Kimseyle anlaşamıyorum, bu nedenle çevremde kimse kalmadı. Ne yapmalıyım?

gercekten kabul ettim artık kimseyle anlaşamıyorum arkadaşım olsada eninde sonunda küsüyoruz zaten benimle iyi anlaşmaya çalışanda en sonunda bana düşman olarak ayrılıyor vala o kadar yanlızımki evde depresyona gircem az kaldı dışarı çıkıp gezicek 1 tane bile arkadaşım yok çok sıkılıyorum niye kimseyle anlaşamıyoruz aslında bana samimi biri olarak iyi davranılsa yalan atılmasa güven verici birisi olsa o kadar iyi davranırımki arkadaşım olacak kişiyi bana sürprizlere boğarım yani hediye falan alırım sürekli güldürürüm hep karşımdaki kişiyi düşünürüm ama iste öyle birisi yok bir insanin yalanini ogrenirsem ya da başka bir hatasını öğrenirsem hemen soğuyorum ama gerçekten çok sıkıldım şu günlerde bunaldim ya kimse kalmadı etrafimda
Güncellemeler
+1 yıl
valla yolda arkadaş olan kişileri görünce gözüm doluyor ağlıycak oluyorum nerdeyse gerçekten bu duruma geldim
Güncellemeler
+1 yıl
birşey oluyor valla kendi kendime anlatıyorum derdimi zaten arkadaşım olmasada derdimi kimseye anlatmam o ayrı konuda konuşacak kimse bile yok bütün gün boş boş oturuyorum evde sıkıntıdan full uyuyorum başka bise yapmıyorum ya off kimsede düzgün değil gerçekten çok birseyde istemiyorum saygılı düzgün burnu havada olmayan yalan söylemeyen güvenilir kötü alışkanlıkları olmayan ince düşünen empati yapabilen biri olsun başka bişey istemiyorum valla ya
Kimseyle anlaşamıyorum, bu nedenle çevremde kimse kalmadı. Ne yapmalıyım?