Her şeye sinirleniyorum, sizce ne yapmalıyım?

asiei derecede sinirli bir insanim. Bir insan birseyi anlamayinca ikinciyi sorunca dovesim geliyor. surekli dislerimi sıkıyorum. Biri tepemde surekli konusunca da sinirleniyorum. Sakin relax hayati seviyorum insan sevmiyorum felaket anti humanistim. ailem bile beni rahatsiz ediyor. herkes yalanci kotu pislik gozuyle bakiyorum insanlara. cok kotu bir hayatim oldu insanlarla kotu anilarim ailemle bile yasadigim kotu seylerim var. o yuzden olabilir mi? antidepresan kullandim sonra biraktim. aile sorunlarim hala devam ediyor ilac kullansamda bir ise yarayacagini sanmiyorum zaten beni bu hale getiren evdekiler once onlarin gitmesi lazim ama gitmiyorlar. yurt disina defolup gitsem bir yanim yine burada kalicak. her isim ters gidiyor elimi neye atsam kuruyor sanki lanetliyim. hersey herzaman tepetaklak oluyor sevinmeye bile korkar oldum. sizce ne yapmaliyim? neden boyle oluyor? felsefe yapip avuutmaya gelmeyin senden daha kotuleri var diye. bende biliyorum kotuleri oldugunu ama herkesin yasadigi zorluk aci keder kendine. sizde benim hayatimi bilmiyorsunuz sonucta. tavsiyesi olanlar yazsin sadece
Her şeye sinirleniyorum, sizce ne yapmalıyım?