz çıkıyoruz parkta yürüyoruz oturuyoruz günde 4 öğün yemeği meyvesi sütü herseyini dikkat ediyorum.. gel gelelim kocam.. sürekli geliyor sürekli arıyor sürekli soruyor anne bir sorun var mı diye.. Ya ben bu şüpheyi oNun aklıma düşürecek birşey yapmadım.. yemek saatinde geliyor evde yiyeyim dedim diyor önceden gelmiyordu bu konu çok zoruma gitmeye başladı artık ne öneriyorsunuz ne yapayım sizce ben
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senlik birşey yok ki burda o annesini merak ediyor soruyor, yeni getirdiği için normal birşey, neden üzerine alıp kuruntu yapıyorsun
Üstüne alınma,,, senle alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ben 😉
Neyle alakalı o zaman
Benzer durumlara denk geldim canım cevremde ,,, öteki taraftan bu şikayet geldiğinde karşı taraf inkar etme durumları vs yasanior ,,,, eşin annesi mi haklı karşı taraf mi onu çözmeye çalisiyor,,, yani nasıl anlatım bunu sana bilemiyorm ,,, annesinin bazı şeyleri yanlış anlıyor olabilecegi ihtimali var adam bunu çözmeye çalisiyor,,,, yani senin yaptığın onca şeyi görmezden gelmiyor aksine annesinin yorumu sana ve yaptıklarına karşı nedir? Anlatabildim inşallah ama eminim seninle alakalı değil bunu bil yeterli ,, seninle alakalı olsa sana da yansir bu bunu da bil canım, canını sıkma diye açıklıyorum bunu sana.. cok tanık oldm bu tarz durumlara cevremde
Uyumuyor zaten soruyorum neden uyumuyorsun neden sürekli eve geliyorsun diye annemi mutlu görmeye ihtiyacım var iyi olduğunu görmeliyim o kadının boğazına yapışmami engelleyen tek şey bu diyor.. ama iyi yani iyi bakıyorum işte kadın o kadar sessiz ve yaşlıki ona laf yetiştirecek bir kadın asla değil.. Ya yemek vermesem acıktım bile demez önüne birşey koyuyorum bir kere yiyor bırakıyor zaten yük olarak görüyor kendini maaş kartıni vermeye çalışıyor alışveriş yapın diye burası senin oğlunun evi burada sana bir tabak yemek bir tabak çorba veremeyeceksen bizim evlatligimiz nerede kaldı diyorum yine öyle sessiz sakin oturuyor hiç bir talebi yok zaten..
Ya bak gördün mü işte şimdi anladın mı dedigimi
tersi olsa benim eşim böyle yapsa ben boşarım onu senin kocanda senin gibi kafasız onun bunun ağzıyla seni suçluyor senin suçunda ona haddini bildirmemen
Ben senin yerinde olsam yapmazdim madem öyle yapıyor 😂
Git konuş ya bu tavırlarının sebebini ve seni rahatsız ettigini belirt belki kötü niyetle yapmıyodur
Siz naparsaniz yapın bu durum değişmeyecek
Niye böyle bu insanlar
Edersin
Allah yardimcin olsun