Sizce hangisi daha zor arkadaşlar? Biliyorum biraz düşündürücü bir soru ama yorumlarınızı bekliyorum. Sevdiğini başkasına uğurlamak mı daha zor, yoksa başkasından geldiğini bile bile onu karşılamak mı?
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşağıya baksan sakal yukarıya baksan bıyık misali aynı kapıya geliyor :).Birde çoğunuz çok karamsarsınız.Neden insanların bir çok ilişkisi olduğunu düşünüyorsunuz? Bakıyorum bazen sitedeki yorumları yemin ederim hayatlarınız sanki güney amerika dizilerinden farksız.O dizilerde hortum tutan bahçeleri sulayan bahçıvan dizi bitmeden sezon sonunda tüm çalıştığı ev halkıyla beraber oluyor ve hiç bir zaman ipek çarşafın içinden çıkmıyor.Demek istediğim bazı insanların hayatında hiç kimse olmuyor.Geçmişleri olmuyor.O zaman ne karşılamak var ne uğurlamak derdi var.Ve kendi geçmişiniz temizmiki karşınızdaki insanlardan aynısı bekliyorsunuz.Bunu düşünen insan bence kendi geçmişinden biraz utanıyor veya çekiniyor.Korkuyor.Karşımdaki benim gibi karışık hayat yaşamışsa ne yaparım diye?Ben hiç düşünmüyorum böyle şeyleri.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğini başkasına uğurlamak daha zor.
Diyellimki başkasından geldi tamam bu da zor ama sonuçta bundan sonra senle ve senın yanında bitürlü unutursunuz eskiyi onunla, ama onu bir başkasına uğurlamak hele ki bunu bile bile yapmak ...01 Yorumla
soyle bırsey geldı aklıma , sımdı sen bu soryu sorabılıyosan , emınım boyle bı durumdan doalyı cok acı cekıyosun ama olmemıssın :) bence ıkısıde bu cektıgın acıdn daha kolay , yeter kı kabullen , sana mutlulugun en onemlı ıkı maddesını verıyorum , uzuldugunde , coktugunde , kabullenmek gerektıgını soyle kendıne kabullendım kabullendım , ve bazen senı beklentı ıcıne sokacak durumlar kısıler oldugunda , beklentı ıcınde olmamaya calıs , dunyada butun maddıyat senın olabılır olmayadabıılır bunu bılmek yeterlı bence , ha dıceksınkı sen hıc mı acı cekmıosun sen benı anlayamazzsın .. haklısın anlayamam ama , uzuldugun anlarda cocukjluguna donmeye calıs , eskılere donmeye calıs , eskıde kalan en acı hatıran bıle o kadar tatlı gelecekkı , ıste o zaman anlayacaksın bosa uzuldugunu .. umarım yardım edebıldım
02 Yorumla
+1 yılhangi "en çok bunu sevdim" dediğimizi unutmadık ki? yada "en çok seni sevdim" diyenler unutmadı ki bizi? onun için bazen takmamak en iyisidir. Marketten aldığın sütün, nasıl yapıldığını hangi inekten sağıldığını, kutusunu hangi firmadan aldıklarını getiren aracın hangi benzinlikten benzin aldığını düşünmeye benzer. Aslında onu içerken aldığın hazzı düşünmek daha mantıklıdır aslında...
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
56Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUğurladığın insanın yeniden sana dönmesi.Ben o nedenle eski erkek arkadaşları eski sevgilileri için ağlayanı veya bekleyeni anlamıyorum.Kabul etmiçeksiniz onları hayatınıza.Kabul ediyorsanız siz şu an boştasınız ve geri gelen geri geliyorsa gelebildiği içindir.Benim hayatımda çıkan kişiyi ne beklerim nede gittiğim insana geri dönerim.Merhabamı insan gibi veririm ve ona hayatında mutluluklar dilerim.Seviyorsam bile dönmem ve dönemem.Ayni şeyleri yaşayacağımı / yaşatacağımı bildiğim için ne kabul ederim nede geri dönerim.
00 Yorumla eğer gercekden çok seviyorsan bence başkasına uğurlamak en zorudur çünkü yanından gidecek yine ona hasret kalacaksın ama başkasından sana gelmesi bence seven için ne olursa olsun güzel birşeydir seven sevdiğiyle bir ana bile razıdır.tadına doymadığın anların bitip onu başkasına uğurlamak en ağırıdır bence
00 Yorumla
+1 yılgünümüzde ikisi de kolay...herkesin hayatına sürekli birileri geliyor gidiyor.kimse mutlu değil,kimse kimseyi fazla çekemiyor,en ufak olayda ayrılmalar ,aldatmalar ,hakaretler...teselliyi başka kollarda başka bedenlerde aramalar,pişmanlıklar vs vs vs...
00 Yorumlahepimiz başkalarından gelmedik mi gelen kişinin geçmişini yargılamadan bundan sonra gelecek günlere bakmak en güzeli. geçmişi çok fazla didiklemek pek ii bisey değildir. ziraa sorunlara yol açar. sevdiğini baskasına uğurlamak en acısı olsa gerek.
21 Yorumla- +1 yıl
di mi di mi.
sevgilimin geçmişi değil, birlikte yaşadığım an önemlidir benim için. bir ilişkinin başlangıcını veya sona ermesini böyle bir sözle ifade etmek sağlıksız bir ruh halinin işaretinden başka bir şey değildir. geçmişini yaşadığı ana taşıyan (ilişki anlamında) insanlar ne kendileri mutlu olabilir, ne de birlikte olduğu insanı mutlu edebilir.
00 Yorumlaherkez başkasından gelmez mı zaten ? hangımız ilk sevgilimizle beraberız?geçmiş geçmişte kalmalı bence önumuze bakmalıyız ve aşık olduğum erkeği başkasına uğurlamak başkası ile olacağını bilmek dayanılmaz acı verır insana..
00 Yorumlaİki ucu b*klu değnek her ikiside zor . Sevdiğim adamı başkasına uğurluycam ha hey yavrum hey... Kolumu bacağımı kaybetmış gibi hissederim. Başkasından gelıyorsada kalbı ona aıt bırının bedenı benım olsa nolcak ıstemem zor.
00 YorumlaBaşkasının yaralarını sende tamir etmeye senin omzunda ağlamaya gelen sevgili daha zor bence. Eğer gitmek isteyen bunu sana söylemişse zaten seni gözden çıkarmıştır ya da hiç göze alamamıştır.
14 Yorumla- +1 yıl
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım gibi bi yorum oldu bu :D
- +1 yıl
Bol acılı çiğ köfte olsa kafa mı tutacaksın :D
Ya bnce başkasına uğurlamak daha zor. Benim dediğin adama/kadına başka birisi sahiplenecek, belki geleceğe dair konuşacaklar, beraber zaman geçircekler,gittiğiniz yerlere gidecekler felann oooo baya zor işte bee..
04 Yorumla- +1 yıl
Belki bir gün özlersin ... başka adamlarla/kadınlarla .. başka şehirlerde ... ve belli edemezsin ...(Emre Aydın)
+1 yılbaskasına ugurlamak daha zor.. cünkü sonucda senden gdio.. onunla yasadıgın günler hep aklında kalır.. ve onun bi başkasıyla yasıcak ihtimali.. benligini elinden alır.. kimsesiz kalırsın.ç.
10 YorumlaBaşkasına uğurlmak zordur. Her sevdiğimiz bir zamanlar birilerinin eski sevgilileri değil mi zaten ama insanın göz göre onu başkasına bırakması cidden çok acı
01 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=GV2YMZ5H6cc
Sevmiyorum vedaları.
Uğurlamak daha zor..00 Yorumla
+1 yılikisinin de zorluğu var hacı be... ama en zoru onu nereye koyacağını bilememek içinde... gitmesi ya da gelmesi halledilir ama onun yabancı kalması... yani ruhların birleşememesi daha ölümcüldür...
00 YorumlaBaskasına uğurlamak daha zor.. Baskasından gelse bile son olma düsüncesi var ama öbür türlü ne ilk ne son olursun.
10 YorumlaBaşkasını gitmeyi seçen sevgilim umrumda bile olmaz o seçimini yapmıştır.
Başkasından gelenle uğraşmak teselli etmek daha zor ve yıpratıcı.17 Yorumla
+1 yılNe demek başkasından geldiğini , gökten zembille o an benim için mi inmiş , yumurtadan mı çıkmış , el değmeden mi üretilmiş ...
00 Yorumlabaşkasından geliyorsa yol veriririm bende beni kabul eden ilkte eder etmeyen sonradan hiç etmesin yedek tahlili olmam ben kimsenin...onun için cevap:sevdiğimi başkasına uğurlamak...
00 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsanız geçmişe takılmamanız lazım sadece gelecek kurmanız lazım başkasına uğurlamak daha zor ..
00 Yorumlabaşkasına ugurlamak daha zor bence cunku gecmıs bi şekilde silinebilir belki de unutulur ama gelecek sonsuza kadar devam edebilir..
02 Yorumlabaşkasına gittiği zaman sennde sevmiştn anıların vardı.. başkasından geldiğinde bilmiordun sevmiordun tanımıyrdun ..
giderse iş yaşş02 Yorumlaİkisi de zor olmalı ama uğurlamak daha zor olsa gerek.Gelenin geçmişini değiştiremeyiz sonuçta,kabullenmek zorundayız.
00 Yorumla
+1 yılbirinde se3vgi baki kalio birinde bedenen yanında oluyo:S ama bence sevdiğini başkasına uğurlamak daha zor.beni hayal etmek bile bitirir :)
00 Yorumlaİkisi de aynı şey. Hani bir söz var ya : " Gidene üzülme sevseydi gitmezdi. Gelene de çok sevinme, o da başkasından geldi " diye. Senin sorun için söylenmiş sanki.
00 Yorumlabaskasindan gelmesi nedir? mal mi bu? sevgili yahu insan insan! ... gecmisi onun gecmisi, seviyorsan bu gunune bakarsin kaybetmek daha zordur tabi ki
04 Yorumla- +1 yıl
Hayatımızın aşkıyla karşılaştığımızda herkes şunu ister keşke ilk o çıksaydı ilk ve son olsaydı diye ama bazen kader bu şkeilde çıakrmıyor insanalrı karşımıza bir çok kişiyi tanımamız gerekiyor.Yalnışlar bizi doğruya götürüyor.Bir insanı kaybetmek tabiki daha zor bir durum katılıyorum.
başkasından geldiğini bile bile karşılamak bence.Çaresizce ne yaşadığını önemsemeden bir kabulleniş var.Diğerine defolsun gitsin de denilebilir.
14 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ne ya? başkasına uğurlamaktan benim anladığım, beni aldatmıştır hıyar, ayrılmak istiyodur, ne uğurlıcam allasen? tekme tokat kovarım. başkasından geliyosa da, o hatunu benimle aldatmıştır yine hıyar, küfreder kovarım. iki türlü de allah belasını versin son tahlilde.
00 Yorumla
+1 yılBencede ikiside zor o yüzden şöyle geçmişi olmayan bi erkek bulsam hemen evlensem diyorum ama artık ilkokullarda bile yok : ((((
01 YorumlaBAŞKASINA KENDI ELLERINLE UGURLAMAK KADAR ACI VEREN BIRSEY YOKK... ADIM GIBI EMINIM:(
10 Yorumla
+1 yılsevdiğim beni sevmedikten sonra başkasına uğurlamak en kolayı,başkasından gelenin sevgisinden eminsem ve karşılıklıysa oda kolay...kolay yada zor nasıl geliştiği önemli...
00 Yorumla
+1 yılbaşkasından gelsin tabi ağaç kovuğundan gelmesin bence kesinlikle uğurlamaktır
zaten yeni ilişkiye başlayıp da ağlayıp zırlayan pek görmedim ama diğerinde durum malum00 YorumlaBirinci acıyı çok ağırr yaşadım..geldi geçti...deldi geçti..Şimdi ne aptalmışım diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda kendimi çok şanslı görüyorum , onun ilk aşkı benim herşeyi benimle yaşadığından eminim ve yıllardır tanıyorum şu an nişanlıyız yaza düğünümüz var
10 Yorumla
+1 yılgidene dur diyemem giden gder zaten
gelene sevme demem seven sever zaten..00 YorumlaBaşkasından geliyorsa zaten onunla işi bitmiştir.Neden geçmişini sorgulayayım geçmiş geçmiştir.Ama bi o bi ben yapıyorsa o işte yokum uğurlar olsun
00 Yorumlagidene kal, gelene git demem. nerden gelirse gelsin bana geliyorsa bende hep yeri vardır. yeterki beni sevdiğinden emin olayım.
00 Yorumlabenden önceki hayatına nasıl müdehale edemezsem benden sonrakine de karışmam. ikiside aynı kapıya çıkıyor yani
00 Yorumlaikiside kolaydır belki
Zor olan bile bile sevmektir...00 Yorumla
+1 yılgöndermek zordur ama gelincede ya eskileri unutamadıysa düşüncesi yer bitirir insanı 2side zor bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılikiside aynı acıyı yaşatır terazide birisi daha çok ağır basmaz ikiside çok zor yaa:(((
00 Yorumla seviyorsan kimden geldigini aklina bile getirmezsin bana geldi dersin ama baskasina severken ugurlamak allah kimseye tattirmasin acisi herzaman kalbinin kenarinda sen hissetmezsin neden oldugunu belki ama aradabir ince bir agri
11 Yorumla- +1 yıl
sende haklsın
baskasından gelmesine bir sekılde dayanır yuregın ama cok sevıpte baskasına gondermeye dayanmıyor..
00 YorumlaSevdiğini başkasından geldiğini bile bile karşılamak.
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına uğurlamak.Acaba onda,bende bulamadığı ne var?gibi gibi...
00 Yorumlaikiside birbirinden zor ama sevdiğini sevdiğin halde gitmesi daha acıdır
00 YorumlaBaşkasından geldiğini bile bile karşılamak düşüklük, başkasını sevdiğini bilerek ona yollamak yüceliktir.
00 Yorumlabaskasından geldıgını bıle bıle karsılamak zordur benm ıcın :) eger gıdecekse bırı zorla yanımda tutmak huyum degıldır
00 YorumlaBu devırde baskasından gelmeyen ınsan pek kalmadı. Biraz kabullenilir bi durum. Ama baskasına uğurlamak ... Yok arkadaş ben almayım. !
00 YorumlaBaslayan ask biten asktan her zaman daha iyidir ama sifir kilometre araba da ikinci elden herzaman daha iyidir, seninki kotunun iyisi gibi bisi oluyo yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğini başkasına uğurlamak, başkasının uğurladığına kapılarını açmaktan daha zordur yeğen. bu böyle biline..
01 Yorumla
+1 yılinsanin sevdigini baskasina ugurlamasi kadar zor birsey varmiki..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisi de çok zor.birincisini yaşadım yani bir kızı gözyaşlarıyla uğrladım.insan belirli bir süre etkisinden kurtulamıyor.diğerini yaşadım mı bilmiyorum.en azından eşimle evlenirken o ağlamıyordu.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim durum biraz farklı. sadece ben değil o da ağlıyordu. bilirsin bazen bizim toplumda kızı isteyen erkeğe vermezler.kızla birbirimizi seviyorduk ama bana vermediler.giderken otobüste son kez gördüm onu beni görünce yanına çağırdı ve elimi sıkıp hayatta başarılar diledi.otobüsten indim geri otobüse doğru baktığımda camdan ağladığını gördüm.insan adeta kahroluyor.ben erzuruma okumaya o ise istanbula evlenmeye gidiyordu.
Cevap sahibi+1 yılüniversite okumaya gidiyordum.öyle bi durumda bırakmam gerekir. çok çok zor bi karar.
duygusallık ve mantık. o an maalesef birini seçmen gerekiyor.biz mantığı seçtik.ama üzerinden çok seneler geçti hala daha unutamadım onu.
Cevap sahibi+1 yılonun bu olaylardan haberi yok.asla belli etmem. bizde birisiyle evlenipte daha sonra ben başkasını seviyordum ama nasip olmadı demek yanlış olur. yakışmaz bana.eşime saygı duyuyorum.öncekini unutmam lazım ve ben onu unuttum gitti. sadece bazen hatırlayınca insanın içi bi buruk oluyor.
başkasından geldiğini bilmek zor ama uğurlamak kadar değildir o daha çok koyar insana
01 Yorumlabaşkasından geldiğini bile bile karşılamak aga kesinlikle yani,başkasına yollayacaksam vururum tekmeyi get derim :D
00 Yorumlaaslında bakarsan genel olarak sevmek zor.
çok sahiplenmeyeceksin mesela. çok sahiplenmezsen çok da ait olmazsın hem..02 Yorumlahep bayat sorular seviyosan mücadele edeceksinnnn.kaardeşimm
13 Yorumla- +1 yıl
nasılll
- +1 yıl
ne demek istoyrsunn
Başkasına uğurlamak daha zor... Sonuçta sende bir başkasından geliyorsun ilişkiye...
14 Yorumla- +1 yıl
Allahıım bu ne tatlılıkk! :)
- +1 yıl
Saçmalama çok tatlıısıın ve olgun görünüyorsun çok beğendiiim nefes ya :D
- +1 yıl
şu an ilginç bir deneyime şahit oluyorum :D
- +1 yıl
Yerim ya :*
başkasına uğurlamak daha zor çnkü sevdiğin kişiyi başaksına teslim ediyosun
00 Yorumlabaşkasına uğurlamk tabiki seviyosan geleni zateni kabul ediyosun krşılayark
00 Yorumlaikiside çok zordur heralde. ama ugurlamak daha zordur
00 Yorumlaparanoyak düşünceler bunlar. sıkıntıya girmem bunları düşünüp.
02 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevgiliyi paylaşmak! Sevdiğini başkasına uğurlamak mı daha zor, yoksa başkasından geldiğini bile bile onu karşılamak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler