Hiçbir arkadaşım ailemden kimse yok herkes benden kaçıyor kimse benimle vakit geçirmek istemiyor.. bu sorunu nasıl çözücem?

yıllardır böyle bu kimse benimle takılmak istemiyor.. Ailem teyzelerim vs. herkes aynı... bu yıl üniye başladım dedim bu sefer farklı olucam sonuç yine aynı 2 kız arkadaşım oldu onun dışında kmse konuşmuyor benimle herkes gıcık sanki bana.. çok sertmişim o kızlarda öyle diyor. sinirliymişim birde donuk bakıyormuşum.. sınıfta herkes birbiriyle arkadaş sınıftakiler benim arkadaşımı arıyor konuşuyolar yürüyolar benimle kimse yok.. :( ne yapıyorum diyorum bir şey bulamıyorum :( bıktım ya niye istenmiyorum ben? evlatlık verildiğimi 5 yaşında ögrendim.. önce ailem sonra diğer insanlar kimse istememiş beni... istenmemek kaderim mi? yapayalnız geçen 20 yıl... bundan sonra ki ömrümde yapayalnız geçicek başedemiyorum :( düzeltemiyorum hergün boğuluyorum yalnızlıktan mutsuzluktan yüzümde durarken gülümseme oluşturamıyorum gülüç duruyum diyorum ama sanki kaslarım 400 ton agırlık veriyor.. artııı kafamda sürekl, düşünce durduramyorum boğuluyorum
Hiçbir arkadaşım ailemden kimse yok herkes benden kaçıyor kimse benimle vakit geçirmek istemiyor.. bu sorunu nasıl çözücem?